25 máj 23, 23:53:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 179341 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 12 jún 25, 10:12:18 »

Nyilván meglehet, borsos postaköltség mellett, és ugye angol felirat is nuku egyelőre... Szomorú Persze ha tudsz japánul, akkor hajrá, majd mesélsz.  >.<#

Igen, Sasuke érdekesre sikeredett, de nem baj, legalább nem csak a bezombult énjét látjuk. Nevet Hinata volt még furcsa, azt hittem széttépi Narutot ott a helyszínen. O.O

És újra láthatjuk Hidant, ez is hatalmas pozitívum számomra.
Naplózva
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #136 Dátum: 12 jún 25, 10:18:05 »

Igen, Én is azon gondolkodom hogy Hinata mit csinálhat szegény Naruto-val.. Gondolkozik Nevet
Valakinek valami ötlet.? :DD  Gondolkozik
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
Aizen
Jounin
*

« Válasz #137 Dátum: 12 jún 25, 10:19:35 »

Tipp: Naruto fel akarja adni, mert kilátástalan a helyzet, de Hinata a maga módján ösztökéli, hogy "na takarodsz a harcmezőre..." ikszdé
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #138 Dátum: 12 jún 25, 10:21:53 »

Szerintem valami szorult helyzet van éppen és Hinata igen intenzíven kioktatja Narutot...talán. Bár most mire leírtam Aizen már megadta a válaszom.ikszdé
Am az a DVD egyenlőre csak motion comic lesz, nem az egész film. Olyan mint anno a Konoha gakuen volt. Mondjuk akkor is szívesen megnézném. <3
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #139 Dátum: 12 jún 25, 10:31:20 »

Huu tényleeg...:DD
És most gondolom , végre nem fog elájulni hogy olyan közel van hozzá Naruto..Nevet
Remélem lesz valami közöttük...Nevet  Hümm-hümm
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Aizen
Jounin
*

« Válasz #140 Dátum: 12 jún 25, 10:34:10 »

Van 1 olyan rossz előérzetem, hogy minden fordul.. Sasuke fut Sakura után, aki Narutot akarja, de ő nagyívben tesz a kishölgyre, mert ő Hinatát akarja, aki meg lehet mást.. mondjuk Sasukét ikszdé... wow, de jól összeírtam.. ikszdé

Egy NejixTenTen viszont itt már bejöhetne...  Pontosan
Naplózva
Chuunin
*

« Válasz #141 Dátum: 12 jún 25, 10:40:19 »

hát azért remélem nem lesz ennyire szélsőségesen kicsavarva Hinata karaktere.. smirksweat Pirul
De egy NejixTenten-nek én is örülnék..Mosolyog Pirul
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #142 Dátum: 12 jún 25, 11:35:43 »

Sztem naruto a végén megfog küzdeni a kyuubival,és nem lesz jinchuuriki.
Én igy gondolom Mosolyog,és sajna minden jóra fog fordulni -.-"
Itt van egy masik trailer,szinte ugyanaz : http://www.youtube.com/watch?v=Ennni8-ePKM

1-2 info:The first 1.5 million Japanese moviegoers who see this summer's Naruto Film Road to Ninja will receive a 34 minutes original DVD called "Motion Comic NARUTO" at the theaters for the first time in Japanese cinema's history. The DVD contains a motion comic to tell a reconstructed story with CG-representations of the original manga art works, live-drawing footage for the DVD cover illustration by the Naruto original creator Masashi Kishimoto with his own commentary, and his long interview.

The production of the DVD was decided by Kishimoto with the editors of Shonen Jump magazine during the Golden Week (4/29-5/6). The production cost was over 100 million yen (approximately US$1,260,000). Naruto the Movie: Road to Ninja, which features a story and character designs personally conceived by Kishimoto, will hit Japanese theaters on July 28.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 25, 11:49:51 írta dreamfolow » Naplózva

Chuunin
*

« Válasz #143 Dátum: 12 jún 25, 11:57:31 »

Huuu ahogy láttam Kakashi villogtatni fog valamit..Nevet

Amúgy dreamfolow . remélem nem lesz igazad hogy minden jóra fordul...Pirul
Mert nemhisezm hogy annyira elvetemült lenne hogy a "fő szálon" változtatna miszerint Naruto nem jinchuuriki..
hiszen ez a másik " fő szál" Sasuke kergetése után..Nevet

Valaki le tudná fordítani.? Pirul
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #144 Dátum: 12 jún 25, 12:18:10 »

Tervek szerint megy a Holdszem terv,megfognak küzdeni az Akatsukival,és szerintem megszerzik narutobol a kyuubit ,és naruto a szüleivel meg a társaival lefogja győzni,és igy már nem lesz jinchuuriki naruto.Szöszke sztem visszatér konohába mert Itachi is szerepelni fog ebben a movie-ban. Lesznek szerelmi dolgaik is a szereplőknek sztem.Meg összefog függni a sima Shippuudennel ez a movie.

A forditásrol hát,nem sok minden extra csak hogy: 1.5 millio japán kap majd ilyen extra cuccokat akik először megnézik a nyáron a NaShiMov6-ot,mert a mozik történetében ilyen még nem volt hogy ekkora felhajtást csinálnak belőle...Kapnak vicces mangákat ami a narutorol szól,meg dvd-t amiben Kishi interjúját látják+ba naruto illusztrációkat.
Ettőll a Narutos DVD-ből 100 milla yent vár Kishi.
És hogy japánban Júli 28-án jelenik meg.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 25, 12:18:49 írta dreamfolow » Naplózva

Chuunin
*

« Válasz #145 Dátum: 12 jún 25, 12:30:15 »

Huu köszi a fordítást dreamfolow Nevet Pirul

De szeretnék most Japánban laknii...
Nagyon kiváncsi vagyok mááár hogy mi lesz..Mosolyog

De hogy szerzik meg a Kyuubit Naruto-ból anélkül hogy ne haljon meg. ?  Gondolkozik
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #146 Dátum: 12 jún 25, 12:35:44 »

Énis ..
Hát lehet hogy segít neki Kushina,meg Minato  kacsint
Naruto is Uzumaki,tehát nem kizárt hogy örökölt valami olyasmit az annyától.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #147 Dátum: 12 jún 25, 12:45:16 »

Tökmindegy mit örökölt, ha kiszedik belőle a Kyuubit meghal... Kushina is meghalt miután Tobi kiszedte belőle a rókát (persze erre rátett 1 lapáttal az, hogy a róka átdöfte, de enélkül is nagyon rövid ideje volt már hátra), csak Minato ezt megelőzte azzal, hogy a chakrája 1 részét belepecsételte Narutoba. Tehát ha kiszedik bármelyikükből is, akkor annak kampec, rövid úton. Más lesz a háttérben.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #148 Dátum: 12 jún 25, 12:50:33 »

Kiszedni kiszedhették volna 20 perc után se halt volna meg Kushina h-ha Minato elrendezte volna a pecsétet vagy nem igy van? Ezt annyira nem értem  Hmm?
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #149 Dátum: 12 jún 25, 12:53:15 »

Nem, sajnos Kushina mindenképpen meghalt volna, miután kiszedték belőle a rókát. Minato nem tehetett semmi mást, csak amit tett: adott neki 1 lehetőséget, hogy találkozzon a fiával.  Neeem Minden Jinchuriki belehal, ha elveszíti a Bijuuját. Szóval itt valami egészen más lesz a háttérben, lehet a Kyuubi jinchuriki nélkül él valahol, miért ne?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins