mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #705 Dátum: 12 máj 14, 15:08:22 » |
|
Lilus sok szerencsét! nikuccia Ezeket tudom,de Lee-re gondol elöbb az ember ha már wing tsun. te ilyen harcművész szakértő vagy?vagy csak bele szakértesz?D .
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #706 Dátum: 12 máj 14, 15:32:45 » |
|
Igen Lee hamarabb beugrik az embereknek (már aki egyáltalán tudja mi az a wing tsun...), de Lee csak az elején wing tsunozott, mert mint mondtam ő később saját stílust alakított ki. A Yip Man filmek szerintem nagyon jók volt szerencsém megnézni mind a 3at bár a 3. filmben mutatják be Yip Man gyermekkorát így nincs időrendben de mind3at megéri megnézni, én csak ajánlani tudom
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #707 Dátum: 12 máj 14, 15:40:48 » |
|
pacee erről is tudok ,de ez ilyen alap dolog,a lee féle kundo is a listámon vaan:D az a támadó verziója az aikidónak,hogy egyszerüen fogalazzzak:D Mert ennél azért jóval bonyolultabb,de gondolom ezt te is tudod.D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #708 Dátum: 12 máj 14, 15:45:52 » |
|
Anyámék hazajöttek Prágából két nap után. Hoztak haza mindenféle csokit, meg egy tök szép körsálat. Ennek ellenére már percek óta a pukkantgatós fóliával szórakozom Miért szeretik ezt ennyire az emberek?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #709 Dátum: 12 máj 14, 15:55:23 » |
|
ipari pukkantósat láttál már? az nagyot szólhat! én egyszer olyaat pukkantgattam kiskoromban amin 1 ilyen légzsák akkora volt mint egy szőlő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #710 Dátum: 12 máj 14, 16:05:04 » |
|
ezt a komoly témát aztán még nem láttam Am tényleg jó szórakozás van telefonra is ilyen program.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #711 Dátum: 12 máj 14, 16:27:05 » |
|
Miért, ez egy tök jó dolog. Hangulattól függően lehet csinálni: ha a pukkantgatás a lényeg, akkor rá is térdelhetsz, vagy ki is 'facsarhatod', akkor jó nagyot szól. Én jelenleg egyesével élvezem a kis párnácskák halálsikolyait.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #712 Dátum: 12 máj 14, 17:02:43 » |
|
Mire gondolsz mugen? Nem teljesen értem a problémád.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #713 Dátum: 12 máj 14, 17:13:19 » |
|
Én jelenleg egyesével élvezem a kis párnácskák halálsikolyait.
Egek, de szadista vagy! Totál összeszartam magam. Amúgy én azért szeretem pukkasztgatni, mert kellemes érzés. Mondjuk a hang is jó xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #714 Dátum: 12 máj 14, 17:15:34 » |
|
Én is azért szeretem, mert kellemes Ha érted a célzást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #715 Dátum: 12 máj 14, 17:20:10 » |
|
Őszintén szólva nem, nem igazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #716 Dátum: 12 máj 14, 17:23:44 » |
|
aes Értem,megkérhetlek,hogy töröld az a hozzászólást!?
szg ezzel azt fejztem ki,hhogy :mivaan?? ja ,ilyen program,mondhatom sok értelme van!:D van pattanásos is,pfuj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #717 Dátum: 12 máj 14, 17:24:42 » |
|
Elmondom, ha kinő az agancsod....és ha túléled addig, Flexi-chwaan <333 Amúgy tök boldog vagyok, mert elvileg 29-én jelenik meg a GoT 5 magyarul, és én most kezdtem el a negyediket Pont megjelenik, mire végzek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #718 Dátum: 12 máj 14, 17:30:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #719 Dátum: 12 máj 14, 17:36:58 » |
|
mugen: azt nem mondtam, hogy van értelme. Ez egy szimpla kijelentés volt. Egyszer találtam itt: http://appshopper.com/mikor az újdonságokat néztem. A pattanásosra te is rákereshetsz ha akarsz! Problem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 17:37:32 írta SzG »
|
Naplózva
|
|
|
|
|