24 nov 15, 08:24:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1172035 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
mugen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #720 Dátum: 12 máj 14, 18:39:24 »

Na jó ez már sok!
Ez,hogy történhetett meg?
de tényleg ilyen alkalmazások minek??
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 19:03:11 írta mugen » Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #721 Dátum: 12 máj 14, 18:40:03 »

te ilyen harcművész szakértő vagy?vagy csak bele szakértesz?D .Nevet

Annyi közöm van a wt-hoz, hogy a rendészeti szakközép Derecskén, ahol középiskolás éveimet töltöttem, kötelező órái közé fogta az önvédelmet, és nem béna ájkídót vagy tékvándót tanítottak, hanem wt-t meg béna dzsúdót. ikszdé Mondjuk azt csak a tanár miatt szerettem, egy igazi állat volt a csávó, Terminátoros pólókban feszített mindig. Nevet
Meg persze minden tiszteletem és szeretetem Jackie Chan-é, így természetes, hogy sok mindent tudok róla. Mosolyog
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #722 Dátum: 12 máj 14, 19:12:49 »

Csak szólok ,hogy az aikidó szamuráj harcművészet a wing tsun ,karate földműves!!!!
A judoról ne is beszéljünk!
Persze ettől még a wing tsun jó ,de a kundo jobbra sikerült:D persze ezt csak akkor tudom biztosra mondani h majd kipróbáltam mindkettőt!
De az aikido csak a boxal nem tud mit kezdeni kivéve ha az aikidos jártas más harcművészetben,mert a box gyors és rövid ütéseket alkalmaz ami elől az aikidós kitérni tud.mondjuk ütni mindenki tud és egy gyors kitérés után lehet halántékon zúzni:DDEz gy kör forgás pl:a kő üti az ollót az olló a papirt a papir a követ.
De ha mondjuk vki aikidózik és wing tsun vagy még jobb ha kundozik akkor verhetetlen is lehetne,ha nem lennének fegyverek és nem ismernék a túlerő fogalmát az európaiakXDD
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #723 Dátum: 12 máj 14, 19:40:57 »

Találtam a TED előadások között egy érdekeset amit szerintem mindenkinek látnia kell. A matematikáról szól, hogy milyen a valóságban és az oktatásban. Kortól függetlenül meg lehet nézni. Angol magyar felirattal viszont megéri megnézni.: (remélem nem baj, hogy belinkelem)
https://www.ted.com/talks/lang/hu/conrad_wolfram_teaching_kids_real_math_with_computers.html

Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #724 Dátum: 12 máj 14, 22:04:15 »

Na megvagyok hazaértem . Nevet Végre túl a dupla zh-n még kettő vár rám a héten... Nevet Meg holnap ugye a tárgyalásom aztán úgy döntöttem vala, hogy a hétvégét a pihenésnek fogom szentelni. Ki sem fogok lépni az ágyamból  Nyelvesít ez után a hét után megérdemlem! ikszdé
Programozás zh-m meg négyes lett !
Köszi a drukkolást! :3 Mosolyog
(Bocsánat ezekhez a küzdősportokhoz nem tudok érdemben hozzászólni Szomorú )
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #725 Dátum: 12 máj 14, 22:23:12 »

lilus
Gratulálok!
Sok sikert a többihez!
MIlyen tárgyalás?
jaaa
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 22:23:58 írta mugen » Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #726 Dátum: 12 máj 14, 23:35:56 »

Úgymond látom apámat ^.^"
Köszönöm szépeeeen! *___*
viszont most megyek aludni, hat óra és kelek Szomorú
Jóéjt mindenkinek Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #727 Dátum: 12 máj 14, 23:56:09 »

Amíg nem kezded a többi ősöd is látni, és nem kezdessz fellengzősen szavalni erről miközben csatára készülsz, nincs miért aggódni~
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 15, 00:00:22 írta STM » Naplózva
Pacee
Akadémiai tanár
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Warning! This animal is dangerous!

« Válasz #728 Dátum: 12 máj 15, 05:22:01 »

Idézet
Csak szólok ,hogy az aikidó szamuráj harcművészet a wing tsun ,karate földműves!!!!

Na ez rohadtul nem igaz!! A wing tsun Kínában a nemes emberek harcművészete volt. Nem véletlenül nem mezítláb vannak az edzések. A kezdetekben a földművesek (parasztok) nem tanulhatták. Az más dolog, hogy mikor már elterjedt volt akkor (szinte) bárki tanulhatta.
És személy szerint úgy gondolom, hogy az összes ilyen harcművészet jó, és nincs jobb vagy rosszabb. Ha valaki lelkesen gyakorol és mindent bele ad az edzéseken akkor mindegy, hogy aikidot, Ju jitsut, karatét, thai boxot, kundót, vagy wing tsunt tanul. Ha valaki jó valamiben és egy kevésbé képzett ellenféllel kerül szembe, akkor valószínű, hogy az fog nyerni akinek magasabb a képzettsége. (bár ez nem biztos)
Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #729 Dátum: 12 máj 15, 07:56:05 »

Harcművészet a téma? Én is karatéztam kemény 6 évig. A bátyám volt az aki elkezdett karatézni, és csak ott ragadtam valahogy, voltam kb. 6 éves Nevet Kezdetben nagyon durva edzések voltak, általában úgy kezdődött, hogy 100 felülés, 100 fekvőtámasz, 100 guggolásból felugrás... Én meg persze 6 éves létemre örültem, ha meg tudtam csinálni 10 db felüléshez hasonló dolgot amíg a többiek felüléseztek. Aztán meg az edző mindenféle japán szavakat kiáltozott, én meg csak néztem hogy mi a fene... Szóval kellett azért egy jó 2 év mire belejöttem. Időközben a bátyám abbahagyta, de én gondoltam nem állok meg itt, lelkes kisgyerekként álmom a fekete öv volt Nevet Persze nem jött össze, hiszen 12 évesen abbahagytam, de azért akkor már az edző után én voltam a legmagasabb rangú a csoportban (a sensei elrendelte, hogy tessék engem senpai-nak hívni Nevet poén volt, persze azért voltak akik cikiztek miatta) Aztán végül is azért hagytam abba, mert a végén már egyre több kis gyerek volt a csoportban (oké, én is voltam kemény 12 éves Nevet ) de emiatt a fél edzés azzal ment el, hogy legyen egy kis fogócska, aztán egy kis békaügetés, de azért nehogy megerőltessétek magatokat... Hát mondom, ezt tornaórán is csinálhatom Szomorú Volt felnőtt edzés is, de ahhoz azért túl kicsi voltam, azok nagyon durván nyomatták, ráadásul állandóan versenyekre készültek. Szóval végül abbahagytam.
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #730 Dátum: 12 máj 15, 10:35:08 »

Halihó!

Én az iaidot-t akartam volna elkezdeni, de mire kinéztem a közelben egy edzőhelyet bezártak. Szal ez kimaradt, de hátha megint találok a közelben.
Kiskoromban anyum nem engedte hogy karatézzak, azt mondta, hogy az fiús sport. Sajnálom, mert ha elkezdhettem volna olyan 5-6 évesen ma már akár világversenyeken is részt vehetnék, feltéve, hogy van némi tehetségem hozzá.

(Az aikido pedig, amennyire én tudom még nincs meg 100 éves.)

Ötös lettem gyógyszerekből. Érdemes volt bemenni tegnap megtekintésre, mert a 14 kérdésből 11 ugyan az volt, és a tanár elmondta a helyes megoldásokat, így pótzh-n biztosan tudtam. A többit meg tippeltem...
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #731 Dátum: 12 máj 15, 11:21:55 »

Beatreex, viszont most már nem vagy pici lány, 18 éves domina vagy, aki ha odacsap, jön a Katrina 2. Nevet Szóval ha újra elkezdenéd most, akkor nem az lenne, mint 6 éve volt, hogy a fiatalokhoz képest már nem, a felnőttekhez képest pedig még nem tudsz alkalmazkodni. Mondjuk nekem a karate alapból nem tetszik, szerintem durva és alpári, de csak annyit értek hozzá, amennyit a Taxi részeiben mutattak, szóval az én véleményem elenyésző ebből a szempontból. Nyelvesít

Pacee-nek van igaza, mert a 360 akárhány kung fu stílusból ez az egyetlen, amit szerzetesek és nemesek gyakoroltak az elején, ezért jár az uniformishoz cipő, a többi küzdősport általában mezítlábas, ami azt jelzi, hogy parasztok és szegények fejlesztették ki. Óó, és egyébként a wing tsun az egyetlen, amit nő talált fel, még a neve is valami gyönyörű tavasz izét jelent, szerintem tök vagesz. Nyelvesít

Morita, arról még nem hallottam, de gyorsban kiwikipédiáztam, és ez ilyen... kardozós dolog, nem? Nevet Vívni akartál? Habár elég jónak tűnik, egyszer szívesen megnéznék egy ilyen edzést. Nem is tudom, monjuk Japánban.
Úú, ha már vizsgák: én meg túl vagyok a biosz írásbelin. Én is tippeltem néhol, de amilyen mázlista disznó vagyok, tutira mellélőttem mindegyiknél. Szomorú Szomorú
Bár különösebben nem izgat.
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #732 Dátum: 12 máj 15, 11:34:45 »

Sziasztok^^

Végre itthon, komolyan ez az egy tárgyalás kimerítőbb volt mint az egész hetem együtt... ezek után már nem érzem annyira nehéznek a zárthelyiket amik még rám várnak. ikszdé Ennyi hazugságot csodálom, hogy nem omlott ránk a plafon ... áh kár rá szót vesztegetni. Mosolyog

Remélem nektek eddig jobban telt/telik a napotok Mosolyog
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #733 Dátum: 12 máj 15, 11:54:09 »

Maradj erős, Lilus! Nem fog leszakadni az a plafon, de ha valami gyanús repedés hangot hallasz, fuss, mint a szél! xD
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #734 Dátum: 12 máj 15, 12:41:28 »

Végülis szerintem ott már ezekhez hozzászokott a plafon ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins