24 nov 23, 22:59:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Uchiha Madara  (Megtekintve 43943 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sorrow
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #60 Dátum: 12 júl 18, 09:02:48 »

ezt már a sasuke témában kitárgyaltuk és nem mond hülyeséget....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #61 Dátum: 12 júl 18, 19:46:55 »

Jo kari devan egy szo ami a legjobban jellemzi: TULTAPOLT!!!!
Jo hogy erosnek akartak csinalni de hogy jatszva leveri a kagekat az nagy tulzas. Egyszeruen rohejesen erosre csinaltak es ez nem volt egy jo otlet
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
Abe
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

未知の,神秘的,でありながら強力な

« Válasz #62 Dátum: 12 júl 18, 21:37:30 »

Hát az Edo Tenseinek is köszönheti hogy ilyen erős lett. De Madara tényleg nagyon erős bár ez az 5 Kages dolog tényleg kicsit túlzás de nekem tetszik.
Naplózva

"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
Abe
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

未知の,神秘的,でありながら強力な

« Válasz #63 Dátum: 12 júl 22, 12:15:08 »

Kíváncsi leszek most Madara megöli-e a Kagékat vagy egy Kagét.. De az nagy durranás lesz ha elmegy Tobiékhoz és ott ki tudja mi fog történni? Már várom
Naplózva

"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
Aizen
Jounin
*

« Válasz #64 Dátum: 12 júl 27, 04:06:18 »

Bevallom én kétlem, hogy akár 1 kage is fűbe harapna. Ugyan emberek, Madara a rókát akarja mostmár, pár "taknyos kölyök" pedig nem tudja már feltartani sem, nemhogy legyőzni... Tüsszent egyet és a kagék beledöglenek, jujj és még finoman fogalmaztam.  smirksweat
Rájuk se fog nézni szerintem, csak elindul, pláne ha megérzi a chakrát, amit GM áraszt. (már ha árasztott ugye az átalakulás közben)
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #65 Dátum: 12 júl 27, 09:58:52 »

Vagy lesz egy hatalmas szívatás és a kagék az Tűz, a Kő és a többi falu akaratával egy utolsó, elkeseredett támadással legyőzik őt.  ikszdé Ez eléggé valószínű, hiszen ígéretet tettek Naruto-nak, hogy bármi áron, de legyőzik Madarát. Kishitől minden kitelik.  smirksweat
Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #66 Dátum: 12 júl 28, 21:21:09 »

Engem egy valami nem hagy nyugodni. Már pedig az hogy azt állította Madara hogy az E.T.-s shinobik chakrája végtelen. Na mármost, teljesen mindegy hogy ezt hogy vesszük(amúgy 99% hogy Chakra-regenerálódás) szempontjából, egyszerűen szólva így teljességgel verhetetlen. Miért? Mokuton: Kage Bunshin. Mivel végtelen a chakra-regenerálódása, így bármennyit képes létrehozni. Magyarul ha létrehoz 1000 000 000 bunshint, akkor a Shinobi Világ együttesen is elemehet a bánatba smirksweat
Amúgy fogadok Kishi ezt valahogy úgy fogja kimagyarázni hogy a visszaáramlott chakra-veszteség miatt ami ugye a bunshin mellékhatása, így nem tud akármennyit létrehozni.
De ez se elég még így se. Mi lesz a meteorokkal? Madara másodpercenként lövöldözheti őket az égből. Tehát így ott vagyunk ahol a partszakad. ikszdé
Vélemények?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #67 Dátum: 12 júl 28, 23:31:59 »

Ezt már én is írtam korábban. Itt Kishimoto szerintem hibázott de úgyis rendbe hozza majd a dolgot, mivel jelenleg ez a Madara legyőzhetetlen senki élő által. Így csak egy kaput hagyott csak nyitva a legyőzésére és az a 10 farkú ereje. ehhez viszont először azt meg kell szerezni Tobitól és ahogy láttam, most éppen azon ügyködik, hogy ezt létrehozhassa.
Naplózva
Chrono
Újonc
*

démon

« Válasz #68 Dátum: 12 júl 29, 16:08:27 »

Nem hozhat létre annyi klónt, mert ha jól emlékszem, javitsatok ki ha nem, még a 3. mondta, hogy a klónoknál megfeleződik a chakrája, egyenlő marad, csak folyton feleződik,és regenerálódás nem ér semmit a feleződésnél
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #69 Dátum: 12 júl 30, 20:51:51 »

végtelen fele végtelen. Nevet Ezzel mindent elárultam. Mosolyog
Naplózva
Chrono
Újonc
*

démon

« Válasz #70 Dátum: 12 júl 30, 22:04:57 »

A rókánál is ez volt, hogy végtelen chakrája van, még is sikerült a 4.-nek lepecsételnie a végtelen felét Nevet ezzel mindent elárultam Mosolyog
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #71 Dátum: 12 júl 30, 23:47:06 »

a rókának iszonyat sok chakrája van de az is véges....az edos madarának meg mindegy h mennyi mert most már nem számít zombinak visszatért a halandók sorába...
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #72 Dátum: 12 júl 31, 10:53:43 »

de zombinak számít csak nem irányítja senki
attól, h felszabadult a halott halott marad, és azt le lehet pecsételni harcképtelenné tétele után
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #73 Dátum: 12 júl 31, 11:02:34 »

nem tűntek el az edos repedések a testéről?....mondjuk lehet h neked van igazad de szerintem mivel a lelke ebben a testben maradt és eltűntek a repedések ezért sztem már halandó.....de lehet h rosszul emlékszem.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #74 Dátum: 12 júl 31, 11:19:08 »

Rosszul emlékszel. Ő még mindig Edo Tensei-jes zombi. Csak már kitépte magát mindennemű irányítás alól.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins