Myki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 12 jún 29, 14:29:40 » |
|
ÓÓÓ hát Kishi mester meghalgatta imáinkat és Madara nem fog eltünni. Vajon meghal az 5 kage ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 12 jún 29, 16:46:40 » |
|
Madara maradt, de fogadni mernék, hogy 1 kage sem fog a lábai előtt meghalni... valami nagyon olcsó húzással fogják kinyírni. Hála égnek a ShikiFuujin kb hatástalan számára, így nem megint azt látjuk... Bár megint valami fenékből előhúzott epic-pecsét jutsu se hiányozna... Remélem látunk egy Madara+Tobi VS Mindenki harcot.... na az epic lenne. Madara óriás Susanooja GM mellé... huhuhúúúú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #47 Dátum: 12 jún 29, 17:15:31 » |
|
Ha a kagék fogják lenyomni, az már tiszta szánalom lesz, a Szöcske Madárka harc pedig 2 mp lenne, természetesen Madara javára. Most az egyetlen mód Madara papucs feldobására az hogy... A: Annyira unja a Kagékat hogy öngyilkos lesz. B: Tobi megöli. (Talán ő is van ilyen táp) C: A bolygót atomjaira zúzza egy kalapács. (Biscuit Hammer )
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #48 Dátum: 12 jún 29, 17:40:01 » |
|
Halálra páholta a Kagékat és elsétál mondjuk Szaszkéval? Azért egy ekkora erejű Villiant nem hagyhat életben Kishi. Valószínűleg ő áll legközelebb R. Senninhez. Sajnálom de valamilyen úton módon vesznie kell. (Pedig egyik kedvenc szereplőmmé nőtte ki magát) Hacsak nem csak egy ideig tud az élők világában maradni. Lehet hogy az ET-nek is van egy bizonyos limitje, hogy meddig lehetnek ezen a világon a megidézett személyek.
Moderátor, Chakra Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 30, 07:50:52 írta Chakra »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #49 Dátum: 12 júl 11, 13:05:08 » |
|
Nézegettem Madara adatlapját a wikipédián ,ahol tudom hogy néha szoktak hülyeségeket írni és lehet hogy most is. Mivel a technikái között oda volt írva ,hogy Amaterasu(manga only) na most én nem emlékszem ,hogy ő használt volna bármikor is amaterasut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #50 Dátum: 12 júl 11, 13:45:14 » |
|
Mivel képes használni a Susanoo-t így elméletileg tudja az Amaterasu-t és a Tsukuyomi-t is. Gondolom ezért van a technikái között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #51 Dátum: 12 júl 11, 15:56:08 » |
|
Ja, most jut eszembe: tegnap töltöttem le azt a részt, amiben ez elhangzik . Shippuden 203. rész kb. 20-21. perc,
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 12 júl 11, 16:09:48 » |
|
ja, Most jut eszembe miért nem vettelek eddig komolyan http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/464/Naruto_464_017.pngSőt még a Ship 203. részét is gyorsan meglestem, és ott sincs említve De azért belinkelhetnéd azt a narutogportalos oldalt, hogy megnyugodjak. Tsunade az, hogy elhangzott a két szem ereje az nem egyenesen arányos azzal, hogy Amaterasu és Tsukuyomi kéne a Susanoohoz. ( Kivétel Itachi, mivel ezzel a két dologgal operált Sasuke ellenes részekben is ) Vitatni is felesleges, mivel minden szem más képességekkel bír, ezért azokat kell elérni, a harmadik erőhöz. Itt az offolás tárgya az volt, hogy Amaterasu és Tsukuyomi kell a 3. erőhöz, és, hogy a Naruwikin hülyeségeket firkáltak Madara adatlapjára.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 11, 16:19:33 írta iamhated »
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #53 Dátum: 12 júl 15, 13:42:47 » |
|
Madara nekem nagyon szimpatikus én nagyon csípem az ilyen egoista gonoszokat de van is mire mert valami hihetetlen erős. Komolyan 5Kage nem bírja legyőzni de Hashriama "LEGYŐZTE" pedig ő régi Hokage és azóta már fejlődtek a tanítások meg egyéb technikák kerültek felszínre. Igazából most a kíváncsi leszek el-e indu a 9 farkú felé de nem értem miért akar oda menni, de Kageékkal csak játszadozik nem nagy falat neki akkor Bee és Naruto is könnyű lenne neki nem tudom hogy fogják legyőzni de egyenlőre nem is kell. Maradjon még aztán pusztítgason aztán remélem valami epic harcnál legyőzik, mert hát a jó úgy is legyőzi a gonoszot. Az lenne a nagy ha kiderülne hogy Madara igazából jó.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 12 júl 15, 13:47:35 » |
|
Olvastam valamelyik topicban, hogy milyen epic lenne, ha Madara megölné Tobit... de most komolyan, miért ne? Tobi megidézi a 10farkút, és Madara lenyúlja tőle... mekkora lenne már. :O
Amúgy igen, Madara az a tipikus arcos-harcos, akinek van mire egóznia. Imádom a karakterét, kár, hogy el kell tűnnie... nagyon nagy kár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 12 júl 15, 14:01:19 » |
|
Jaj tényleg! Amúgy igen, simán belefér... Tobi azért ahogy látom jócskán eltért Madara tervétől, és Madara nem tűnik olyan fickónak, aki simán elnézi a hibákat... Hatalmas lenne, ha Tobi lezúzná a 2 Jinchurikit, aztán berobogna Madara és szétcincálná Tobit... Madarának megvan az ereje hozzá bőven, és mivel ő is 3 úttal bír, így irányíthatja a GM-et/10farkút is. Egyébként is tőle várjuk a legtöbb kérdésre a választ, addig nem tűnhet el, amíg nem mesél 1 kisregényt a múltról! Pl az elsővel való harcáról, és a Nagatoval való találkozásáról... Tényleg, Madara miért nem próbálta vajon a GM-et megidézni? Rinnegan technika elvileg, azzal meg rendelkezik 1 ideje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 15, 14:08:59 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 júl 15, 15:43:42 » |
|
Jaj tényleg! Amúgy igen, simán belefér... Tobi azért ahogy látom jócskán eltért Madara tervétől, és Madara nem tűnik olyan fickónak, aki simán elnézi a hibákat... Hatalmas lenne, ha Tobi lezúzná a 2 Jinchurikit, aztán berobogna Madara és szétcincálná Tobit... Madarának megvan az ereje hozzá bőven, és mivel ő is 3 úttal bír, így irányíthatja a GM-et/10farkút is. Egyébként is tőle várjuk a legtöbb kérdésre a választ, addig nem tűnhet el, amíg nem mesél 1 kisregényt a múltról! Pl az elsővel való harcáról, és a Nagatoval való találkozásáról... Tényleg, Madara miért nem próbálta vajon a GM-et megidézni? Rinnegan technika elvileg, azzal meg rendelkezik 1 ideje. Szerintem azért nem akarta megidézni a Gedo Mazot mert fogalmam sincs mi folyik ebben a világban jelenleg, ugye ha Madara anno begyűjtötte volna a Bijuukat akkor biztos tudatában lenne hogy hé én régen ezeket begyűjtöttem és meg kéne idéznem ez egy plusz erő nekem. De mivel az Akatsuki most kezdte őket begyűjteni jócskán Madara halála utána ezért az "öreg" semmiről se tud.. . Aztán van még egy tippem bár kicsit nevetséges, az hogy Madara nem is ismeri a GM-et és azt se tudja létezik ilyen idézés.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 júl 15, 22:26:23 » |
|
Luidzsy pont veled nem volt bajom xD de bocs ha megsértettelek nem ez volt a cél de akkor valószínűleg téged is belevettelek..sorry....Tobit meg elsőnek arra kéne kényszeríteni h mutasson már valamit a fene nagy erejéből.....én örülnék ha madara megagyalná de valszeg szüksége van rá így nem teszi....remélem a következő mangában látjuk a 10 farkút valamilyen formában + tobit harcolni mert már idegesít h madar nevét használta eddig most meg nem csinál ló**** se (azok után h láttuk madar képességeit)...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 júl 18, 07:16:29 » |
|
ja, Most jut eszembe miért nem vettelek eddig komolyan http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Naruto/464/Naruto_464_017.pngSőt még a Ship 203. részét is gyorsan meglestem, és ott sincs említve De azért belinkelhetnéd azt a narutogportalos oldalt, hogy megnyugodjak. Tsunade az, hogy elhangzott a két szem ereje az nem egyenesen arányos azzal, hogy Amaterasu és Tsukuyomi kéne a Susanoohoz. ( Kivétel Itachi, mivel ezzel a két dologgal operált Sasuke ellenes részekben is ) Vitatni is felesleges, mivel minden szem más képességekkel bír, ezért azokat kell elérni, a harmadik erőhöz. Itt az offolás tárgya az volt, hogy Amaterasu és Tsukuyomi kell a 3. erőhöz, és, hogy a Naruwikin hülyeségeket firkáltak Madara adatlapjára. Megvan az a rész: Animéban szoktam nézni, így abból írom ki: 138. rész 9 és 11 perc között valamikor Itachi mondja: "Tsukuyomi és Amaterasu... Mikor ez a két erő felébredt egy harmadik techinka is gyökeret vert a szemeimben" (Ezelőtt kérdezte Sasuke, h "Susanoo?")
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 júl 18, 08:52:50 » |
|
Olyan aranyos vagy, hogy meg mindig nem erted :-B
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
|