24 nov 15, 06:35:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1171988 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #750 Dátum: 12 máj 15, 18:43:45 »

Ez az aprópénz dolog jó lehet... majd kipróbálom. Őszintén szólva azért csináltam ekkora hülyeségeket, mert engem most szólítottak le először, nem is gondolkodtam, mit lehetne ilyen helyzetben csinálni, én meg hülye kis naiv...á hagyjuk. Majd legközelebb...majd legközelebb...

Köszönöm a tippeket ^^.
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #751 Dátum: 12 máj 15, 18:46:22 »

Áhh... Flexee... ^^ Most komolyan... olyan ideges vagyok... utóbbi pár hetem egy kész katasztrófa volt, és most jött ki rajtam. Komolyan mondom, ma is mindent elrontottam, az egyetlen "dicsőség" az egy 5-ös irodalom meg egy jól megcsinált matek házi volt...  de a matektanár is utál már engem... á... legszívesebben, most verekednék. Jujj...
Amúgy, ha harmadjára jönne az asszony én leütném és elásnám a kertvégben.
Na jó, nem. Segítség! Tényleg megőrülök!

Lámaaaaa!!!
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #752 Dátum: 12 máj 15, 18:49:13 »

Eddig sem voltál 100-as, ezért is kedvellek annyira ikszdé
Na egy darabig ezt fennhagyom profilképnek xD Llamas are awesome Kúl

Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #753 Dátum: 12 máj 15, 18:57:37 »

Én most ma, elhatároztam valamit! Nem fog érdekelni semmi! Értitek?! Semmi!!! Szabadjára engedem minden felgyülemlett feszültségemet, és megteszem azt, amitől eddig csak egy kisangyal tartott bennem vissza. Olyan bunkó, idióta, undorító, fos AMV-ket, képeket, és egyéb dolgokat gyártok ezentúl, hogy aki megnézi majd rimánkodik, hogy adatott volna nekem egy kis agy, esetleg pont zseninek tart majd.
Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne botránkoztassak meg másokat. Elmegyógyintézetet is vállalok.
Iggeeeeennn........ azt hiszem megőrültem. WTF?
(de a fenti sorokat komolyan gondoltam)

Tisztellek emiatt, és teljesen igazad van. Egyszer élünk. Én is szívesen gondolkodnék így.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 15, 18:58:16 írta SzG » Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #754 Dátum: 12 máj 15, 19:06:36 »

Hú, hát nekem a kéregetőkkel kapcsolatban megannyi élményem van és a mai napig is elég gyakran szerzek tapasztalatot ez ügyben... az egyetlen bajom velük, hogyha egyszer kedvesen viselkedsz velük, akkor olyanok, mint a kis pöttöm kölkök, egyszerűen nem szállnak le rólad. Persze mindig adok nekik egy kis aprót. Hogy hazudnak-e vagy sem az oly mindegy, a "lényeg", hogy az utcán élnek. Cserébe legtöbbjük megnevettet, mesél valami jópofa viccet, vagy szép napot kíván és én vissza egy mosoly kíséretében. Van egy haverom is, többször is adtam neki pénzt és előző hónapban meghívott egy sörre. Nevet
Persze vannak részeg csövesek, akik még engem is irritálnak, pedig természetemből barátságos vagyok. Még tavaly történt, ősz hajú "barátom" odajön majdnem négykézláb, hogy elvettem a hangját és dögöljek meg a feleségemmel együtt (barátnőm ott ült mellettem). De elég volt egy csúnya nézés és egy fejrázás és már is kurva jó haverok lettünk, megkértem, hogy fáradjon arrébb és ennyi.
Előző héten este sétálgattunk, mikor egy szerencsétlen, védtelen csövest négy beszívott tinédzser rugdosta, ütlegelte. Bánom, hogy nem volt bennem elég kurázsi, hogy az összesnek betörjem a fejét aztán lehugyozzam őket. Ott volt mellettem a barátnőm, az ő biztonsága még is csak fontosabb, na meg nem érzem magam olyan erősnek, hogy négy idiótának nekimenjek egyedül. De ezen a nyáron annyit fogok edzeni, hogy máskor tétovázni se lesz időm ilyeneken, hogy nekimenjek az ilyen embertelen narkós barmoknak, vagy sem...

Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #755 Dátum: 12 máj 15, 19:12:24 »

Stance, kifejezetten tetszik a felfogásod Mosolyog.

Hát egyszer elkezdett követni egy vén farok az utcán (anyával voltunk gyalog) és ott kiabált meg jött utánunk.
-ARRRANYOSSKÁJIMM VÁÁÁRJATOKHH. HÉJJ ARANYOSSSKÁIIIIM.

Mondom wtf? Az első ember akinek bejövök, az egy részeg öregember..? Tényleg csúnya lehetek.

Emlékszem, anya egy idő után nem bírta tovább és kiosztotta a faszit. ikszdé
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #756 Dátum: 12 máj 15, 19:18:43 »

Hát szevasztok, bár már rég letudtam... csak most írom be hogy végeztem az írásbelikkel! Ma volt az utolsó számomra: a biológia. Hát rendesen csak pislogtam mikor megláttam a kérdéseket! (kb. mint az angolra) A törim remekül sikerült, mind a 3 esszét végig írtam!

Már csak a hó végéig kell várnom, utána megtudom az eredményeket viszont megtudtam hogy matekból nem buktam meg... jeeee!
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #757 Dátum: 12 máj 15, 19:21:31 »

Igen, anya is mondta, hogy mindenki végig írt, talán 1. ember 5 perccel korábban adta be mint, ahogy lejárt az az idő. Eléggé megszivatták most a népet, nem akarják, hogy egyetemekre menjenek az emberek.. >.<#
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #758 Dátum: 12 máj 15, 19:26:53 »

Flexee: A világ legbókosabb bókja volt ez számomra.

SzG: Köszönöm. Pirul Viszont hidd el, addig míg idáig eljutottam, mér elég sok dolog kavargott bennem. Személy szerint már eléggé zavartnak érzem az elmém, ezt az "utat" főként azért választottam, mert már belefáradtam abba, hogy mindenkinek meg kellett felelnem, emiatt pedig csak stresszeltem magamat, hogy úr isten, most mi lesz?! Nem jó ez így senkinek, hogy én magambagörcsölődök. Inkább leszek hülye és nyugodt, mint illedelmes és feszült.

Stance: Egyetértek azzal amit mondasz. Azok meg milyen nyomorékok lehettek, akik rugdosták azt a szerencsétlent.

Flexee: Nekem meg egy banki tanácsadónak a kocka haverja köszönt úgy, hogy "Hellóóóó béjjjbííí!".

Morause: Reménykedjünk, hogy jó lett az! ^^
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Stance
*

« Válasz #759 Dátum: 12 máj 15, 19:44:59 »

Zizi!
Ha úgy érezzük magunkat, hogy rögvest szétrobbanunk, elegünk van még az árnyékvilágból és legszívesebben kinyírnánk magunkat, ne tévesszen meg az álca... ez az egyik lehető legnagyobb áldás, ami valaha érhet! Csak az tud kitörni a saját ketrecéből, csak az látja majdan meg a saját kis kuckóját, börtönét, csak is az tudja letépni a saját láncait, akinek betelt a pohár, akinek elege van az illúziókkal teli világból és úgy érzi megőrül. Emlékszem, nekem is tizenöt évesen volt talán elsőnek ilyen, amikor megláttam, hogy addig milyen sötétségben éltem. Ilyenkor egy-egy új tudatállapot fészkelődik be, ugrok egyet a létrámon, továbbhaladtam utamon. Ki kell használni a lehetőséget, hogy továbblépj, nagyon közel vagy ekkor, hogy meglásd a korlátlanságot. Adj ki magadból mindent, amit eddig elfojtottál, hogy tiszta lappal indulhass. Engedj szabadjára a gondolataid, ne befolyásold magad. Ha sírni kell, akkor bőgjél. Ha dühös vagy, akkor mássz fel a tetőre és ordítsd ki magad. Ez így van jól. Az elfojtott dolgok mindig újra és újra elő fognak jönni, ezért ha nekem sírnom kell férfi létemre, akkor sírok bárki előtt. Ha dühös vagyok, akkor dühöngök bárki előtt. Ha káromkodnom kell, akkor azt teszem. És ez így van jól. Nem fogok elfojtani semmit, csak mert akkor nem felelnék meg másnak. Az élet dialektikus, így jó, így kell működnie. Mindent a lehető legnagyobb tudatossággal kell megélni és így kiszakadhatunk a saját karmánk ördögi köréből. A lehetőség, hogy kibaszottul elegünk van baromi nagy lehetőséget ad arra, hogy továbblépjünk. Nekem is segít kimozdulni a komfortzónámból és végtelen mennyiségű energiára, szabadságra tudok így szert tenni. Ezt jelenti a fájdalom, ahogy már írtam: belépő Isten országába.
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #760 Dátum: 12 máj 15, 19:50:58 »

A kérdésem az, hogy büntetés nélkül, hogy adjuk ki magunkból?
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #761 Dátum: 12 máj 15, 19:54:58 »

Stance régen én is ilyesmi voltam, aztán rájöttem, hogy az oké, hogy én kib@szottúl önmagam vagyok, de attól még nem vagyok egyedül a világon. Szóval nem baj, ha elmondod mit gondolsz, de ennek van szerintem jobb módja is mint a tetőn való üvöltözés. Inkább valami más önkifejezőmódot kéne találni... afféle művészetet. Szerintem... Ez nem azt jelenti, hogy mások előtt jó kisfiúnak kell lenni, de bunkónak se... Én például írtam anno.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #762 Dátum: 12 máj 15, 19:58:56 »

Nekem eléggé vigyáznom kell magamra a jelenlegi helyzetemben. Mintababaként kell viselkednem suliban, még minimálisan sem szabad semmi feltűnést keltenem, ha épp ott halad el anya. vagy apa, vagy a keresztanyám. Hiba volt idejönnöm. De már nincs kedvem átiratkozni gyengébb suliba, hanem inkább visszafogom magam, aztán amikor a barátaimmal vagyok, akkor kiadom magamból. Mit tom én mászóka tetejéről leugrok, vagy öntudatos kissrácokat alázok meg. Faceg Ezek nagyon arcok ám, semmit nem képesek elismerni, és ettől nekik még gázabb a helyzet ikszdé. Najólvan, én visszavonulót fújok, holnap 2 tz-m lesz, és az egyik matek... xD Oyasuminasai~
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 15, 20:00:09 írta ^^ » Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #763 Dátum: 12 máj 15, 19:59:44 »

Kezdetnek nem rossz, ha nem rögtön egy gyilkossággal indít az ember az önmegvalósítás felé... ikszdé Mert azt lehet, nem lehetne megúszni pár év börtön, netán fegyház nélkül. Jó kis tiszalöki kirándulás, ott aztán lehet önmegvalósítani...

Morita véleménye az enyémmel azonos... vagyis fordítva. Mindegy. Mosolyog Bár én inkább fizikai terhelést javaslok, szerintem azzal lehet a legtöbb felesleget (szóó szerint) levezetni a szervezetünkből. Ráadásul magabiztosságot és akaraterőt is ad, ha valaki úgy csinálja, ahogy kell.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #764 Dátum: 12 máj 15, 20:01:41 »

Én hallottam egy beszélgetés nevű zseniális új innovációról, csak egy megfellő személyre van rá szükség. Meglepően kulturált és hatékony módszer.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 15, 20:02:45 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins