24 nov 23, 23:39:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 164607 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 12 jún 25, 12:57:59 »

De utána hogyhogy még élt amikor madara kiszedte belőle...??Madara is mondta csodálja az uzumakikat hogy még a bijuu kivétele után is életben maradnak.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #151 Dátum: 12 jún 25, 13:02:20 »

Az életerejük szinte páratlan, ezért tudta ideig-óráig húzni még a halálát. Ne feledd, vissza akarta magába húzni a rókát, hogy vele haljon meg.

Persze most egy alternatív dimenzió szerűség van, lehet itt nem akadály, ha kitépik az emberből a Bijuut. Majd kiderül, lehet a Kyuubi csak gondolaton belül jelent meg, mint Narutoban szokott. Ellenben linkeltek 1 másik trailert, ahol Tobi elkapja Narutot és valami olyasmit mond neki, hogy végre megszerzem belőled a Kyuubit, vagy hasonlót. Tehát valami úton módon átpecsételték Narutoba?  Hmm?
Naplózva
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #152 Dátum: 12 jún 25, 13:04:16 »

Vagy ott van még Gaara esete is..Mosolyog
Lehet valaki megin feláldozza magát érte.. bár nemhiszem hogy így lennem ert a kyuubi gondolom már az elejétől " szabad " és akkor gondolom nem úgy kezdődik hogy valaki egyből meghal... mondjuk ez a technikát csak Chiyo baa sama ismeri , nem.?  Gondolkozik

Vagy talán úgy mint a 3 farkú hogy nincs jinchuuriki-je..Mosolyog

Deháát kitudjaa.. ?  Nevet
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #153 Dátum: 12 jún 25, 13:05:36 »

Igen,én voltam ^^. Hát kiderül ,találgatni lehet de nem szükséges mivel úgyse tudjuk meg...
Valami úton módon viszont kiszedik mert láttam 1 kockát ahol épp naruto nekiesett a kyuubinak,ugyhogy valahogy kikellet jönnie...
Naplózva

Chuunin
*

« Válasz #154 Dátum: 12 jún 25, 21:46:20 »

Új  színes kép.Nevet
Sasuke és Hinata .  Nevet  Ohh My God

http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/162/d/e/sasuke_and_hinata_road_to_ninja_by_bleach_fairy-d536dmc.jpg
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Neirda
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #155 Dátum: 12 jún 25, 21:51:38 »

Áhh..ilyen nincs xD Most már nem bírom ki... >.<#  Felszállok egy repülőre, és irány Japán!.Nevet Ezek a trailerek annyira megmozgattak bennem minden kíváncsoságot  >.<#  ikszdé  
Ami a legjobban tetszik az egészben, az egyértelműen Kushina és Minato.. Pirul Pirul  Kushina jól beindult xDD Szegény Narutot majdnem szétszedte xD
Látom, nektek a mostani Sasuke nem nagyon jön be.Nevet Nekem más a véleményem.Nevet Szerintem nagyon jó xD Igaz, először kicsit fura volt, hogy nem azt a fapofát néztem, de nekem ez a vidámabb Sasuke nagyon tetszik.Nevet Jó lenne megtudni, hogy mit mondott Sakurának.Nevet (Ha majd valaki talál róla infót lécci írja le, addig én is keresgetek.^^) Biztos, hogy több romantika lesz benne, mint a Narutoban..^^ Éló példa Sasuke  ikszdé  Aizen, az elméleted erről a fordított szerelmi sokszögről, nagyon király xD Amikor először elolvastam még rendesen beizgultam xD
Hinatáról meg annyit..OMG!  ikszdé  Olyan feje volt, mit aki menten agyvérzést kap!  ikszdé  És a Byakugan rá tett még egy lapáttal  >.<# Szegény Narutot nem csak Kushina, hanem még Hinata is szét püföli.. >.<#
Naruto meg felvette Minatonak a Hokage "köpenyét".Nevet Nagyon jól áll neki..^^ Meg van egy olyan is benne, hogy felnyitja vagy Minato, vagy Naruto, Minato köpenyében a Kyuubi "zárkáját".  Szerintetek ki volt?  Gondolkozik
Ami alatta megy zene..Mosolyog Le kell töltenii. Pirul  A vége olyan jó..^^
Nekem van egy olyan érzésem, hogy hamarosan véget fog érni a Naruto..hogy ez lesz az utolsó movie.. Szomorú  Mert hát ebben a movieban minden "Mi lett volna, ha...?" féle kérdérse választ kapunk. És akkor minden titokra fény derül..Szomorú
Bár remélem, hogy nem lesz igazam.Mosolyog A Narutonak még legalább 10 évig mennie kéne  Pirul ikszdé Én nem unnám meg, az biztos..^^
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Chuunin
*

« Válasz #156 Dátum: 12 jún 25, 21:56:36 »

Huu találtam megin egy képeet.! :DD
Naji , Tenten, Choj, Mosolyog
Háát Neji eléggé ijesztő azzal a "mosolyával" xdd  ikszdé
http://images.saiyanisland.com/data/596/Road-to-Ninja-Scan-6.jpg

Hinata és Szöcske..Nevet (jobb minőség)
http://2.bp.blogspot.com/-NRJkkUXPG8U/T9yhomzPT6I/AAAAAAAABVQ/00ruy6flSkU/s640/446px-Rtn_sasuke_and_hinata.JPG

és egy promo kép..Nevet
http://1.bp.blogspot.com/-AJohDIx3Qbo/T9yhlp1_bBI/AAAAAAAABVI/JZp_W2rjnVY/s1600/Naruto_Road_to_ninja_Anime_poster.jpg
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 25, 22:19:58 írta Hitsugaya-fangirl:) » Naplózva

Arisa-chan8
Gennin
*

« Válasz #157 Dátum: 12 jún 25, 22:28:28 »

Naruto meg felvette Minatonak a Hokage "köpenyét".Nevet Nagyon jól áll neki..^^ Meg van egy olyan is benne, hogy felnyitja vagy Minato, vagy Naruto, Minato köpenyében a Kyuubi "zárkáját".  Szerintetek ki volt?  Gondolkozik
Ami alatta megy zene..Mosolyog Le kell töltenii. Pirul  A vége olyan jó..^^
Nekem van egy olyan érzésem, hogy hamarosan véget fog érni a Naruto..hogy ez lesz az utolsó movie.. Szomorú  Mert hát ebben a movieban minden "Mi lett volna, ha...?" féle kérdérse választ kapunk. És akkor minden titokra fény derül..Szomorú

Ez a legújabb trailer, csak már feliratosan. Sok újat nem tudunk meg a feliratból >.<#
http://www.youtube.com/watch?v=z4oNIVTjb6U

Azon én is elgondolkoztam, de szerintem Naruto.  Gondolkozik Nem tudom mért, csak ez az érzésem... Aztán meg lehet, hogy pofára esek a megérzésemmel együtt x"D Bár, most már biztos, hogy ha Naruto egyszer Hokage lesz mindenkép kap egy köpenyt. Iszonyat jól áll neki apuci köpenye  Nevet
A zenét én is akarom, de egyenlőre még nincs is kiadva. Talán a film megjelenése után pár hónappal, de addig, be kell érnünk ezzel a fél perces részlettel.
Az már biztos, hogy ez lesz az utolsó Movie, mivel ezt ki is jelentették. Az meg, hogy még meddig élvezhetjük a mangát/animét? Amíg ki nem írják, hogy "The End!'"  Nevet

Korábban már valaki írta, hogy lehet Naruto átkerül egy párhuzamos dimenzióba. Hajlok erre az ötletre, mivel elég szépen meglepődött, mikor Minato és Kushina beállított. De az is lehet, hogy valamiféle Genjutsu, vagy álom, vagy... a fene se tudja ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 25, 22:29:45 írta Arisa-chan8 » Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #158 Dátum: 12 jún 25, 22:49:18 »

Tényleg ez az utolsó film.? :O  Szomorú
Ez honnan tudod.?  ?
Naplózva

Neirda
Kezdő Jounin
*

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #159 Dátum: 12 jún 25, 22:56:21 »

Ezen én is nagyon csodálkoztam, hogy hogy meglepődött Naruto, amikor meglátta Minatot, és Kushinát.. Gondolkozik  Lehet, hogy tényleg valaki belecsöppentette egy másik dimnzióba.Nevet ? Am azt én sem tudtam, hogy ez lesz az uccsó movie.. Sír Arisa-chan8 köszönöm a vidit!.Nevet Tényleg nem derült ki sok minden, de legalább értek valamit.x)
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Arisa-chan8
Gennin
*

« Válasz #160 Dátum: 12 jún 25, 23:35:14 »

Tényleg ez az utolsó film.? :O  Szomorú
Ez honnan tudod.?  ?
Még régebben valaki írta/ vagy lehet én olvastam valahol, hogy Kishimoto eddig azért nem "segédkezett" a Movie-knál, mert az utolsónál fogja oda tenni magát. Gondolom ezzel is jelezve, hogy a manga lassan eléri az utolsó felvonását, vagy ki tudja. Még nem vagyok gondolat olvasó ( de jó is lenne Nevet )
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #161 Dátum: 12 jún 25, 23:44:46 »

Na a végén még igazam lesz itt. ikszdé Kérem a kriminál szpichologus kitüntetést ha igen Nevet

Am nekem aki kinyitja ott a kyuubi kapuját, ott első ránézésre az az érzésem, hogy naruto. Mikor elsőnek néztem, nem is gondolkodtam, egyből úgy jött le. Ha ott megállítom és nézegetem, úgy kicsit belezavarodok, de végül is naruto a tippem.

Meg mintha azon a köpenyen alul a piros minták nem látszanának. Mondjuk ezt így nem tudom megmondani. Később viszont már mikor az apjáét veszi fel, akkor ott vannak.

Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #162 Dátum: 12 jún 26, 08:02:57 »

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m495rxi5B21r8vnkdo1_500.jpg
http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2012/171/5/8/naruto_the_movie_road_to_ninja___article_6_by_nyokoa-d545tpq.jpg

Szöcskét megkell hogy ölje már naruto, nem tudom mit keres az ott -.-''...
Naplózva

rukisaku
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #163 Dátum: 12 jún 26, 14:14:52 »

Neirda szerintem Sasuke valami olyat mond Sakurának hogy lenne e a szerelme vagy valami ilyesmi Nevet alényeg hogy járna e vele xD nah ez a max japán tudás XP De már nagyon érdekel az egész Nevet Akk Gaara is benne lesz ?? ha igen akk ő is ilyen ki Hippi lesz mint Sasuke ?? x"D mekkora lenne már xP de őt nem igen tudom elképzeli Nevet  Nyááá jöjjön kiii
Naplózva

Chuunin
*

« Válasz #164 Dátum: 12 jún 26, 15:21:46 »

Most akkor mivan Szöcskével.?Nevet
Marad a régi kinézet vagy mi.?  ?

http://img252.imageshack.us/img252/4286/roadtoninjanarutothemov.jpg

Ötlet.? Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins