24 nov 24, 00:10:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 164620 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #330 Dátum: 12 júl 26, 20:27:19 »

kösz az eredeti openinget Mosolyog
amugy ez tényleg sok animenél megcsinálják Szomorú
Na de nem baj legfeljebb beteszem hozzá az egyik zenéz ha nézem Nevet
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #331 Dátum: 12 júl 26, 20:34:01 »

Amúgy észrevettétek hogy javában sakuráról szól ez a movie?:o
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #332 Dátum: 12 júl 26, 21:01:58 »

sztem inkább csak a road to sakura szol föleg rola.
Elismerem filmben is sokat szerepel amennyit láttunk belöle,de ez még csak töredék.
amugy meg várhato volt hogy sokat szerepel hisz naruton kivül ö az egytlen aki nem változik(tehát a másik föszereplö),de azért a tobi elleni boss fightot még se sakura nyomja be a végén Nevet
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #333 Dátum: 12 júl 26, 21:43:24 »

Egy remek videó részletet találtam a mooviból, így megosztom veletek:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=u9a5W1Eblh4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=u9a5W1Eblh4</a>

Szerintetek az elején ahol Sakura és Naruto egy festőt néznek az SAI lenne?  ikszdé de komoly!! Meg Shino ahogy permetezik a rovarölővel xD
Nagyon jó vidi, de nekem szaggat kicsit

Itt pedig képek a mooviból:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=tWD-iDb39RA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tWD-iDb39RA</a>

Itt pedig megint egy kis video részlet, ahol Naruto haza megy...
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3lmbdMAVoCw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3lmbdMAVoCw</a>

Itt pedig HD képek ismét  bow Ti mennyire várjátok már az új mozit? még ha az adatok szerint nekem az is jön le belőle, hogy átkerülnek egy másik párhuzamos dimenzióba, ahol élnek Naruto szülei... nos.. Én nagyon!!  Ördögi Ördögi Nevet Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=J0g_9DCkAmA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=J0g_9DCkAmA</a>

Tiszta sor hogy miről szólhat:  ikszdé
Ez az én ötletem: Madara elment Konohába, egy gömbbel, ami gondolom én, a jutsuhoz lesz köze, lehet megmutat neki egy olyan világot, ahol nincsen háború, ahol a szülei élnek...  de ez meg is bukott mert harcolnak benne de ötletnek szerintem ez sem rossz  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 22:06:44 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #334 Dátum: 12 júl 26, 22:06:35 »

Én is nagyon várom már. Mosolyog
Amugy a képes videot már én is feltettem ide pár oldalal ezelött de nem baj Mosolyog
+itt van pár gif kép igazi sok videoban már benne voltak,de akkor is jok igy külön Mosolyog

Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #335 Dátum: 12 júl 26, 23:13:01 »

Na meg, Naruto ebben a világban Hogake. Az álma mondhatni teljesült.  ikszdé Ki akarna innen bárki is haza menni, ahol megint egyedül lenne.

De szegény Sakura az ő szülei itt viszont meghaltak, azért lett olyan "visszafogott" szegény. De az a fehér maszkos alak...nekem teljesen Sasuke ugrott be... de nem lehet ő, már csak a haja hosszából se ikszdé meg van is egy kép ezen az oldalon: www.saiyaniskand.com  <---> itt a galériában a moovit keressétek, és ott vannak megrajzolva szereplők, és ott van egy szintén fekete hajú fiú fehér maszkkal, nos az nem lehet sasuke... de aztán sosem lehet tudni!!
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #336 Dátum: 12 júl 26, 23:50:43 »

1 naruto visszakapta a szüleit de nem hinném hogy hokage lett,mert a köpeny is amit felvett  negyediké(bár megédemelné a cimet)+nincs fejszobra se konohai kösziklán.
(bizonyitásként felül naruto alul minato)

2 sasuke simán lehet a maszkos ha már jo fiu lett követheti itachi nyomdokait mint anbu(képzettsége is megvan hozzá) Mosolyog

3 sakura szülei biztos halottak? pedig még elözeteskben is benne vannak(na akk hozzá is teszem a képet
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7iajybjkK1r4xkgwo1_r1_1280.jpg

remélem jol eltudtam magyarázni fényképez
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 23:54:49 írta K ichigo » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #337 Dátum: 12 júl 27, 09:26:50 »

Igen a rendes világban ugye naruto szülei haltak meg,a másik világban viszont sakura szülei haltak meg,és ezt amit mutattál képet ez még szerintem a rendes világban lehetett...Szerintem az a maszkos fickó nitamago is lehet (gonosz naruto a párhuzamos világból)
Naplózva

rukisaku
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #338 Dátum: 12 júl 27, 10:31:15 »

Erre a Sakura szülei meghaltakra gondoltam már én is O.o mert ott van a Road to Sakura abban is meglátta a szüleit akk meglepődött meg ilyenek lehet nem sok köze van .... meg eléggé szomorú volt mikor Naruto a szüleiről beszélt  >.<# szóval bármi megeshet Nyelvesít
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #339 Dátum: 12 júl 27, 10:50:39 »

Hát igen eléggé meglepődött, mikor a szüleit meglátta. Sőt sírva rohant el megmagyarázhatatlan okokból. S ebből a jó kis filler részből Sakura ninja útjában válik számomra világossá, hogy Sakura szülei meghalhattak a háborúban, mert ott átnyújtotta neki a saját medálját a lányának. A normális világban pedig mindkettejüknek van. Ez elég bizonyíték h a másik világban nincsenek szülei, és azért olyan a viselkedése amilyen.

+ Itt az a fickó aki a fehér álarcot viseli. Szerintem nem Sasuke hanem Madara abban a világban.

Itt pedig egy érdekes figura.. a hivatalos oldalon találtam.. de ez ki lehet? lehet h a fehér álarcos?  ikszdé

+ Nézzétek meg Sasuke haját, neki nem égnek meredő...

Szóval szerintem az Madara.  Nevet ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 10:53:17 írta lina22 » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #340 Dátum: 12 júl 27, 11:10:58 »

Nem igaz hogy nem tudtok visszaolvasni 10 hsznyit...az a fekete hajú pózolós a masodik képen nitamago alias gonosz naruto a másik világból ahonnan a félénk szomorú sakura jött ,ugye a félénk égbõl pottyant sakurát elvitték narutohoz de nem volt otthon és névrôl nem ugrott be neki ,ezt azzal magyarázták (Persze az amnézia miatt is )hogy a párhuzamos világból ahonnan a félénk sakura jôtt ott naruto ,nitamago akit láttok a 2.képen
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 11:17:08 írta dreamfolow » Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #341 Dátum: 12 júl 27, 11:20:02 »

Akkor gomen ikszdé Szóval Naruto lenne? vicces... és gonosz? xD ikszdé ikszdé
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #342 Dátum: 12 júl 27, 11:27:26 »

Mi vicces van ezen? Igen ,gonosz mivel ott minden forditva van mint a rendes világban ,nézd meg a szemeit ,naruto szemei,+ még a macskabajusz az arcán...no kommen.Sasuke azért jó a másik világban mert Naruto gonosz (Nitamago)
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

« Válasz #343 Dátum: 12 júl 27, 11:32:19 »

Mi vicces van ezen? Igen ,gonosz mivel ott minden forditva van mint a rendes világban ,nézd meg a szemeit ,naruto szemei,+ még a macskabajusz az arcán...no kommen.Sasuke azért jó a másik világban mert Naruto gonosz (Nitamago)

Akkor viszont mivel magyarázod azt, hogy találkozik a szüleivel, és azok meg se lepődnek? gondolom én ha gonosz ők ugrottak volna elsőként nekik. + Senkinek nem tűnik fel már az elején, hogy Naruto ott van a játszótéren?...Nem hiszem h mindig átfestette a haját feketére...  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 11:33:29 írta lina22 » Naplózva

rukisaku
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #344 Dátum: 12 júl 27, 11:35:34 »

xD Jaaa akk Sakura azért mondott ilyen furcsa nevet :O tök fura naruto így x"D váááá de olyan maga módján aranyos *-* xD wáááá de még mik lesznek ebbe a movie ba o.o Kishimoto aztán kitesz magáért Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins