Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 12 máj 03, 20:02:28 » |
|
Milyen kis lusta itt mindenki. -.-  Én azt várom, hogy vége legyen a sulimnak és a mostani könyveimet hátra vigyem végre a fészerbe mert egyszerűen nem férek el a polcomon és ez idegesít. -.- gman, ez nagyon aranyos... kis kocka. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 12 máj 03, 20:09:19 » |
|
Nálam is ma lett vége a rendcsinálási műveletnek. 
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 12 máj 03, 20:14:22 » |
|
Hehe SzG mikor meglátom mit írtál a titulosodban mindig a World of Warcraft-ból jut eszembe egy Boss, még Zul'Gurub-ból a raptor Boss. Ott volt mikor mondta a Boss hogy "I'm watching you" el kellett bújnia annak az embernek akinek kiírta a nevét, különben behalt mindenki...  bocsi... kis nosztalgia. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 12 máj 03, 20:18:32 » |
|
Hehe örülök, hogy nosztalgikus hatást sikerült elérnem, a célom az volt, hogy valami vicceset alkossak. Az eredeti ötlet a „The big brother is watching you”-ból jött.+ a Naruto-s avatarhoz is ez illet. Bár most, hogy így mondod...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 20:19:23 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 12 máj 03, 20:23:35 » |
|
Ennyi erővel egy Herobrine kép is lehetne az avatarod... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 12 máj 03, 20:25:36 » |
|
Valaki azt mondta, RAPTOR?  raptorraptorraptorraptor! >8D gman, utólag is gratula. ^^ Flexee~ Én is pont így szoktam takarítani.  Egy csomó minden történt ma velem, amit nagyon-nagyon leírnék, de most nincs rá időm.  (és amúgy sem érdekel senkit  ) (mondjuk, ezt is tök értelmes volt leírni...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 12 máj 03, 20:28:07 » |
|
Te és a raptor mániád.  Engem igenis érdekel...  úgy hogy várom a beszámolót, most hogy megemlítetted, nincs vissza táncolás, Le kell írnod! Igen, gondoltam, hogy az avatarod miatt is van, meg pont oda illik, csak eszembe juttattad. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 12 máj 03, 20:29:07 » |
|
Ennyi erővel egy Herobrine kép is lehetne az avatarod...  Hé! Kikérem magamnak, ez a képet én rajzoltam és azért ezt raktam be mert mikor feltöltöttem akkor ez volt a legszebb rajzom.(legtovább rajzolt)De megdőlt a rekord ezt a képet három óráig rajzoltam: http://madaratobi5050.deviantart.com/gallery/#/d4xn0ma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 12 máj 03, 20:30:45 » |
|
Hát igen ennyi erővel leírhattad volna azt is, bár az biztos hosszabb lett volna.  De nekem erről az jut eszembe, mikor vki mobilról ír be, és a végén odaírja, hogy bocsi ha hiba van benne, mert telóról írtam. És az a legjobb, mikor ez a szöveg hosszabb, mint a mondanivaló. xD Nekem meg az jut eszembe róla, hogy Ritli-sama mindig figyel engem.  "I'm always watching you."
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 12 máj 03, 20:37:44 » |
|
Mi baj a raptor mániával?  Jó, majd leírom, de nem most. Házit kell csinálnom, de nem bírtam ki, hogy a raptorokra ne reagáljak.  Leghamarabb néhány óra múlva, legkésőbb valamikor holnap megkapod a beszámolót. ^^” Amúgy heonak üzenem, hogy találtam áfonyás Guarana-t, csak még nem volt elég lelkierőm megkóstolni.  (meg egy pár másfélét is, azokról bővebben majd később ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 12 máj 03, 20:38:38 » |
|
Ácsáán én meg neked üzenem, hogy néha nézd meg, hogy kaptál-e priv üzt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 12 máj 03, 20:41:08 » |
|
Ne lázadj, megnéztem, csak tele van a postaládád.  Amúgy okt. 31, de minek? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 12 máj 03, 20:42:26 » |
|
Semmi baj vele, tök aranyos a raptor mániád.  Rendben én egész éjjel fent maradok mert pár házi dogát írok filozófiából, úgy hogy várom éjjel a beszámolódat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 12 máj 03, 20:45:29 » |
|
igen, most vettem észre, hogy tele van, de várt rám egy meglepi is ^^ képzeljétek, Sabakuba szorult egy kis hála is x3  Több sem kellett, le is mentettem :DD okt 31? meg vagy jegyezve. csak eszembe jutott valami. remélem addig nem felejtem el 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 20:47:00 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 12 máj 03, 20:48:16 » |
|
Ilyen nincs!  Kislányom megmutatta egy szarvasnak milyen cukimuki is tud lenni?  Olyan de olyan jó, látom ahogy villámlik. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|