24 nov 15, 13:53:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1172384 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
mugen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #690 Dátum: 12 máj 13, 21:20:49 »

Nekemsajna most szüneten vn mert pont akkor van a kibe.........................................gyógytorna amikor aikido,de sztem jövöhéten már nem megyek fontosabb nekem a harcmüvészet.
2éve?És mit tudsz:DXD
hsználtad már élesben?
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #691 Dátum: 12 máj 13, 21:31:48 »

Sajnos használtam és igazgatói lett a vége ikszdé ( Önvédelemből persze...Mosolyog végül megúsztam. Hát hogy mit tudok?
A támadási alaphelyzet, a támadás iránya, Támadás fajtákból: megfogások szemből, megfogások hátulról, ütések/vágások, Rúgások és Védekező technikák. A védekezések közül amit gyakran használok az a '' Shiho nage '' és a
'' Ganseki otoshi ''.
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #692 Dátum: 12 máj 13, 21:41:08 »

Na látod,ezért nem tudok verekedni!
Tök szar ,hogy tudok olyan taknikákat...na kezdem az elején
Ugyebár én nem akarom,hogy nekem fájjon!Ezért olyan teknikát használok ami gyorsan végez és ennnek a kimenetele egy padokkal teli teremben általában halál,de min. nyomorékság!Van pár ami a mezőn is igy végződne:D
Az ikido meg nem megyolyan jól ,hogy használjam a "jó fogásokak"mert ne régota csinálom.
idáig világos.
Szal ha verekszem akkor vagy béna támadások amitől idegesek lesznek és agyun vernek-ez kizárt
vagy a másik h én verem szét ami intézet kirugás-ez is kilőve
És akkor marad a csöbndben lés-->visszaszólas--->ha megtámad arréb lökés
De ha szükséges az aikido néhány "trükjét bevetem saját mozdulattá alakitva"
Meg az aikido azt is tanitja ugye hogy"tudatlanon"ne használd ....
Amt ugy értelmezek
tudatlan vagy és megse érdemled ,hogy használjam rajtadXD
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #693 Dátum: 12 máj 14, 05:55:45 »

Én karatézok/tam. 6 évig csináltam de aztán az unalmas hétköznapokkal lett egyenlő. Nem történt semmi új. Iskolának pedig ki nem fog örülni, hogy vége lesz?
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #694 Dátum: 12 máj 14, 09:28:17 »

Mugen, ha megnézted az Ip Mant, és utána is akarsz wing tsunozni (amit szinte biztosra veszek), akkor... hát, nézd meg azt a filmet, szerintem ütősre sikerült ahhoz képest, hogy kínai, de Jackie Chan neve nem merül fel benne. Nevet

Az önvédelemről meg annyit, hogy szégyen a futás, de hasznos. 15 évesen meg éppen ne szégyellj elfutni a kötözködők, támadók elől, főleg, hogy elég nagy eséllyel kerülhetsz ki rosszul az ilyen helyzetekből. Az pedig a kisebbik rossz, mikor helyben hagynak, tényleg intézettel vagy fiatalkorúak börtönével is végződhet a történet, szóval... csak ésszel! A verekedés legyen a legvégső kártya, amit előhúzol.
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #695 Dátum: 12 máj 14, 13:47:57 »

Én utálok futni de igaz, hogy hasznos.  Nyelvesít

Felháborító az, hogy megkérdeztem egy haveromtól, hogy tudja-e mit jelent a LOL?  ? (azért mert mindenhova ezt írja, mondja) Azt felelte, hogy nem mér tudnia kéne? ikszdé Mondom neki, hogy ha már használod akkor igen. Azt kérdezi, hogy mér te tudod? Magamba mondtam, hogy nem azért kérdezem mert nem tudom) Mondom: Igen. Kérdezi mit? Laugh Of Loud. Kérdezi: Az meg mit jelent? Mondom hangosan felnevetni. Azért érdekes, hogy mondják de nem tudják.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Pacee
Akadémiai tanár
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Warning! This animal is dangerous!

« Válasz #696 Dátum: 12 máj 14, 13:55:00 »

Amúgy Laugh Out Loud
de igazad van, engem is nagyon idegesít mikor ilyen kisgyerekek mindenhova ezt írják meg mendenre ezt mondják de azt se tudják mit jelent... elég szánalmas
Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #697 Dátum: 12 máj 14, 13:58:36 »

Mi még angolon is megkaptuk ezeknek a smiley-knak a jelentését Nyelvesít Általában mindig azt használtam amit tudtam is. (Igaz a lol-t azt kábé az elején csak sejtettem, mert egy cseten hangulatjel volt és nagyon nevető fej. Nevet ) Azóta meg néha használom ... Nevet (kocka vagyok ma már nem csak a nevetést jelenti nálam)

Na elmentem egy dupla zh-t megírni :S További szép délutánt-estét Mosolyog  bye bye
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #698 Dátum: 12 máj 14, 14:05:59 »

Nekem egyik ismerősöm mesélte, hogy facebook-on egy gyereknek írt az anyja. Az üzenetben ez állt: Meghalt a nagyi. LOL
És ezen mindenki ki volt akadva, aztán később kiderült, hogy az anyuka azt hitte, hogy a LOL Lots Of Love-ot jelent. ikszdé Végülis én is hallottam már ilyen jelentéséről, de szerintem nem ez az általános. Mosolyog
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #699 Dátum: 12 máj 14, 14:07:13 »

Nálam már itt az veri ki a biztosítékot, hogy a facebookon közölte... hova fajul a világ? Az jön majd, hogy anyuka majd fb-n ír a gyereknek, hogy fiam gyere enni? ikszdé
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #700 Dátum: 12 máj 14, 14:18:08 »

Nagy unalmamban megnéztem pár részt a Kuroshitsuji című animéből és rájöttem, hogy mit vennék a Lottó ötösből, ha megnyerném: egy nagy házat, de nem azért, mert az nanyon kell, hanem azért, hogy fel tudjak fogadni egy komornyikot. Ha egy átlagos komornyik csak negyedolyan király, mint Sebastian, akkor már nagyon megérné.
Akarok egy komornyikot. >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 14:22:03 írta gman » Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #701 Dátum: 12 máj 14, 14:23:30 »

lol azért mk vannak ikszdé

Futni nem fogok!!max elsétálok,csak ugy lazán Nevet

nikuccia

hogy kerül  Chan a képbe???A wing tsu bruce féle!
akkor ezt megnézem!
ugy irad mintha ez a film vmi elretentő lenne!
De akkor még inkánkább csinálom!:d
Ami nagyon nehéz és kikésziti a tested,  palpad vérholyagos lesz az a kendo és a iaido.

én is akarok komornyikot.Nevet

szg
igen az itthoni karate "esz"-a-r
Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #702 Dátum: 12 máj 14, 14:36:14 »

Júj, Lilus, sok szerencsét! Nevet Mondjuk nem szerencse kell neked, hanem minimum egy ötös (vagy százalékban méritek? Nyelvesít ), mindenesetre majd szidunk, szóval ne ijedj meg, ha csuklani kezdesz a dogaírás közepén. ikszdé

Engem nem igazán idegesítenek a "fiatalok" ilyetén fajta megnyilvánulásai, főleg, hogy nem kerülök semmilyen kapcsolatba velük, se való életben, se interneten, így nem hullik felesleges hajszálam miattuk, ha az egyik IQ harcos kiírja, szerelmes egy joghurtos dobozba, vagy sírnak, miért nincs még itt a nyári, őszi, téli, tavaszi szünet, mert ők úúúúúgy utálnak tanulni, a tanulás annyira haszontalan dolog, a tanárok életének értelme a diák seggének kinyalása, és ha egy nyelvcsapás épp nem úgy sül el, ahogy azt a drága kis nebuló szeretné, akkor azt a tanárt fel kell koncolni.....
Itt vannak fiatalabb emberek is (Hanii, drszabi, mugen, Kallen), akik a szép tinédzser éveiket élik, és komolyan mondom, boldogsággal tölt el, hogy nem találkoztam még itt ilyen undorító, szánalmas hozzáállással a tanuláshoz, meg úgy alapjáraton, az élethez.

Drága, mugenem. Mosolyog Véletlen se hidd, hogy célom lenne az elrettentés, épp ellenkezőleg. Az egy remek film, remek történet, és ha azután nem szeretsz bele egy picikét a wt-ba, akkor... hm, akkor érzéketlen disznó vagy! ikszdé Egyébként Jackie Chan is ezt tanult, mert nézd csak
Az a fa, amin támaszkodik a nagy mesterrel, abszolút wing tsun-os kellék, szóval a vén kínainak nagyon is sok köze van ehhez a harcművészethez is. Mosolyog

Gman, én befektetném a pénzt, hogy még több pénzem legyen, aztán annyit gyűjtenék össze, amennyit akarva se tudnék elkölteni. Nevet Ja, és befizetnék egy űrrepülésre az egyik magáncégnél, amelyik már foglalkozik az űrturizmussal, aztán sétálnék a Holdon és a Marson is. Majd ha hazajöttem, megvenném Japánt, és kikiáltanám magamat az új shogunnak. ikszdé
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #703 Dátum: 12 máj 14, 14:43:52 »

Nikuccia: nem akarom elvenni a kedved az űrutazástól de én átgondolnám a veszélyeit. Annyi Ki vagy Doki-t? Néztem, hogy már végkép nem mennék el oda habár az csak egy sorozat de akkor is. Tényleg nektek mi a véleményetek az idegenek létezéséről?  Alien (nem félreérteni, nem hiszem, hogy vannak a Holdon)[bár lehtet]

Lilus: Sok sikert!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 15:09:58 írta SzG » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #704 Dátum: 12 máj 14, 14:49:12 »

Hejjj, az a semmirevaló iskola, meg ezek a szemét tanárok is.... Minek kell egyáltalán iskolába járni??
Na jó nem. ikszdé 3. osztályig esetleg így gondoltam. Meg a tanárosat néha mentegetőzésre, ha nem olyan jegyet kapok.  Faceg
Amúgy olvastam vhol, hogy jacki chan ugyan azt tanulta, mint bruce lee.

Én sztem nem utaznék űrt. Nevet De idegenek lehet, hogy léteznek, bár az valószínűtlen, hogy a holdon, de máshol simán. A világegyetemnek egy töredék részét ismerjük csupán, és ezen is számtalan bolygó található. Kizárt, hogy csak ezen az egyen található élet. Az lehet, hogy máshol még kezdetlegesebb, vagy fejlettebb, de sztem vannak.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins