SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #495 Dátum: 12 máj 11, 05:05:30 » |
|
Jó reggelt! Én azt tartom idegesítőnek, hogy még ha látja is egy gyerek hagyjál, hogy véletlen meghallotta amit az anyja azt nézi(már azt sem tudom, hogy mért) de amikor azt hallom, hogy a 8-10 évesek arról beszélnek, hogy „Hallottad, hogy kiesett Atilla az éden hotelből?” Akkor majdnem válaszolnék neki mondva, hogy nem és te se nézd mert nem neked való. Ráadásul azt hiszem egy 12-16-os karikának kéne ott lennie. Én is emlékszem arra az időkre mikor még hazaértem és TV. De mostanság mi megy ott? A sok baromság. Ezen fognak a mostani gyerekek felnőni. Már bocsánat de elég sok paraszt ember van, akkor ők mik lesznek? És ne is beszéljünk már arról, kik a hírességek. Megkérdezel egy 8 éves gyereket, hogy ki az az Arnold Schwarzenegger, azt válaszolja, hogy nem tudja. Megkérdezed, hogy ki az a Sthol András, biztos tudja.Hát ennyit az országról
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 05:12:51 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #496 Dátum: 12 máj 11, 06:43:44 » |
|
Gman, szabad érdeklődni, milyen szakon vagy? A kémia miatt érdekelne. Csak nem valami vegyész vagy gyógyszerész féleség leszel? :O Ahhoz kell ám sütnivaló. (:
Föci szak. Környezettudományon kezdtem, de ott túl sok(k) volt a KÉMIA, ezért olyan szakra táncoltam át, ahol az én összefüggésekben gondolkodó, a tudást szivacsként magába szívó agyacskámnak nem kell magolás közben megfájdulnia a jó jegyekért. Ez nagyrészt be is jött. Erre ide is követett ez a mocskos tudományág.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 06:58:46 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #497 Dátum: 12 máj 11, 06:52:49 » |
|
Azert mondok ekkora hülyeségeket mert késő van és fáradt vok , reggel pedig azert mert nem aludtam kimagam!:))) A linkesdologról nem tudtam
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #498 Dátum: 12 máj 11, 07:58:04 » |
|
Szép jó reggelt mindenkinek! SzG, ez a téma engem is nagyon idegesít. A másik ami még elképesztő, hogy 10-13 éves gyerekek cigiznek, meg isznak. Tegnap volt azthiszem a hírekben, bár szerintem ezt egyébként is lehet tapasztalni, látni. Éz az új generáció, fel sem tudom fogni, hogy hogyan fajult el idáig ez a dolog. Igaz nem vagyok én sem valami öreg vagy akárki, aki erről ítélkezhet, vagy osztja az észt, de komolyan aggasztó ez a helyzet. A hétvégén unoka tesóm ballagásán voltam és több 8-12 éves gyerek is ott volt. Én csak ott ámultam, ahogyan viselkedtek a szüleikkel vagy egymással és amilyen ocsmányan, csúnyán beszéltek. Na de nem ragozom tovább. Gman, én környezetmérnöknek szerettem volna tanulni, de miután megtudtam, hogy emelt szintű kémia is van ott, így felhagytam eme csodás ötletemmel.. Gondoltam, hogy lesz ott kémia, de emelt szinten, köszönöm nem kérem. xD Szóval együtt érzek veled. Na, de hogy meséljek a hetemről is egy kicsit, már ha érdekel valakit, szerintem az évben nem volt még ennyire szar hetem. Ahol dolgozom, most kevés a meló és kiadtak szabit több dolgozónak is, köztük nekem is. Úgy volt, hogy a héten is szabadságon leszek, el is terveztem már a hetem, hogy megyek vezetni délelőtt délután mindennap, elmenni venni cuccokat, barátokkal találkozni, mivel nagyon ritkán szabadulok el és itthon a maradék időmbe pihenésként, átvállalok pár honlap készítést havertől, így onnan is folyna a pénz. De hát amilyen szerencsém van, vasárnap este felhívtak, hogy kell egy ember a festő részlegbe (ami egyébként a legszarabb, mivel ott a főnök egy arrogáns paraszt, és egy percre nem ülhetsz le, van amikor szünetre se mehetsz ki ami 2 óránként van..), mert ott hírtelen sok lett a munka és nincs ember.. Mondtam, hogy későn szóltak, már nem érek rá stb.. és elis fogadták. 1 óra múlva hívtak megint, hogy nincs senki csak én, biztos, hogy nem tudok menni? Mennyire fontos programok ezek? Nagy szivességet tennék és viszonoznák is és nagyobb órabért is adnak, ha megyek. Így elvállaltam. Nagyon szar és kemény napok voltak és 10 óra helyett is 11-et voltunk. Ma pedig odajött a főnök, h 2 embert elkell küldenie és az egyik én voltam. Viszont ennek örültem, így nem kell mennem holnap sem dolgozni. Jövőhéten meg már visszakerülök oda ahol eddig voltam. Bár az kicsit idegesítő, hogy felkeltem hajnal 4-kor a semmiért.. Ez picit, hosszú lett, bocs ha nem érdekel senkit, csak ezt kikellett adni magamból! = /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #499 Dátum: 12 máj 11, 08:48:55 » |
|
Már mérne érdekelne? Ne vedd magadra, kérlek, de a bioszhoz képest a te élménybeszámolód egy tündérmese. Úú, de ismerős egyébként a sztorid. Nyáron én is így jártam, annyi különbséggel, hogy engem kib*sztak volna, ha nem megyek be dolgozni ahelyett a hülye tyúk helyett, aki előző este takonyrészegre itta magát, aztán másnap reggel világát nem tudta, nemhogy melózni?! xD Meg én gyűlöltem a munkatársaimat is, bár legalább annyiban volt tiszta és korrekt a dolog, hogy ők ezt tudták, és hasonlóan viszonyultak hozzám is. Gman, le a kalappal. (: Mikor végzel egyébként? 2 év? A földrajz önmagában érdekes és csábító, de rögtön visszahőkölök, ha meglátom mellette a kémiát. Azt semmi pénzért nem vállalnám be. Nem tudom, honnan hallottad ezt az új típusú valósásót, Pacee, de én nagyon abszurdnak tartom, hogy a kormány engedjen ilyen műsort leadni a tv-ben. Mindenki tudja, hogy Magyarországnak elöregedő populációja van, egyre kevesebb ember mer bevállalni egyre kevesebb gyereket, aztán meg ha becsúszik a baj, megy mindenki rögtön abortuszra. Ez egy nagyon fontos kérdés jelenleg az államadósság mellett, és mindent megtesznek, hogy visszafordítsák a tendenciát. Namármost: ha zöld utat kap egy ilyen elvetélős, totál értelmetlen valóságizé, jelent az bármi jót csökkenő társadalmunk számára? Hát, nem igazán. Majd az lesz, mint a South Park egyik részében, amikor ilyen pankrációsdit játszottak a fiúk, Cartman pedig valami csajt játszott, aki abortuszfüggő lett, és csak azért esett újra, meg újra teherbe, hogy ismét átélhesse az elvetélést. Majd az lesz itt is, amilyen idióta, birka nép a magyar. (A tömeg legalábbis.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #500 Dátum: 12 máj 11, 09:00:17 » |
|
Megkérdezed, hogy ki az a Sthol András, biztos tudja.Hát ennyit az országról Mondjuk ez egy pont rossz példa volt. Stohl András egy nagyon jó szinkronszinész, aki ilyen karakterek szinkronizált mint: Oroszlánkirály - Simba vagy Mulan - az őrmester ( neve nem ugrik be ) ráadásul nagyon jó ének hangja is van. A müsorait jól elvezette ( az már más kérdés hogy ezek a műsorok milyenek is voltak ). Az már megint más kérdés hogy elkövetett pár súlyos hibát az életében, de a munkájára soha nem lehetett panasz. Parancsolj hallgasd ezt meg: http://www.youtube.com/watch?v=8SbtyitejaI
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 09:01:51 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #501 Dátum: 12 máj 11, 09:05:22 » |
|
Jah igen, arról nem is írtam, hogy mennyire böszme munkatársak voltak. Az a fajta, aki hülye és okoskodik, meg mindent jobban tud. Nagyon irritálóak. De egyébként semmi problémám nem volt velük, egy srác volt még ott aki be-be szólogatott, és nem igazán akartam balhézni meg semmit, szóval nem is szóltam vissza csak egyszer, utána egész nap nem is szólt be semmit. Mindenesetre örülök, hogy már nem kell dolgozni a héten. Holnap pedig pihenésképp, egy kissebb kerti parti haverokkal. Remélem, hogy az idő is jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #502 Dátum: 12 máj 11, 09:07:41 » |
|
Én is sütögetésre megyek holnap, és szerintem az egész országban zsír idő lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #503 Dátum: 12 máj 11, 09:12:46 » |
|
Ennyire érdekes ember volnék, hogy mindent meg kell rólam tudni? Még két év Bsc., aztán két év Msc., utána PhD. Kell nekem az a két betű a nevem elé. Fura, mi is grillezni akartunk, de ha mindenki ezt csinálja, akkor már el is ment tőle a kedvem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #504 Dátum: 12 máj 11, 09:14:22 » |
|
Nahát, engem aztán nem kellett félteni a balhéktól. Ami azt illeti, mindegyik nő családanya volt, de ha nem úgy szólt hozzám, ahogy kellett volna, visszaszóltam, nem hagytam magam, az egyikkel még frankón üvöltöztem is, máskülönben teljesen ránőttek volna a fejemre. Fiúkkal, férfiakkal sokkal jobb dolgozni, mert nektek nem az az első, hogy amint kinyaltátok elölről, fogjátok a kést, aztán hátba döfitek az elvileg "legjobb barátotokat". Néha szégyellem, hogy nő vagyok, pedig én nem szoktam ilyet csinálni, de ez... kész. :S Stohl buciról meg csak annyit, hogy a csávó nem egyszer okozott majdnem halálos kimenetelű autóbalesetet, csak a vak szerencsének köszönheti, hogy él, azt a kemény öt hónapos büntijét pedig annak, hogy celeb. Félreértés ne essék, a szinkronhangjáért oda-visszavagyok, az énekhangja is meseszép, és színészként sem utolsó, de ezek nálam már nem fogják tisztára mosni a nevét, akár az égig is pattoghat, drogos, alkoholista marad, bááár... most, hogy beindítják az RTL 2-őt, szerintem még viszont fogjuk látni a csetlik-botlik megnyilvánulásait párszor. szerk.: Csak érdeklődöm, gman. De ha kellemetlen, akkor pattints le!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 11, 09:15:38 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
shidori93
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Fű Falu
A 7 Tűz Démona
|
|
« Válasz #505 Dátum: 12 máj 11, 09:19:49 » |
|
Én is üvöltöztem már egy munkatársammal, még akkor amikor kezdtem. Normálisan beszélgetek vele, egy rossz szót nem mondok, és félreértett szerintem valamit, de úgy elkezdett pattogni, hogy nem bírtam tovább és leugattam a picsába.. gman, mi nem grillezni fogunk hanem bográcsolni. nagy különbség xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #506 Dátum: 12 máj 11, 09:28:08 » |
|
Mi meg.. nem t'om, de azt mondom, grillezni, hogy elrontsam a te örömöd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #507 Dátum: 12 máj 11, 09:58:11 » |
|
Stohl buciról meg csak annyit, hogy a csávó nem egyszer okozott majdnem halálos kimenetelű autóbalesetet, csak a vak szerencsének köszönheti, hogy él, azt a kemény öt hónapos büntijét pedig annak, hogy celeb. Félreértés ne essék, a szinkronhangjáért oda-visszavagyok, az énekhangja is meseszép, és színészként sem utolsó, de ezek nálam már nem fogják tisztára mosni a nevét, akár az égig is pattoghat, drogos, alkoholista marad, bááár... most, hogy beindítják az RTL 2-őt, szerintem még viszont fogjuk látni a csetlik-botlik megnyilvánulásait párszor. Félreértés ne essék nem azt mondtam hogy jó amit csinált, de nem érdekel, mert nem tartozik rám. Az egyedüli dolog ami rám tartozik az életéből azok a munkái és azokkal 100%-osan elégedett vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #508 Dátum: 12 máj 11, 11:40:32 » |
|
Jah , ez tényleg rosz hét lehetett ! Nálunk is a 6 ősök mar isznak meg cigiznek minden hétvégén meg részegek ! Szerintem ez mar túlzás !nem?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #509 Dátum: 12 máj 11, 11:50:37 » |
|
Nekem a jövőhetem lesz rémálom. Hétfőn kezdek dupla zhval, este fél 8kor végzek és még haza kell vonatoznom mert másnap fél9kor meg bíróságra kell mennem itthon. Aztán csütörtökön jog zh pénteken meg még egy zh. Rémálom! Stohlt én meg megmondom a frankót akármilyen hiperszuperjó a munkája (én nem bírtam a képét a balesetei előtt sem elviselni, unszimpatikus volt) akkor is kirugnám. Nem fair, hogy ha én csinálnék ilyeneket akkor a cellám ajtaján rohadna az örök életig a kulcs őt meg kiengedik 5 hónap után mert Ő Stohl András. Én kirúgnám. Ilyen ember tv-n színházban ne legyen, ne mutassa a rossz példát. (Egyéni vélemény bocsánat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|