24 nov 15, 17:24:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1172601 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
mugen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #630 Dátum: 12 máj 12, 23:28:42 »

Hát akkor a rasszizmus is lehet azXDahogy a skinhead agyon ver egy cigányt:DD
jut is eszembe
a skinhead sétál hazafele kiugtik elé a cigány
-adjá vmi kaját mrt éhes vagyok!
-nesze egy oldalas és izombol oldalba rugja:D
 ezen irás közben is mosolyogtam

és ez ami az 1ik kedvencem:
Három zsidó összeveszik, hogy melyikük rabbija kiválóbb ember. Az első
büszkén mondja:

- A múltkorjában tűz ütött ki a faluban, a gyerekek bentrekedtek az égő házban
és sehogy se tudtuk kimenteni őket. A rabbink elmondott egy imát, jött egy nagy
zivatar, eloltotta a tüzet, megmenekültek a gyerekek!

- Az semmi! Két hete hajón utaztunk, hatalmas vihar tört ki, már-már süllyedni
kezdett a hajó, amikor is a rabbink elmondott egy imát, és 200 méteres körben
elült a vihar!

- Az semmi! A múltkor sétáltunk a belvárosban, találtunk egy 100 dollárost az
egyik pad alatt. De szombat volt, nem nyúlhattunk a pénzhez! A rabbink
elmondott egy imát és 5 méteres körben hétfő lett...

Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #631 Dátum: 12 máj 12, 23:35:56 »

Micsudi, akkor te a puruttya extrának sűrű látogatója lehetsz. (:
Viccesnek nem vicces mondjuk, de aki meg túl komolyan veszi, csak megcsömörlik. Fő a lazaság! Nevet

Egyébként -ha már ennyire téma, ki mit szeretne csinálni fórumtársaival Nyelvesít - fórumtali mikor volt legutoljára? Vagy újabban már nem szokás rendezni, csak aki kijut valamelyik conra, ott összefuttok, majd berámeneztek, vagy hogy van ez?
Mert ha lenne esetleg egy a közel-khm, távoljövőben, mondjuk ősszel, megszervezhetnénk. (: Bár ennek van külön topicja, ha jól emlékszem. Inkább zavarjam át oda magam? xD

Hanii, ő nézi ezt a topicot? Mindegy, azért én is boldog szülinapot kívánok Gabesznak, akár olvasod ezt, akár nem. Nevet A pasi és én topicban érdekes megnyilvánulásai vannak, én csak onnan "ismerem". Mosolyog
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #632 Dátum: 12 máj 12, 23:41:19 »

Nem szeretem az undorító dolgokat. De a sokkoló vicceket vagy a nagyon fárasztó favicceket igen.
Fórumtali? hát 1x még egy fórumgenerációval vagy lassan kettővel ezelőtt voltam. Az jó volt nagyon Mosolyog
Conokra valahogy sosem sikerül kijutnom pedig jó lenne Mosolyog Talán a következőre.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Nikuccia
*

« Válasz #633 Dátum: 12 máj 12, 23:47:26 »

Értem, értem, hát ha valaki bármit viccesnek talál arról az oldalról, és komolyan, őszintén annak gondolja, vagy szimplán elmebajos, vagy egyszerűen ki van égve érzelmileg. Mindegy, téma lezárva. Mosolyog

A következő alatt aa... jövő tavaszit érted? Vagy nyárit? Vagy esetleg az őszit? Minden évszakban szokott lenni, nem? Ha jól tudom, a tavaszi szokott a legnagyobb banzáj lenni, én oda szeretnék elkeveredni valahogy. Mosolyog Addig meg még bőven van időm egy-két tündért vagy pacit összegyűjteni. Nevet (Mármint ismerősöket fórumról. Egyedül nem mernék odaállítani az ismeretlenbe. :O )
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #634 Dátum: 12 máj 12, 23:49:37 »

Asszem nyáron is lesz egy valamikor Mosolyog Oda szeretnék kijutni Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #635 Dátum: 12 máj 13, 00:11:19 »

Nyárira én is kiszeretnék jutni ikszdé Pesten lesz? Akkor tuti ott leszek *.* (révén hogy már félig pesti vagyok annyit tengetem ott az életem ikszdé)
Mugen a fekete humorban semmi rasszista dolog nincsen Mosolyog Nem tudom honnan vetted Pirul A vicceket meg szerintem tedd át a megfelelő topicba Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 13, 00:16:41 írta Lilus » Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #636 Dátum: 12 máj 13, 00:39:07 »

A következő con pontosan július 21-én lesz és egynapos. Oda én is ki akarok jutni. >.>

Hmm ehhez a ki kivel ismerkedne meg dologhoz én is azt mondom, hogy mindenkivel de hogy kiemeljek párat.. hanii, Rikanom, A-chan, Nikuccia, Sabaku, Minagi, Zizi, drszabi, Flexi, Aes. x3
Legjobb élmény.. nyári táborok ált. suliban, és unokatesóimmal a genfi fesztivál tavalyelőtt. Felejthetetlenek.Nevet
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #637 Dátum: 12 máj 13, 06:09:32 »

Morbid leszek de én a tizedik születésnapomra világraszóló tüzijátékot kaptam úgymond x") (szeptember 11)

Tudom, hogy nem szép, de én ezen hülyére röhögtem magam. ikszdé

Azért van még, aki velem is akarna talizni. xD Ezen egészen meg vagyok lepődve, alig írok ide.

Jah, amúgy ma reggel ilyen kihalt volt a fórum:

http://imagerz.com/QEAXX0tvAwMHBF5FEQVR

Az egy rejtett én voltam, szerintem lehet csak én voltam fent. Azok a vendégek valószínűleg botok voltak, legalábbis egy részük.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 13, 06:24:23 írta Aes Sedai » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #638 Dátum: 12 máj 13, 08:52:14 »

Én azt hiszem akkor aludtam a legmélyebben....
Am szerintem én csak mostanában nem vagyok vevő az e fajta dolgokra... pontosabban a boddies I.et külön élveztem és egy boncolásra is tudom azt mondani, hogy szép munka, de nekem pl. szar emlék lenne ha ilyen történik a szülinapomon még ha nem is ismertem senkit...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #639 Dátum: 12 máj 13, 09:08:05 »

Én akkor már fentvoltam. Felébredtem az esőre. ikszdé

Hát van aki nem bírja az ilyen morbid humort, ez egyéniség függő. Én már csak ilyen vagyok. Ettől még sajnálom az áldozatokat, természetesen. (És természetesen az Irak és Afganisztán elleni bosszú- és rablóhadjáratok áldozatait is.)
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #640 Dátum: 12 máj 13, 09:22:12 »

Kihalt volt a fórum? Én már egy órája fenn voltam akkor.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Nikuccia
*

« Válasz #641 Dátum: 12 máj 13, 09:23:01 »

Még szép, hogy sajnálod őket, az venné ki furán magát, ha nem így lenne. (:
Noemimi-chan, hogyhogy mostanában? Nevet Időszakosan bírod az ilyen humort?

Kallen, genfi alatt a svájci Genfet érted? Ú, mert arról mesélhetnél, imádom azt az országot. Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #642 Dátum: 12 máj 13, 09:33:18 »

Aes, az semmi! Amikor én reggelenként fél 6 körül felnézek, csak 4-5 vendég és én szoktunk lenni. x'D
A Család topicban már beszélgettünk élő taliról, de nem tudom hogy mennyire jöhetne össze. (:
Én is mindig tervezgetem hogy megyek conra, de sosem jön össze valamiért. ikszdé
Igen, Gabesz elviekben jár még ide. De pont akkor nem jön fel amikor felköszöntöttük. Durci xD Biztos megint sok a munka. :|
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #643 Dátum: 12 máj 13, 09:44:22 »

Hát mostanában szembesültem pár dologgal... ami kicsit változtatott a dolgokon... a gondolkozásmódomon... nem sokat... de untig eleget...

Egyébként az én első talimon anyu eléggé féltett, hogy miféle emberek lehetnek ezek ikszdé de hát azóta ő is megismert jó párat, többiekről meg látta a képeket, látta milyen jól megvagyunk... szóval eléggé megnyugodott.... mondjuk én alapból mondtam neki, hogy tuti nem egy szervezet bűnözési rendszer munkálkodik azon, hogy nekem bajom essen... de mint kiderült Ritát is pont igy féltették az anyukája ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #644 Dátum: 12 máj 13, 09:52:26 »

Szerintem mindenkit így féltenek a szülei. Nevet Mindig a legrosszabbra gondolnak ilyenkor, amikor a gyerekük "ismeretlen" emberek közé megy. Engem szerintem el sem engednének. ikszdé >.<#
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins