|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #286 Dátum: 12 júl 21, 21:29:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #287 Dátum: 12 júl 21, 21:34:23 » |
|
Hinata tök vagány így laza csajként. A 4. az tsunade most már tuti. Choji és shikamaru összekap?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #288 Dátum: 12 júl 21, 21:39:57 » |
|
Na itt meg Minato a 4. ..én már nem értek semmit xddd Hinatának nagyon jól áll ez a flegma stílus. Nekem ez jobban tetszik. Sakura most a melegtől ilyen vörös, vagy valaki beoltotta? Netán Hinata?
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #289 Dátum: 12 júl 21, 21:40:44 » |
|
Jaj elnézést 5.-et akartam.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #290 Dátum: 12 júl 21, 21:42:24 » |
|
Így már Hinata is elég érdekesnek néz ki. Jobban bejön így. Az 5. úgy néz ki a vénasszony maradt De kissé vézna és úgy néz ki mint egy titkárnő( mármint a másik képen) Kíváncsi vagyok a hatalmas erejével mi lett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 21, 21:43:14 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #291 Dátum: 12 júl 21, 21:53:14 » |
|
Lehet shizune megkapta az adottságaival együtt. Sakura meg "kisebbségi komplexus" miatt az amint meglátta hinatát am itt van még 1-2kép ugylátszik mégse duci és macsek kiba közelröl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #292 Dátum: 12 júl 21, 21:56:10 » |
|
Ááá shino is óriási poén lesz. Sai meg gondolom nyomatja a sok érzelmes képet, és majd nevet ad mindegyiknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #293 Dátum: 12 júl 21, 21:59:25 » |
|
Egyemmeg Sai de aranyos. Amugy a Hokage fejeknél Tsunade annyia szomorú pofát vág. Kibán még Naruto is meglepődik. Shino Szegény.. "Miért egy bogaras klánba kellet beleszületnem?!" gondolja magában.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 júl 21, 22:05:48 » |
|
sakura a szüleivel továbbá egy csoport kép van még 1pesszimista életunt gai sensei is de az már lelombozo(most kihagytam)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 21, 22:08:53 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 júl 21, 22:09:38 » |
|
Kajak mindennek az ellentétje lesz...1-2 ember személyiséget változtatott ...Lol a 2 csaj összebunyózik..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 21, 22:15:43 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 júl 21, 22:11:50 » |
|
Hogyha nem mondjátok, hogy azok ketten a szülei, esküszöm, hogy valami idegennek néztem volna őket. Egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Én Gai-ra kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 júl 21, 22:15:14 » |
|
De ahogy igy nézem a képeket szerintem Hinatából tiszta Ino lett ,ino justujával személyiséget cseréltek és így megmagyarázza hogy Hinata meg sakura mért kapott össze...Hát nem hiszem hogy valami fightos movie lesz mint ahogy megszokhattuk...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 21, 22:16:58 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 júl 21, 22:18:42 » |
|
Nem hiszem, hogy a jutsuval cserélték volna meg a személyiségüket. Ez magyarázat lehetne mondjuk speciel erre, de rengeteg változás volt, nem fogják külön megmagyarázni sztem, hogy pl.: hogy lehet az, hogy shino utálja a bogarakat.
Ui.: Mondjuk ezek a képek mehetnének simán linkbe is, mert széthúzzák nagyon az oldalt. Mármint ami nem fér el rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 12 júl 21, 22:21:13 » |
|
Amúgy igen lehetne kisebb pixelbe is..köszi K Ichigo hogy életben tartod ezt a topicot ...Nagyon jók a képek,még sok ilyet .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|