Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 júl 18, 09:02:48 » |
|
ezt már a sasuke témában kitárgyaltuk és nem mond hülyeséget....
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #61 Dátum: 12 júl 18, 19:46:55 » |
|
Jo kari devan egy szo ami a legjobban jellemzi: TULTAPOLT!!!! Jo hogy erosnek akartak csinalni de hogy jatszva leveri a kagekat az nagy tulzas. Egyszeruen rohejesen erosre csinaltak es ez nem volt egy jo otlet
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 júl 18, 21:37:30 » |
|
Hát az Edo Tenseinek is köszönheti hogy ilyen erős lett. De Madara tényleg nagyon erős bár ez az 5 Kages dolog tényleg kicsit túlzás de nekem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 júl 22, 12:15:08 » |
|
Kíváncsi leszek most Madara megöli-e a Kagékat vagy egy Kagét.. De az nagy durranás lesz ha elmegy Tobiékhoz és ott ki tudja mi fog történni? Már várom
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 júl 27, 04:06:18 » |
|
Bevallom én kétlem, hogy akár 1 kage is fűbe harapna. Ugyan emberek, Madara a rókát akarja mostmár, pár "taknyos kölyök" pedig nem tudja már feltartani sem, nemhogy legyőzni... Tüsszent egyet és a kagék beledöglenek, jujj és még finoman fogalmaztam. Rájuk se fog nézni szerintem, csak elindul, pláne ha megérzi a chakrát, amit GM áraszt. (már ha árasztott ugye az átalakulás közben)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 júl 27, 09:58:52 » |
|
Vagy lesz egy hatalmas szívatás és a kagék az Tűz, a Kő és a többi falu akaratával egy utolsó, elkeseredett támadással legyőzik őt. Ez eléggé valószínű, hiszen ígéretet tettek Naruto-nak, hogy bármi áron, de legyőzik Madarát. Kishitől minden kitelik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 júl 28, 21:21:09 » |
|
Engem egy valami nem hagy nyugodni. Már pedig az hogy azt állította Madara hogy az E.T.-s shinobik chakrája végtelen. Na mármost, teljesen mindegy hogy ezt hogy vesszük(amúgy 99% hogy Chakra-regenerálódás) szempontjából, egyszerűen szólva így teljességgel verhetetlen. Miért? Mokuton: Kage Bunshin. Mivel végtelen a chakra-regenerálódása, így bármennyit képes létrehozni. Magyarul ha létrehoz 1000 000 000 bunshint, akkor a Shinobi Világ együttesen is elemehet a bánatba Amúgy fogadok Kishi ezt valahogy úgy fogja kimagyarázni hogy a visszaáramlott chakra-veszteség miatt ami ugye a bunshin mellékhatása, így nem tud akármennyit létrehozni. De ez se elég még így se. Mi lesz a meteorokkal? Madara másodpercenként lövöldözheti őket az égből. Tehát így ott vagyunk ahol a partszakad. Vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 júl 28, 23:31:59 » |
|
Ezt már én is írtam korábban. Itt Kishimoto szerintem hibázott de úgyis rendbe hozza majd a dolgot, mivel jelenleg ez a Madara legyőzhetetlen senki élő által. Így csak egy kaput hagyott csak nyitva a legyőzésére és az a 10 farkú ereje. ehhez viszont először azt meg kell szerezni Tobitól és ahogy láttam, most éppen azon ügyködik, hogy ezt létrehozhassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chrono
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
démon
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 júl 29, 16:08:27 » |
|
Nem hozhat létre annyi klónt, mert ha jól emlékszem, javitsatok ki ha nem, még a 3. mondta, hogy a klónoknál megfeleződik a chakrája, egyenlő marad, csak folyton feleződik,és regenerálódás nem ér semmit a feleződésnél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 júl 30, 20:51:51 » |
|
végtelen fele végtelen. Ezzel mindent elárultam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chrono
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
démon
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 júl 30, 22:04:57 » |
|
A rókánál is ez volt, hogy végtelen chakrája van, még is sikerült a 4.-nek lepecsételnie a végtelen felét ezzel mindent elárultam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 júl 30, 23:47:06 » |
|
a rókának iszonyat sok chakrája van de az is véges....az edos madarának meg mindegy h mennyi mert most már nem számít zombinak visszatért a halandók sorába...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 júl 31, 10:53:43 » |
|
de zombinak számít csak nem irányítja senki attól, h felszabadult a halott halott marad, és azt le lehet pecsételni harcképtelenné tétele után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 júl 31, 11:02:34 » |
|
nem tűntek el az edos repedések a testéről?....mondjuk lehet h neked van igazad de szerintem mivel a lelke ebben a testben maradt és eltűntek a repedések ezért sztem már halandó.....de lehet h rosszul emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 júl 31, 11:19:08 » |
|
Rosszul emlékszel. Ő még mindig Edo Tensei-jes zombi. Csak már kitépte magát mindennemű irányítás alól.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|