ismerem az avatart, nem kell linkelni.
a víz jutsuk is ugyínúgy képesek srüléseket okozni, mint más technikák. Pl azok a víz agyarak v mik amit itachi tol kakashi ellen tuti nagy sérülést okoznak. Az egy dolog h kakashinak volt vízfal.
de beleillik a topicba szal tessék:
[Suiton] Baku Suishouha
[Suiton] Daibakufu no Jutsu
[Suiton] Daibakuryuu no Jutsu
[Suiton] Daibaku Suishouha
[Suiton] Goshokuzame
[Suiton] Gousuiwan
[Suiton] [Fuuton] Gufuu Suika no Jutsu
[Suiton] Hahonryuu [Suiton] Haran Banshou
[Suiton] Houmatsu Rappa
[Suiton] Ja no Kuchi
[Suiton] Kokuun no Jutsu
[Suiton] Mizuame Nabara
[Suiton] Mizu Kamikiri
[Suiton] Mizurappa
[Suiton] Suiben
[Suiton] Suigadan
[Suiton] Suihashu
[Suiton] Suijinheki
[Suiton] Suikoudan no Jutsu
[Suiton] Suiryuuben
[Suiton] Suiryuudan no Jutsu
[Suiton] Suishouha
[Suiton] Suishuu Gorugon
[Suiton] Suitenhoufutsu
[Suiton] Suiun Suishi no Jutsu
[Suiton] Taihoudan
[Suiton] Takitsubo no Jutsu
[Suiton] Teppoudama
Egyéb:
Mizu Bunshin no Jutsu
Mizu Kawarimi
Mizu no Muchi
Mizu no Tatsumaki
Mizukiri no Yaiba
Suika no Jutsu <<<!!!
Suirou no Jutsu
Suirou Same Odori no Jutsu
ezek közül mint kiemeltem a rasengannal versengő technika a Hahonryuu. Írj ha van még kérdésed. Ezek nem mind támadók amit felsoroltam, de mind képes sérülés okozására. Am ha szereted a víz technikájkat, nézd azt mikor a rejtett vízesésben, van egy sztori arrol a vízről, ami erőssé tesz, és rövidíti az életet. Meg zabuzás és kisamés részek is fullosak víztechnikákkal.
Spoiler a nem mangásoknak!
nem lebecsülendőek a suiton technikák, erre jó példa suigetsu, és a legutóbbi mangában láthattuk, hogy kisame olyan erős vízbörtönt rakott maga köré,m hogy még Gait is megállította. az nem kis dolog.
itt a kép:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/508/5am nem vagyok kisame fan, inkább suigetsu ^^
Elnézést az adminoktol ha ezt nem lett vna szabad, de gondolom nem árt a lista ha már ez a téma.
Off: ha avatarban egy hidratációs technikát elnyomott vna a csaj, simán darált vna mindenkit.majdnem.mellesleg felesleges kézmozdulatokkal irányított elemeket várni, mivel a többi elemet sem így irányítják itt.
a jutsuk forrása a leafninja off end