Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #105 Dátum: 12 jún 20, 22:37:20 » |
|
Szerintem biztosan Hokage. Minato már Naruto születése előtt Hokage volt, ugyhogy ez nem változik sztem. Meg hát azt mondták, hogy ő a legerősebb, meg minden akkor mitől ne ő legyen a Hokage..de nem? Viszont a Kushinás dolgot nem tudom....lehet, hogy Minato szétválasztotta Kuramát, és az egyik felét átrakta Narutoba.. És akkor így elfogadható lenne az, hogy Kushina él, hiszen még benne van a róka.. És hogy miért kellett átrakni Narutoba az egyik felét? Mert Kushina pecsétje túlságosn meggyengült a szülésnél, és muszály volt Narutoba rakni az egyik felét, mert akkor nem lehetett volna visszapecsételni.. Mindenre megvan a válsz :DD Vagyis én ezt tudnám elképzelnii.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #106 Dátum: 12 jún 20, 23:36:12 » |
|
Kushina mindenféleképpen életben marad ha kiszedik belőle a Kyuubi-t, az eredeti történetben is élt utána mert olyan erős a chakrája. Viszont az, hogy miért lesz Naruto jinchuuriki ha Tobi terve már amúgy is működés alatt áll vagyis nem kellenek abban a világban a bijuuk nekik, azt csak tényleg a meggyengült pecséttel lehetne magyarázni..mmm..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #107 Dátum: 12 jún 20, 23:46:54 » |
|
Lehet, hogy naruto lesz az egyetlen, aki csak belecsöppen ebbe a világba, tehát ő az eredeti világból jön. Annak úgysem lenne sok értelme, ha csak simán bemutatnának egy alternatív világot. Naruto az eredeti lesz szerintem. Az más kérdés, hogy mi lesz akkor az ottani narutoval. Lehet, hogy 2 naruto is lesz, és az ottani nem lesz jinjuuriki.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #108 Dátum: 12 jún 20, 23:54:22 » |
|
Shiko: Hogyha egy Jinchuuriki elveszti a Bijuuját, akkor abba biztos, hogy belehal. Kushina azért nem halt meg rögtön, mert erős a chakrája, és az életenergiája, ahhoz, hogy még éljen egy 20 percet. És ezt még Tobi is megjegyzi: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/501/13 Bár jó lett volna, hogyha úgy alakul, hogy túlélné Kushina ezt a Bijuu elvesztéses dolgot, mert akkor Minato sem áldozta volna fel magát, hogy tudjon Kushina találkozni Narutoval, amikor felnő, hiszen vele élnének. Áhh xD Kicsit komplikált a dolog De szerintem teljesen érthető..^^
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #109 Dátum: 12 jún 21, 09:19:04 » |
|
Ö lehet, hogy nem néztem elég figyelmesen a trailereket, de biztos, hogy ebben az alternatív világban is Narutonak kell lennie a Kyuubi jinchuurikijének? Mert az, hogy Minato és Kushina még él azt jelenti, hogy Tobi nem támadt rájuk 16 évvel ezelőtt vagy pedig még a Kyuubi elengedése előtt elbukott. Szóval lehet, hogy most nem Naruoért jött, hanem Kushináért, ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #110 Dátum: 12 jún 21, 13:19:37 » |
|
A két Naruto poén lenne. Főleg, ha a "mi lett volna, ha" Naruto valami olyan személyiség lenne véletlen, mint a eredeti világban Sasuke. És a "mi" Narutónknak kellene valamiért átvenni helyét...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 12 jún 21, 19:09:37 » |
|
De nem jó ez így...Japánban már júliusban megjelenik,mi meg szinte várhatunk 1 évig Ha nem lenne annyi katasztrófa japánban ,csak a film kedvéért is elutaznák
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 19:11:19 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #112 Dátum: 12 jún 21, 22:52:12 » |
|
dreamfolow megyek veled japánba csak nem kap el minket egy földrengés 2 Naruto? Az tök bulii. De hogy az egyik olyan legyen mint Sasuke? MOst próbálom elképzelni.....komoly pofa, megölöm Tobit, amiért a halálba kényszerítette a szüleimet, Sakurát utálom...Áhhh kész! Nem megy! Narutot én csak olyannak tudom elképzeli, amilyen most.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #113 Dátum: 12 jún 21, 22:55:34 » |
|
De az ottani naruto szüleit nem kényszerítette tobi a halálba.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #114 Dátum: 12 jún 21, 23:11:55 » |
|
Upsszz Sorry. Téénylleg, bocsii, nem figyeltem De én a komolyságot akkor sem tudnám elképzelni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 12 jún 21, 23:16:33 » |
|
Amúgy ha azt vesszük, hogy Sasuke "laza csávó" akkor vagy az Uchiha-mészárlás nem történt meg, vagy Kakashinak sikerült lebeszélnie a bosszúról... Lehet Itachi is a faluban lesz még? Érdekes lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #116 Dátum: 12 jún 21, 23:27:56 » |
|
Hát az akatsukisok jönnek, és sztem jönni fog velük itachi is. De lehet az uchiha mészárlás sem volt meg, nem tudom. Viszont simán lehet annyi is, hogy mint a mi narutonk, csak most szászke lép tovább a múltán, és lesz ilyen jófej. Narutonak meg nincs min továbblépni, szóval marad ő is jófej.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #117 Dátum: 12 jún 21, 23:51:24 » |
|
Hoppá mi hírt nem dobnak elénk, nem tudom kinek mennyire számít ez de mint movie infó kiderült Sakura szüleinek neve, kérdés, hogy látni fogjuk e őket. Bár ha ez alternatív világ, az eredetiben meg soha nem láttuk őket akkor logikus lenne. Szóval akkor Haruno Kizashi és Haruno Mebuki. Nem tudom, nekem mindkettő elég férfi név. XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #118 Dátum: 12 jún 21, 23:54:10 » |
|
Hát.. Ez megmagyarázná sakura nőietenségét. Vagyis inkább férfiasságát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #119 Dátum: 12 jún 22, 00:57:18 » |
|
a 2 Naruto elmélet nagyon tetszik. ha így lenne akkor ott lenne egy csomó balhé a két Naruto között hogy 'Te vagy a hamis . Nem Te vagy a hamis.! ' xdd vagy lehetne úgy is hogy a két Naruto helyet cserél valahogy és akkor a történet 2 szálon futna.. hmm. szerintem ez ígérkezik messze a legjobbnak.. Én Hinatára vagyok a legjobban kíváncsi..
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
|