24 nov 15, 06:27:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1171979 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #780 Dátum: 12 máj 16, 17:27:32 »

Hmm ma hazafelé szépen megáztam. Elégé esett az eső, és gyalog voltam, ami azt jelenti, hogy kb fél óra volt.

Szép volt hanii. Jó az a 77%. Főleg, hogy már középfokú, és általánosban.  Yóóóó
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #781 Dátum: 12 máj 16, 17:37:19 »

Köszi Morita és Szabi2. Nevet De már msn-en is kifejtetted. x'D Pirul
Huhh, 5-en mentünk összesen, 1 valakinek nem sikerült. :/
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #782 Dátum: 12 máj 16, 17:38:37 »

Hát jóh, de most írok vmit, és nem teszem hozzá, akkor rosszul veszi ki magát, hogy a férjed létemre nem gratulálok, Na ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #783 Dátum: 12 máj 16, 17:40:04 »

Igazad van, ha meg nem gratuláltál volna, akkor az lett volna a bajom. xD Szörnyű vagyok mostanában, mint egy klimaxos öregasszony. Neeem
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #784 Dátum: 12 máj 16, 17:56:04 »

Addig légy boldog amíg nem érzik a csontjaid az időjárásváltozást. Akkor már tudod, hogy valami nincs rendben a koroddal...
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #785 Dátum: 12 máj 16, 18:07:04 »

Hát ha a csontjaim nem is érzik, de a hangulatom igen. Mindig amikor hidegfront jön, olyan nyomasztott leszek, vagy én nem tudom. Lehangolt, nyűgös, csendes, mint valami izé. Lesütöttszemek
Naplózva

Szeretet
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #786 Dátum: 12 máj 16, 18:11:16 »

Hanii, ha lenne az Oscarnak ilyan kategóriája: a legjobb megmagyarázóképesség, én tuti, neveznélek rá. ikszdé És hamar ott virítana az éjjeli szekrényeden az aranyszobrocska. ((:
Jé, és gratulálok a nyelvvizsgádhoz, tényleg.  bow Szerintem nagyon szuper, hogy ilyen fiatalon túlesel ezeken a dolgokon, amiket sokszor felnőtt emberek nem képesek végigcsinálni, pedig nekik alapfeltétel lenne, ha valaha egy Diploma nevű okmányt akarnak a kezükben tartani.
Szóóóval... le a kalappal! Nevet

Tanár lettem, jézusom... xD
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 18:12:45 írta Nikuccia » Naplózva
Pacee
Akadémiai tanár
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Warning! This animal is dangerous!

« Válasz #787 Dátum: 12 máj 16, 18:14:55 »

Gratula Hanii Nevet 77%? Nevet még mindig jobb mint az én 74%-om Nyelvesít bár én is 14évesen csináltam meg a középfokút, 8. után Nevet lehet azért lett csak 74%... :/ na mind1 lényeg, hogy ügyes vagy! Nevet grat!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 19:00:17 írta Pacee » Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #788 Dátum: 12 máj 16, 18:31:11 »

hanii, gratulálok a nyelvvizsgádhoz, a 74% pedig szép eredmény, büszke lehetsz magadra.  Nevet Vicces, de nekem is a napokban fog kiderülni, hogy mi lett a német felsőfokom eredménye. Júniusban meg le akartam tudni az angolt is, de pont aznap lesz az évzáró. (Y)

A hosszabb ideig tartó esős, borult, párás, hűvös idő tényleg el tudja venni az ember kedvét egy bizonyos időhossz után. Ráadásul mai csirke létemre  már "megérzem az időjárásváltozást". Volt egy korcsolyabalesetem, amiből a porc még mindig nem regenerálódott teljesen, és néha frontoknál sajog, fájogat a térdem. De van egy komoly előnye, előre meg tudom mondani, hogy holnap fog-e esni, vagy sem, mini időjárás-állomásként működök.  Nevet

Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #789 Dátum: 12 máj 16, 18:35:20 »

Flexee, ha ez megnyugtat: Én most csináltam egy matek dolgozatot... kettesnél jobb nem lesz. ikszdé

Hanii: Gratulálok a nyelvvizsgádhoz! Nevet Én is kivagyok ettől a hülye időjárástól. Most komolyan... EZ! EZ MI?! Két naponta változik az időjárás, de nem ilyen 5 fokokat... 20! Eeeejjméááár!
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #790 Dátum: 12 máj 16, 18:46:57 »

Gratula hanii-chaan! ((: A 77% szerinem is jó arány, főleg 14 évesen. :3

De ha már ráérnek kéregetni, akkor arra is ráérjen hogy rendbe tegye az életét...

Ezzel egyet kell, hogy értsek. Szerintem ha körülnéz egy újságban a munkahirdetések rovatnál, tuti talál 1-2 ajánlást, amit meg tudna csinálni.. Én utcai zenészeknek szoktam némi pénzt adni, mert ők cserébe csinálnak valamit, szórakoztatják a járókelőket.

Arra kellene koncentrálnom, hogy találjak valami nekem való melót, de anyáékkal nem vagyunk egy véleményen.

A szüleid azt szeretnék, hogy te is tanár legyél?

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 18:52:36 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #791 Dátum: 12 máj 16, 19:47:10 »

Kallen: azt mondták, hogy bármi lehetek, kivéve tanár és kaszkadőr. Pedig tesitanár akartam lenni vagy kaszkadőr. YAY.

Én nem a jegyeim miatt aggódom, hanem anyáék miatt, akik aggódnak a jegyeim miatt, ugyanis mindent első kézből tudnak meg, ha valamire nem tanultam rendesen, vagy nem mondok el mindent, azt megtudják úgyis.
Én pölö tök nyugisan vettem át az egyes dolgozatomat, akkor kezdtem aggódni, amikor kicsöngettek és a tanár elindult a tanáriban. Apa már a suliban tudta mivan, anyának nekem kellett elmondanom.
De az a legrosszabb, hogy letörtnek kell mutatnom magam, ha már úgysem tudok változtatni, akkor meg minek? Óóó...mert anyáék kiakadnak, hogy hazahozok egy egyest, és még csak jelét sem mutatom, hogy megbántam volna, hogy nem tanultam -amúgy tanultam ezért nem volt bűntudatom-.
Hát max az év végi jegyem aggaszt, mert tök fölöslegesen lesz lerontva egy jegyet....
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #792 Dátum: 12 máj 16, 20:24:07 »

Fuh vacak lehet ha a szüleid abba a suliba dolgoznak ahol te tanulsz. Az én apum is igazgató egy suliban és sokan kérdezték tőlem, hogy miért nem ott tanulok. Azt kellett volna még... el se tudnék képzelni rosszabb rémálmot...
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #793 Dátum: 12 máj 16, 20:24:56 »

Gratulálok hanii, nagyon ügyes vagy! Meg kell ezt ünnepelnünk.  Lepiál

Az időjárásról, meg addig örülj amíg csak nyomottak vagytok miatta, az öreg otthonokban, a bácsik és nénik állandóan meghalnak, mert viszon ők már nem bírják ezt a változást.

Ej Flexee sajnálak azért főleg, ha így nyomnak a szüleid, de lehet egy idő után megköszönöd nekik, na meg jobb mint ha teljesen lesz*rnának és kicsit sem foglalkoznak veled... Vagy csak a jegyeidre koncentrálnak, rád meg nem?
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #794 Dátum: 12 máj 16, 20:31:19 »

Már én is megbántam...

Minagi, nekem az a bajom, hogy csak a rosszat látják. Vagyis oké, mert segítenek is, de kicsit észrevehetnék ha jó jegyeket kapok. Pl. ma mondtam, hogy irodalomból meg nyelvtanból 5-ös leszek év végén.
Erre azt mondta, hogy ja az jó.
Ennyi.
De nem, nem ő akadt, ki hogy félévkor meg 4-es voltam nyelvtanból.
Tehát a minimum, amit elvárnak az a kitűnő... áhh...bocsánat, hogy nem vagyok képes nonstop tanulni. Mindig olyan példákkal dobálóznak, hogy egy színkitűnő tanuló az órákat tanul egy nap.
Én inkább vagyok 4-es 5-ös átlagú, csak legyen egy kis szabadságom is...nem nagy áldozat xDD.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins