atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 júl 16, 21:36:38 » |
|
hát bubu... bocs, de attól hogy sasori bábmester volt, még volt egy jutsuja (öhm talán 2 vagy 3 az egyik víz a másik tűz a 3. meg nemtom) amiket valami tekercsekkel idézett meg, és a vizes olyan volt mint valami vizipisztoly... :'X egy nagyon erős, és vékony vízsugarat lőtt ki, amivel sziklákat tudott kettévágni... vagy éppen levágja a karodat, mint jocoo említette am meg nemakarok kötöszködni, de ha egy randa szónak az összes betűjét kicsillagozod, honnan tudjuk mire gondoltál
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 júl 17, 03:06:30 » |
|
Azt a hátából kiálló ágyúk fúvókáinak a beállításával tudta csinálni Mintha fognád a slagod és átnyomnád a tölcséren csak az nem vág hegyeket ketté
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 júl 19, 08:01:48 » |
|
Jah télleg emlékszem. De az jutsu volt? És a kicsillagozott szó alatt gondolj arra amire akarsz Már nem emlékszem mi volt, de asszem f*sz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #48 Dátum: 08 júl 19, 10:24:03 » |
|
Ha csúnya szavak nélkül nem tudsz hozzászólást írni, akkor javaslok egy lexikont. Mert(el nem kezdünk mondatot) a csillagmintás hsz-ek nem igazán kedveltek a moderátorok körében. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 júl 30, 13:07:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 júl 30, 14:46:07 » |
|
Eddig még senkitől nem láttunk ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 aug 21, 07:25:03 » |
|
Sztem tuti van olyan... Csak sok chakra kell hozzá... Bár chakra: Víz stílusú technikákat nem is nagyon láttunk, max. Zabuzánál volt "több" mint 1-2 fajta. Vagy rosszul emlékszem? Mert akkor bocs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 aug 21, 07:30:22 » |
|
Vízklónt nehezebb létrehozni mint egy árnyékklónt, egy vízklónt kb olyan nehéz lehet létrehozni mint egy sima klónt, és abból se láttunk többszöröset. Bár szerintem hogy meglehetne csinálni, a többszörös vízklón jutsut de az rengeteg chakrába kerülne. Amúgy igen Zabuza volt az aki kb olyan 8 vízklónt hozott létre.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
Yondaime0205
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 aug 22, 11:51:37 » |
|
Kisame hasonmásnak is sikerült többet létrehozni mikor a Gai csapattal harcolt és Leet,Ten Tent,meg Nejit fogságba ejtette
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #54 Dátum: 08 aug 23, 18:51:31 » |
|
Vízklónt nehezebb létrehozni mint egy árnyékklónt, egy vízklónt kb olyan nehéz lehet létrehozni mint egy sima klónt, ... Ezt ugye viccnek szántad? ^^ A Bunshin no Jutsu E szintű, a Mizu Bunshin no Jutsu C szintű, a Kage Bunshin no Jutsu pedig A szintű. Erről ennyit. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 aug 23, 20:39:21 » |
|
höhö:D Mizu bunshin mi? hát nem tudom inkább tanulnám a kage bunshint mivel azt bárhol meglehet csinálni a vizes jutsukhoz kell a vizközelség ha nem vagy erös shinobi viszont ha télleg über shinobi vagy szerintemtökmind1 milyen klonnal mész:( nekem az a jutsu tetszett ami shippuuuviban volt az a bolond csaj csinált ilyen viz gömb volt a feje fölött és azzal ágyuzta ki a klonokat szerintem egyik leghasznosabbak a viz jutsuk szerintem ... nekem nagyon tetszenek Viz Srákány jutsu is nagyon ottvan monyuk kedvenc karakterem a nidaime szal onnan ez a rajongás ezekért a jutsukért:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 okt 23, 10:25:03 » |
|
A Moviera gondolsz? Mondjuk eléggé jó lehet baj esetén vízzé válni és elfolyni onnan xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 nov 20, 20:29:19 » |
|
azé szten nem csak vízközelben lehet mizu bunshinokat csinálni csak előnyösebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 nov 22, 10:59:50 » |
|
A vizközelség miatt nem kell aggódni, mivel az mindenhol van, csakrával meg lehet dúsítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 nov 22, 11:14:16 » |
|
Vízklónt nehezebb létrehozni mint egy árnyékklónt, egy vízklónt kb olyan nehéz lehet létrehozni mint egy sima klónt, ... Ezt ugye viccnek szántad? ^^ A Bunshin no Jutsu E szintű, a Mizu Bunshin no Jutsu C szintű, a Kage Bunshin no Jutsu pedig A szintű. Erről ennyit. ^^ A Kage bunshin B szintű =P A víz jutsukat pedig nemcsak Zabuza csinált hanem pl. Suigetsu, Kisame, Nindaime, Kisame BD, OVA2, Movie nem tudom hány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|