24 nov 15, 04:42:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1171915 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Beatreex
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #810 Dátum: 12 máj 17, 16:57:02 »

Az nem baj, ha egy tanár jószívű meg engedékeny, de ne a többi diák kárára jótékonykodjon, akik tanultak is Szomorú Amikor 3-as tz-t írtam, azt bezzeg beírta ikszdé De a matektanáromnál a tapasztalathiány lehet a baj, 3 éve jött ki az egyetemről, és szerintem nem tudja hogyan kellene rendesen tanítania. Ez alatt a 3 év alatt amióta tanít, állandóan, úgy 1-2 havonta változtatja a tanítási módszereit és a szigorúság/engedékenység/jófejség mértékét, néha már nem bírom követni Nevet Karácsonykor környékén nagyon jófej volt, aztán félévkor egyik pillanatról a másikra ilyen utálkozó feje lett és 2 hónapig nagyon durván ment a szivatás. Aztán áprilisban abbahagyta a szivatást, szinte jófej volt, most meg megint kezd szemétkedni ikszdé De szerencsére még nem annyira mint félévkor, az iszonyat volt >.<#
Amit még nem szeretek, az az, hogy néhány tanár enged a diákok nyafogásának, és egyfolytában elhalasztják a dogát. Múltkor is tanultam bioszra, na erre elhalasztottuk. Következő alkalomra is tanultam, erre elmaradt az óra ikszdé És ez így ment két hétig, és mire végül elérkezett a doga napja, nem tudtam megírni, mert lebetegedtem >.<# Aztán utána a pótlás is folyton el lett halasztva, szóval több mint egy hónap késéssel írtam meg a dogát.

Na de hogy végre jót is mondjak: megjavítottam a DVD-lejátszómat! Nevet Valamiért kép volt, de hang nem, mondom mi a fene baja lehet, hát az egyik kábel nem volt rendesen bedugva. Szóval egymagam megoldottam a problémát, muhahaha, zseni vagyok!! ikszdé (ennél többre nem futotta volna tőlem, de sikerként könyvelem el, mert bátyám hülyének nézett volna ha ilyesmiért az ő segítségért kérem ikszdé )
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #811 Dátum: 12 máj 17, 17:11:25 »

ikszdé Ha itt van vmi ilyesmi, hogy a tv-nek nincs kép, elment ez elment az, egyből jönnek hozzám. A végén mindig én csinálom meg. És a poén  az, hogy tényleg annyira nem értenek hozzá, hogy általában csak megnyomok egy gombot Nevet vagy én is megigazítok hátul egy kábelt és ennyi.

Amikor az 5-öst neked nem írta be nem reklamáltál a tanárnak? ikszdé Én ilyenkor mindig reklamálok, neked is úgykellett volna, hogy mi az, hogy nem írja be az 5-ös dogát?? Vagy ha nem nála akk az osztályfőnöködnek ezt megmondani, vagy vmi. Bár én osztályfőnöknek azért nem reklamálok, spicli nem vagyok, Nevet de atanárnak biztos megmondtam volna.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Beatreex
ANBU újonc
*

« Válasz #812 Dátum: 12 máj 17, 17:23:11 »

Nem, akkor sem írta volna be ha reklamálok Nevet Főleg amilyen ideges feje volt, szerintem megszívtam volna. Az egyik lány udvariasan megkérdezte tőle, hogy nem lehetne-e hogy beírja a jó jegyeket, de a tanár egy nagy NEM!-mel félbeszakította a kérdést.
Az osztályfőnökről meg inkább ne is beszéljünk... Nevet

Amúgy amikor hozzád fordulnak hogy javítsd meg a dolgokat, az jólesik, amiért mindenki tudja rólad hogy értesz hozzá, vagy inkább idegesít amiért ilyen apróságokért zavarnak? Nevet Én egyre kevesebbet zargatom a bátyámat, mert rohamos mértékben fejlődök Nevet Most megoldottam a hangproblémát, sőt, a múltkor én kötöttem össze egy TV-t a DVD-lejátszóval, amindenit, micsoda haladás! Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #813 Dátum: 12 máj 17, 17:27:14 »

Ja. Segítsük aki nem tanult, szopassuk aki tanul. Dunába...
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #814 Dátum: 12 máj 17, 17:33:51 »

Aham vágom. ikszdé

Háát, igazából engem annyira nem nagy gyakorisággal zargatnak, hogy az már idegesítsen, főleg ilyen szerelős nem sűrűn van, korábban olyan sok volt, hogy apa a számítógéppel kapcsolatban akart vmit, de már ő is belejött nagyjából. ikszdé Pl.: Képes egyedül felrakni egy képet a telefonról. ikszdé
Azt mondjuk picit már untam, hogy mindig nekem kellett csinálnom, de aztán csak megtanulta.
Szóval azt se mondanám, hogy jól esik, de azt se, hogy belehalnék megcsinálni. ikszdé Főleg, hogy mostanában nem sűrűn fordul elő.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #815 Dátum: 12 máj 17, 17:42:38 »

Ó, inkább örülnétek, hogy ti vagytok a géniuszok a háznál. Nevet Ők is gond nélkül kicserélték a cuccos pelenkát alattatok, felkeltek, ha ordítottatok éjjel 2-kor, ahelyett hogy kivágtak volna a kutyaólba... Jó, ez már kicsit morbid. Nyelvesít A lényeg, hogy illik szájhúzogatás nélkül segíteni a szülőknek, bár ha valaki magában elküldi a fenébe a muterját, csak mert nem érti, miért nem kapcsol be a telefon (holott teszem azt nincs benne az aksi), az más tészta. A gondolataink egyelőre ingyen szárnyalhatnak, egyelőre... Mosolyog
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #816 Dátum: 12 máj 17, 18:26:47 »

Jó szórakozást Pesten! Nevet Már én is mennék a vidámparkba, elég régen voltam. 7 éve kb. ikszdé Sír
Esztergomba megyünk majd osztálykirándulásra, aki ott lakik az süssön nekem mézeskrémest. *___* Pirul
Fonyód közelében lakik valaki? Oda megyünk vasárnap egészen keddig, az országos focibajnokság miatt. Nevet Remélem jó idő lesz és Balcsizhatunk egy kicsit, bár nem szívesen mászok bele 18 fokos vízbe. smirksweat

Na a tv-ről ne is beszéljünk, én rendkívül ügyes voltam a napokban... Ment a Sport1-en egy Real Madrid díjátadó vagy valami ilyesmi, mondom na megnézem. Kapcsolgatom, hát az 50 akárhány csatorna között nincs Sport1.. Gondolom, na gyorsan belövöm valamelyik szabad adón. Neki is álltam keresgélni, mire megtaláltam. Mondom nem tudom hogyan kell kilépni, hát nyomkodtam mindent össze-vissza, és egyszercsak eltűnt az adó. Mondom le van sz~rva, visszanézek oda ahol előzőleg voltam, hát nincs ott semmi. Kapcsolgatom, sehol semmi. Ügyesen kitöröltem az adóimat. ikszdé smirksweat Időközben rájöttem/rájöttünk, hogy hogyan kell visszacsinálni, meg is oldottam, behangoltam pár adót amiket nézni szoktam, úgyis zavart az a millió csatorna, főleg mert összvissz 5-öt szoktam rendszeresen nézni. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #817 Dátum: 12 máj 17, 18:30:19 »

hanii
tE szoktál tv-zni?ikszdé
ÉN nem nagyonhavi 1-2x
Nevet
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #818 Dátum: 12 máj 17, 18:37:04 »

Ha azt tévézésnek hívjuk, hogy gépezés közben be van kapcsolva és főleg csak hallgatom fél füllel, akkor igen, szoktam. Nevet
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #819 Dátum: 12 máj 17, 18:37:52 »

Mugen, miért olyan nagy döbbenet ez? Nevet A tévécsatornák fogalma nem merül ki az RTL klubban, a Viasatban vagy az MTV-ben, léteznek Discovery chanelek, Spektrum tv és minő meglepetés: még NatGeo is van. Nevet Ezekért a csatornákért megéri naponta beizzítani azt a modern ketyerét, nem? Mosolyog
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

« Válasz #820 Dátum: 12 máj 17, 18:40:30 »

Nikuccia: Ami engem illet, én mindig segítek a szüleimnek ha megkérnek rá Mosolyog Én csak azt mondtam, hogy elektronikai dolgokkal mindig zaklatom a bátyámat ikszdé Néha még szívesen is segítek nekik, főleg anyukámnak a főzésnél, most már egyre több mindent tudok főzni! Mosolyog

hanii: Nekünk is van vagy 50 adónk, de jó ha 5-6 csatornát nézek. De az a durva, hogy gyakran az 50 adón összesen nem adnak semmi értelmeset Nevet (kivéve NatGeo és társai Mosolyog )
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #821 Dátum: 12 máj 17, 18:44:10 »

Ismerős. smirksweat Egy szombat- és vasárnap délután pl. soha semmi értelmes nem megy. Én leginkább a zenecsatornákat szoktam benyomni (Viva tv kivételével smirksweat ) hogy legalább valami zeneszerűség menjen a brazil szappanoperák helyett. Amúgy a NatGeo-n sem megy mindig jó, pl. engem az ilyen építkezős dolgok nem kötnek le.
Naplózva

Szeretet
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #822 Dátum: 12 máj 17, 18:44:21 »

Mugen, miért olyan nagy döbbenet ez? Nevet A tévécsatornák fogalma nem merül ki az RTL klubban, a Viasatban vagy az MTV-ben, léteznek Discovery chanelek, Spektrum tv és minő meglepetés: még NatGeo is van. Nevet Ezekért a csatornákért megéri naponta beizzítani azt a modern ketyerét, nem? Mosolyog
Én nem vagyok benne annyira biztos. Régebben elég sokat néztem ezeket a csatornákat (meg úgy általában a TV-t, főleg ezekért), de pár éve drasztikusan romlott a színvonaluk. Most már nagyon jól megvagyok nélkülük.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #823 Dátum: 12 máj 17, 18:45:23 »

Na hát most mondom el, hogy értek a tv-hez, erre igen, haniival sikerült összeügyeskednünk, hogy az összes adója elmenjen. ikszdé Mentségemre szóljon, úgy nehezebb, ha nem vagyok ott. Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #824 Dátum: 12 máj 17, 18:45:35 »

Visegrád töök szép város, de irigyellek, Mini, amiért ott lakhatsz. Nevet Közel van Pest, van váratok, van Dunátok, vannak szép hegyeitek, ott van Pest... Nevet  
Én is nagyon szeretem. Csodás volt itt felnőni, egy eldugott, magának való kis városka, ami gyönyörű szép egyben.  Pirul Mivel vannak hegyek, erdők, kicsi korom óta hozzá szoktam a kiránduláshoz, a "mocsokhoz", hogy élvezzem a természetet. Csak néha a turisták tönkre teszik ezt az érzést, azzal hogy szemetelnek, ide-oda piszkítanak, mikor WC is van a környéken stb... de nem tudják lelombozni a kedvem. Na meg szeressük azt a kevést embert is aki itt él. Egyébként tényleg jó, hogy pest max 50km-re van tőlünk, hisz Pestre jártam suliba meg na, egy "központ" az... Nevet

Áhh hanii büszke vagyok rád, nem nézel viva-t Nevet Az a csatorna valami agyzsibbasztó nem is tudom mi. -.-'
Naplózva

Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins