|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
ガブリエル
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 12 jún 23, 22:10:28 » |
|
Hát lehet, hogy most jobban jártunk volna, ha nem tudjuk meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 12 jún 23, 22:27:54 » |
|
Hát mit mondjak, a látvány enyhén szólva is sokkolt engem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 12 jún 23, 22:33:43 » |
|
Erre a látványra szerintem senki sem számított. Amúgy csak nekem tűnik úgy, vagy az apjának tényleg olyan a haja mint a cseresznyefa virága?  Micsoda 'fantázia'!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 23, 22:38:14 írta Shiko »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 12 jún 23, 22:35:06 » |
|
Az apja inkább a nagyapja lehetne. Az anyja pedig olyan mint aki most szabadult az elvonóról 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 12 jún 23, 23:01:35 » |
|
háát teljes mértékben egyetértek Gaburieru - val..xdd hát hogy őszinte legyek nem pont erre a látványra számítottam..xdd az apja inkább a bleachból Renji zanpakutojára emlékeztet .( tudom hogy lány..xddd de akkor is..xdd  ) az anyja meg háát.. mintha egy tehén nyalta volna le..  még hasonlót sem láttam..xd mostmár megértem hogy Sakura miért olyan amilyen..xdd 
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
rukisaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 12 jún 23, 23:18:32 » |
|
xD Lool én azt mondom Sakura a postás gyereke xD nem igen hasonlít senkire xP az anyja tényl olyan drogelvonóról szabadult xD Hahh...Amm szentem ez lesz a legjobb Movie és re nem lesz csalódás ^o^ És ezek a karakter változások xP biztos vicces lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 12 jún 24, 09:14:44 » |
|
Deszka Tsunade? 106os Shizune? Levele, levele.  Na jó nem... vagy mégis? Fordítva jobban tetszettek az arányok.  Sakura szülei meg jó Isten.. mostmár én is értem miért ennyire selejt az a gyerek agyban.  Viszont anyuci tuti félrenézett egyszer, mert Sakura nem tőlük örökölt géneket, az 7szentség. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 12 jún 24, 09:19:07 » |
|
Shizune és Tsunade de durva Tsunade itt úgy néz ki mint egy titkárnő  Hát nem tudom, de én úgy látom ebben a movie-ban nem lesz olyan idegbeteg és lobbanékony. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 12 jún 24, 09:23:27 » |
|
Igen, itt majd Shizunét fogja Tsunade hánytatni és nem fordítva... wow, micsoda fordulat, Tsunade joggal mondhatja majd mostmár, hogy bezzeg ha te lennél a helyemben.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 12 jún 25, 10:00:48 » |
|
uristenuristenuristenuistennnn! Megkaptuk az első trailert! http://www.youtube.com/watch?v=M-7dDGWPiyA&feature=player_embeddedEz az új Sasuke kicsapja nálam a biztosítékot, nem bírom befogadni!XD Kushinát viszont kész öröm látni. *3* Annyira jó lesz ez a movie!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 12 jún 25, 10:04:18 » |
|
Jó kis trailer. Sasuke azzal a széles vigyorral meg a virágcsokorral...  Lehet most őt kosarazzák ki? XP Kushina maflása úgy néz ki, még mindig ijesztő, hiába... az idő itt nem számít. Tobi Rinnegan nélkül de Madara legyezőjével (ha jól láttam).. na az érdekes lesz. Várom nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 12 jún 25, 10:05:45 » |
|
Na most ez meg milyen rész lesz?  Szerintem gyenge szerelmi jelenetek is lesznek benne.. Nem tudom elképzelni,lol a szöcske mit csinál? Amúgy A Hold szeme terv-ről fog szólni,hogy megállítsák madarát ezért az apja ,anyja is élni fog??? Az biztos hogy segítenek narutonak,hát a szöcskével nem tom mitörtént...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 25, 10:45:04 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 12 jún 25, 10:10:46 » |
|
Te jesszus Sasuke-val meg mi lett.? :'D Átment nőcsábászba.?? meg az a mosoly..hááát...  És Hinata meg Naruto mit csinállnak.? valaki látja rendesen, vagy ötlet.?  És Naruto-n mi ez az új ruha..:DD Háááát ez rohadt jóó lesz , úgy érzem nem fogunk csalódni.(remélem  ) 
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
|