^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 12 máj 03, 20:51:20 » |
|
sosem gondoltad volna, mi?  ezt a képet szépen lementettem és 3 példányban lemásoltam és 3 különböző mappába tettem  nem bízom a véletlenre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 12 máj 03, 21:01:48 » |
|
Tényleg aranyos?  Köszönöm.  A beszámolót meg így is valószínű, hogy holnap írom meg, mert még neki sem kezdtem a házinak.  Valaki zavarjon el innen!  Saba-chan lehagyott egy "-u"-t a köszi végéről.  Jól van Flexee, kedzek félni.  Itt is villámlik, tök jól látszik a harmadikról. *-* Igaz, nemrég pont a villámlás miatt késtem le a buszt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 12 máj 03, 21:06:09 » |
|
Hogy késted le, megijedt a buszsofőr és elkezdett százzal hajtani, és nem állt meg sehol, vagy mi?  Flexxe... mi ez, biztos ami tuti? Sabaku nem egy hacker, nem tud belépni a gépedbe, vagy mégis? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 12 máj 03, 21:07:29 » |
|
pedig nem kell  ha gondolod pübe kifejtem mit szeretnék  Ácsáán nem Ácsáán raptorimádat nélkül, ez éppolyan tény, minthogy Gil' awesome, vagyhogy én Iggy fan vagyok.  azért Sabaku sem képes mindenre. bár senki sem mondta, hogy képes lenne mindenre. most mivan? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 12 máj 03, 21:26:34 » |
|
Amúgy nagyon remélem, hogy mindenki nekifeszült az RTL klubnak  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 12 máj 03, 21:32:08 » |
|
Miért mi van ott, miről maradok le? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 12 máj 03, 21:32:41 » |
|
Sabaku a gyilkoláshoz ért, a hackeléshez nem.  Úgy késtem le, hogy pont a házunkkal szemben van a megálló, és amikor leértem, dörrent egy hatalmasat, pedig előtte tök csend volt. Hirtelen tisztára beborult az ég, én meg nem húztam ki a lapost a konnektorból, úgyhogy visszaindultam, hogy kihúzzam, a busz meg pont akkor fordult be a sarkon, amikor a bejárathoz értem, szóval lekéstem. Utána meg leszakadt az ég, amíg a másikat vártam. Még jó, hogy visszafelé az esernyőt is levittem. :'D Oké, biztos tök titkos, ha már privátban akarod kifejteni.  Miért? Mi van az RTL klubbon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 12 máj 03, 21:42:10 » |
|
Az RTL klubbon robbanós óriáspirannyák vannak.  Amúgy itt is dörgött szinte egész nap, de semmi több, csak egyszer csöpögött egy fél óráig durván.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 12 máj 03, 21:47:32 » |
|
A'szem, a robbanós óriáspirannyákat nem fogom elsiratni. Még jó, hogy nincs tévém...  Jó, mostmár tényleg megyek házit csinálni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 12 máj 03, 22:55:41 » |
|
Jóreggelt:D Lejárt a bann:D Robbanós patkányok??tnt a dns kodjuk?
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 12 máj 03, 23:35:53 » |
|
Amúgy heonak üzenem, hogy találtam áfonyás Guarana-t, csak még nem volt elég lelkierőm megkóstolni.  (meg egy pár másfélét is, azokról bővebben majd később ^^) Átvettem. ^_^ Jöhet privátban is, de itt is szívesen látom ám. Felcsigáztál, alig várom, hogy lássak róluk képet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 12 máj 03, 23:47:38 » |
|
Itt délelőtt még sütött a nap aztán viszont vihar követett vihart  Végre egy kis enyhülés így is majd megsülök ^^ Mugen üdv újra köztünk Deidara már patkányokat kreál?  (nem bírtam kihagyni...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 12 máj 04, 03:58:54 » |
|
Tényleg, azt mondani akartam neked hogy tia írt...  Hogy vagyunk eme szép hajnalon? Remélem mindenki még kellemesen alszik amíg bír, nekem 1 óra múlva megy a csodás buszom. -.-" Milyen volt a bünti mugen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 12 máj 04, 06:55:27 » |
|
Jó reggelt! Gratulálok gmannek és sok sikert kívánok!  Ma nem csinálok semmit, kivéve hogy elmegyek a barátomnak venni egy pólót ballagási ajándéknak, meg esetleg valami olcsó szemhéjpúdert, mert naná, hogy a sminkes táskám otthon hagytam. Egyszer lenne rá szükség és nesze neki..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 12 máj 04, 11:28:42 » |
|
Szép jó napot mindenkinek  húú nálunk még nem volt vihar  pedig annyira szeretem az esőt  (még a dörgést is  ) ja és utálom a meleget (most nem Beiberre és Sp-re meg ilyenekre gondolok (Igen! muszáj volt leírnom  )) Jobban szeretem a 15-20 fokot a 30-40nél  Jöjjön már a vihar!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
|