24 nov 24, 05:35:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 164687 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Neirda
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #105 Dátum: 12 jún 20, 22:37:20 »

Szerintem biztosan Hokage.Mosolyog Minato már Naruto születése előtt Hokage volt, ugyhogy ez nem változik sztem.Mosolyog Meg hát azt mondták, hogy ő a legerősebb, meg minden akkor mitől ne ő legyen a Hokage..de nem?Mosolyog 
Viszont a Kushinás dolgot nem tudom....lehet, hogy Minato szétválasztotta Kuramát, és az egyik felét átrakta Narutoba.. Gondolkozik  És akkor így elfogadható lenne az, hogy Kushina él, hiszen még benne van a róka..Mosolyog És hogy miért kellett átrakni Narutoba az egyik felét? Mert Kushina pecsétje túlságosn meggyengült a szülésnél, és muszály volt Narutoba rakni az egyik felét, mert akkor nem lehetett volna visszapecsételni..Nevet Mindenre megvan a válsz :DD Vagyis én ezt tudnám elképzelnii.Nevet
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #106 Dátum: 12 jún 20, 23:36:12 »

Kushina mindenféleképpen életben marad ha kiszedik belőle a Kyuubi-t, az eredeti történetben is élt utána mert olyan erős a chakrája. Viszont az, hogy miért lesz Naruto jinchuuriki ha Tobi terve már amúgy is működés alatt áll vagyis nem kellenek abban a világban a bijuuk nekik, azt csak tényleg a meggyengült pecséttel lehetne magyarázni..mmm.. Gondolkozik
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #107 Dátum: 12 jún 20, 23:46:54 »

Lehet, hogy naruto lesz az egyetlen, aki csak belecsöppen ebbe a világba, tehát ő az eredeti világból jön. Annak úgysem lenne sok értelme, ha csak simán bemutatnának egy alternatív világot. Naruto az eredeti lesz szerintem. Az más kérdés, hogy mi lesz akkor az ottani narutoval. Lehet, hogy 2 naruto is lesz, és az ottani nem lesz jinjuuriki.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #108 Dátum: 12 jún 20, 23:54:22 »

Shiko: Hogyha egy Jinchuuriki elveszti a Bijuuját, akkor abba biztos, hogy belehal. Kushina azért nem halt meg rögtön, mert erős a chakrája, és az életenergiája, ahhoz, hogy még éljen egy 20 percet. És ezt még Tobi is megjegyzi: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/501/13  Bár jó lett volna, hogyha úgy alakul, hogy túlélné Kushina ezt a Bijuu elvesztéses dolgot, mert akkor Minato sem áldozta volna fel magát, hogy tudjon Kushina találkozni Narutoval, amikor felnő, hiszen vele élnének.Nevet Áhh xD Kicsit komplikált a dolog  >.<# De szerintem teljesen érthető..^^
Naplózva

Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #109 Dátum: 12 jún 21, 09:19:04 »

Ö lehet, hogy nem néztem elég figyelmesen a trailereket, de biztos, hogy ebben az alternatív világban is Narutonak kell lennie a Kyuubi jinchuurikijének? Mert az, hogy Minato és Kushina még él azt jelenti, hogy Tobi nem támadt rájuk 16 évvel ezelőtt vagy pedig még a Kyuubi elengedése előtt elbukott. Szóval lehet, hogy most nem Naruoért jött, hanem Kushináért,  Gondolkozik?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #110 Dátum: 12 jún 21, 13:19:37 »

A két Naruto poén lenne. Nevet Főleg, ha a "mi lett volna, ha" Naruto valami olyan személyiség lenne véletlen, mint a eredeti világban Sasuke. És a "mi" Narutónknak kellene valamiért átvenni  helyét...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #111 Dátum: 12 jún 21, 19:09:37 »

De nem jó ez így...Japánban már júliusban megjelenik,mi meg szinte várhatunk 1 évig  Szomorú
Ha nem lenne annyi katasztrófa japánban ,csak a film kedvéért is elutaznák  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 19:11:19 írta dreamfolow » Naplózva

Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #112 Dátum: 12 jún 21, 22:52:12 »

dreamfolow megyek veled japánba Nevet  >.<#  Nyelvesít  csak nem kap el minket egy földrengés  smirksweat
2 Naruto? Nevet Az tök bulii.Nevet De hogy az egyik olyan legyen mint Sasuke?  ikszdé  MOst próbálom elképzelni.....komoly pofa, megölöm Tobit, amiért a halálba kényszerítette a szüleimet, Sakurát utálom...Áhhh kész! Nem megy!  ikszdé ikszdé Narutot én csak olyannak tudom elképzeli, amilyen most.Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #113 Dátum: 12 jún 21, 22:55:34 »

De az ottani naruto szüleit nem kényszerítette tobi a halálba. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #114 Dátum: 12 jún 21, 23:11:55 »

Upsszz  smirksweat  Sorry. smirksweat   Téénylleg, bocsii, nem figyeltem  bow  De én a komolyságot akkor sem tudnám elképzelni  >.<#  Neeem
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #115 Dátum: 12 jún 21, 23:16:33 »

Amúgy ha azt vesszük, hogy Sasuke "laza csávó" akkor vagy az Uchiha-mészárlás nem történt meg, vagy Kakashinak sikerült lebeszélnie a bosszúról... Lehet Itachi is a faluban lesz még? Érdekes lenne.  ikszdé
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #116 Dátum: 12 jún 21, 23:27:56 »

Hát az akatsukisok jönnek, és sztem jönni fog velük itachi is. De lehet az uchiha mészárlás sem volt meg, nem tudom. Viszont simán lehet annyi is, hogy mint a mi narutonk, csak most szászke lép tovább a múltán, és lesz ilyen jófej. Narutonak meg nincs min továbblépni, szóval marad ő is jófej. ikszdé
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #117 Dátum: 12 jún 21, 23:51:24 »

Hoppá mi hírt nem dobnak elénk, nem tudom kinek mennyire számít ez de mint movie infó kiderült Sakura szüleinek neve, kérdés, hogy látni fogjuk e őket. Bár ha ez alternatív világ, az eredetiben meg soha nem láttuk őket akkor logikus lenne.ikszdé Szóval akkor Haruno Kizashi és Haruno Mebuki. Nem tudom, nekem mindkettő elég férfi név. XDXD
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #118 Dátum: 12 jún 21, 23:54:10 »

Hát.. ikszdé Ez megmagyarázná sakura nőietenségét. Vagyis inkább férfiasságát. ikszdé
Naplózva

Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #119 Dátum: 12 jún 22, 00:57:18 »

a 2 Naruto elmélet nagyon tetszik.Mosolyog
ha így lenne akkor ott lenne egy csomó balhé a két Naruto között hogy 'Te vagy a hamis . Nem Te vagy a hamis.! ' xdd

vagy lehetne úgy is hogy a két Naruto helyet cserél valahogy és akkor a történet 2 szálon futna..Mosolyog

hmm. szerintem ez ígérkezik messze a legjobbnak..Nevet 
Én Hinatára vagyok a legjobban kíváncsi..Nevet  Gondolkozik
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins