|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #316 Dátum: 12 júl 23, 21:24:26 » |
|
Kibáróll és Shikamaruról:
"Kiba takes Akamaru into the bath which upsets Naruto. The AU Kiba is a cat person who hates dogs. On the cover he is pushing Akamaru away. " Kiba magával vitte Akamarut a fürdőbe ami felidegesítette Narutot ezért a Kiba egy "cicafiú" lesz, aki utálja a kutyákat.
"Shikamaru showed off his intelligence and seriousness, so his opposite becomes a fun loving guy who doesn't think. Sort of like Naruto. I could see Naruto wishing Shikamaru to loosen up."
Shikamaru intelligens és komoly ezért egy poénos és laza srác lesz, mint Naruto, Naruto azt akarta, hogy Shikamaru lazítson már egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #317 Dátum: 12 júl 24, 00:13:38 » |
|
Egy kisebb családi jelent 6képkockában(keresem még de nem tudom hol van ,helyette naruto családi animáció Ja és itt egy ujabb borito képe akit érdekel http://static.zerochan.net/Naruto.The.Movie%3A.Road.To.Ninja.full.1195579.jpg Utoirat ha linkre mentek utána jelöljétek ki az oldal cimét és enter akkor jön be
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 24, 00:29:05 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #318 Dátum: 12 júl 24, 08:08:10 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 24, 08:17:28 írta Sasukefan »
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #319 Dátum: 12 júl 24, 09:27:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 12 júl 24, 20:32:28 » |
|
Ó ha így állunk,szerintem tobi egy vagy madara egy nagyon erõs genjustuba ejti nar+sakurat ...a végén biztos hogy kikerulnek belõle,vagy csak ugy fognak tudni kijonni ha a genjustuba legyõzik tobit?;:\De ezt az álomvilágot sose tudtam volna elképzelni,de akkor ennek semmi valóságalapja sinsecs ...HÁLA istennek,legalább a normális karakterek nem változnak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #321 Dátum: 12 júl 24, 21:24:25 » |
|
háát képek alapján kakashi joval energikusabb lett Bocs ma dolgom volt de 1-2képet probálok feltenni. Sakura szülie animácioban és egy ujabb borito (terv) 6képes családi részt keresem még nem tudom hova lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #322 Dátum: 12 júl 25, 21:54:25 » |
|
ugylátszik valakinek nem volt elég a road to ninja és a road to sakura,igy megalkotta saját verzioját Itt vannak a többiek is ebben a stilusban http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7p0idi6sz1rr2x2so1_1280.pngTovábbá naruto sd-be is kitették a plakátot:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #323 Dátum: 12 júl 25, 22:14:01 » |
|
Áhh hát ez kegyetlen. Mindenkinek olyan dús szemöldöke van mint Gai-nak. Egyébként ki az a fura fehér maszkos figura? Sasuke?
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #324 Dátum: 12 júl 25, 22:36:11 » |
|
ezt már irtam kérdésnek hogy nem csak én gondolom e sasukenek,örülök hogy más is észrevette naruto fail rasenganja +a teljes animácio
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 júl 26, 19:04:37 » |
|
igy külön még biztos nem tettem föl,kösz igy legalább nincs benne az a sok fölös duma,csak a lényeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #327 Dátum: 12 júl 26, 19:13:51 » |
|
ebbe is van pár extra cucc meg Yt fent van már a opening is cska nincs hozzá hang O.O úgy pakoltam alá én is xDDD és úgy tűnik Sakura a másik világba nagyon pro Ninja hamar megszerezte a Chunin mellényt :3 de ha kell belinkelem, azt is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 19:54:59 írta rukisaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #328 Dátum: 12 júl 26, 19:44:49 » |
|
én már feltettem egy mad openinget az eredeti zenével,de lehet ez már más amugy itt van a a film zenéi: többi is látni ha már rámentél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|