heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #480 Dátum: 12 máj 10, 20:30:01 » |
|
Már meg sem lep. Régebben az Adrenalin energiaital adott ki egy Győzikés Premium verziót. Úgy látszik van méb hasonlóab kreatív ember... Persze azért még beszerzem majd.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #481 Dátum: 12 máj 10, 20:58:19 » |
|
Ez mikor lesz piacon energydrink-sensei?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #482 Dátum: 12 máj 10, 21:07:15 » |
|
Komoly lesz ilyen valóságshow? Bitch please... Én semmi pénzért nem vadásznék. Nem lenne szívem megölni egy állatot.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #483 Dátum: 12 máj 10, 21:08:43 » |
|
Google a barátod, fogadatlan és oktalan tanítvány. Nem találni még semmit sem róla egyébként, így nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #484 Dátum: 12 máj 10, 22:01:16 » |
|
Jézusúristen! O___O Na most dobom ki a tv-t az ablakon -.- Úgy érzem ide kéne már egy komolyabb médiatörvény, ami ezeket kitiltaná a francba.... Szükséges lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 12 máj 10, 22:25:07 » |
|
Nincs szükség médiatörvényre, aki nézi, az meg is érdemli...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #486 Dátum: 12 máj 10, 22:27:50 » |
|
Ja csak ezek miatt nincsenek Normális műsorok mert főműsoridőben adják. Szerintem igen is lenne szükség egy ilyen tv-re ami ezeket korlátozná, hogy hajnalban engedné csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #487 Dátum: 12 máj 10, 22:35:10 » |
|
Ja az még egy dolog, hogy oda ül egy ember, hát az ő baja. De mi van, ha egy gyerek? Pölö kisöcsém (most mikor a valóvilág ment 2 éves körül volt) egyszer hallotta attilát hogy azt mondta vkinek, hogy kö*ög. Utána vagy 2 hónapig folyton mondta, akárhol ha rájött.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #488 Dátum: 12 máj 10, 22:39:15 » |
|
Meg azért nonszensz, hogy nem lehet leülni tv-zni mert ezek a mocskok folynak rajta. Nekem ha felnövök úgymond és saját lakásom lesz nem lesz tv előfizetésem, én mocsokért nem fizetek. Letöltöm a filmeket, sorozatokat azt nézzük dvd-n no reklám no szenny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #489 Dátum: 12 máj 10, 22:44:49 » |
|
Pont ezt mondtam ma én is. Mi az már, régen hazajöttem a suliból leültem benyomtam a tv-t rtl-en és ha szerencslm volt vmi jó film ment. Ha nem akkor gagyi És most? Más se megy csak a brazil szappanoperák. Nem napi egy, hanem sztem minimum vagy 3. Egyik csillagszületiket követi a másik x-faktor. Még vége sincs, már valóvilág megy. Film nuku, ha mégis vasárnap megy egy véletlen (kivéve ha épp a valóvilág megy, mert akkor az van vasárnap is xD) akkor az vagy minimum 7-8 éves, vagy már 30szor adták, és 10 percenként reklám.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #490 Dátum: 12 máj 10, 22:57:41 » |
|
Pontosan. Én nagyon drasztikusan megkötném őket, nem érdekelne a vinnyogásuk. Szörnyű és már minden határt túllépő ahogy ők csinálják a dolgukat. A nem tudom hányezredik megasztár... kit érdekel már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #491 Dátum: 12 máj 10, 23:09:54 » |
|
Google, na igen..... Tanitatlan?ki tanitana?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #492 Dátum: 12 máj 11, 00:08:29 » |
|
Te mondtad a senseit. (ez olyan volt, mint "de te mondtad az asztalt!!) Egyébként néha olyan böszmeségeket tudsz kérdezni. Ezt a linket se heo linkelte, hanem neki mutatták, szóval azt tudja, amit te. Mármint nem azért mondom, de na mind1. Én is ilyenkor vok fenn mikor már rég alukálni kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #493 Dátum: 12 máj 11, 01:23:06 » |
|
Nekem mondod? Én is mindig fent vagyok mikor már mindenki alszik... Ma reggel 7kor kellett (volna) kelnem erre mikor fekszem le? Fél négykor hajnalban. Nemcsoda, hogy 1 órát ráhúztam és eegész nap zombi üzemmódban voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #494 Dátum: 12 máj 11, 04:17:27 » |
|
Ha hajnalban lenne ez a hülyeség, fél Magyarország hullafáradtan menne reggel munkába a hajnali tv-zés miatt. Osztálytársaimmal is ez lenne, direkt felkelnének csak azért, hogy megnézhessék ezt a hülyeséget. Most is megy valami Éden hotel vagy mi a szösz, folyton erről beszélnek. :S
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|