Kirito
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
 |
« Válasz #6435 Dátum: 13 feb 21, 20:45:58 » |
|
Csak ne hogy begyöpösödj mint néhány moderátor (Vagy ezt nem kellett volna?) xd
De örülök végül is^^ Egy manga újonc Pokemonja vagyok...Ez nagy szó ám xD
NA , én megyek szerintem mára, Oyasumi Nasai!
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #6436 Dátum: 13 márc 07, 18:46:53 » |
|
Ritli mama, észre vettem valamit. Nem változott a nagy családunk(családfa), azt se tudjuk ki kicsoda. Mik vannak itt?!  Tudom sok munka, én ezért se vállaltam el, meg azért mert akármilyen könnyű, ehez sem értek.  Csak kíváncsi vagyok ki kinek a kije amíg nem követtem figyelemmel eme helyet, meg amúgy a fórumot. Az alap 3 család meg van, meg még az enyém és hanii meg a férje, de tovább nem vágom. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 07, 18:48:22 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6437 Dátum: 13 márc 25, 01:12:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6438 Dátum: 13 márc 28, 21:26:56 » |
|
ŰŰŰDV néktek  rég jártam erre felé  de addig sem tudott Kirito piszkálni a hülyeségeivel  jól jött ez :'D mizu errefelé? éltek még vagy mi történik?  Már tényleg elég régen voltam rendesen aktív itt a fórumon na mind1 behozom majd a lemaradást 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Dead
|
 |
« Válasz #6439 Dátum: 13 ápr 03, 21:39:49 » |
|
Ejj az úr istened, ezért írok neked 32423412134 millió levelet xd. Aztán majd megnézheted magad, nem fogsz unatkozni  ! Amúgy tényleg, senki nem ír... Mi ez már? Mi ez? xd Gyerünk emberek, el kell kezdenünk betölteni az üres helyeket posztokkal..Például..Kezdje Nikkucia!! xd És utólag is boldog születésnapot:33
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6440 Dátum: 13 ápr 07, 19:57:06 » |
|
ömm Kiri-chan az a leveles nekem szólt?  na mind1  teljesen kihalt ez a téma nem tom mért de valahogy már nincsen valami nagy nézettsége  nem mintha azelőtt olyan nagy lett volna 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6441 Dátum: 13 ápr 08, 19:12:27 » |
|
Igaz még tegnap volt, de mivel a fórum nem üzemelt, ezért ma írom ki: Boldog házassági évfordulót én egyetlen drága Szabikettőm!!! Legyünk még együtt nagyon sokáig békében, egészségben, és legyen még sok-sok gyerekünk! 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6442 Dátum: 13 ápr 08, 20:39:08 » |
|
Boldog házassági évfordulót Anyu és Apu  Megünnepelhetnétek egy közös hétvégével. Addig mi Adrival jól elleszünk  Ugye tesó  Én addig megnevelem a pokemonokat, megsétáltatom, stb... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6443 Dátum: 13 ápr 23, 09:22:23 » |
|
Boldog Szülinapot Ritli-hime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6444 Dátum: 13 ápr 23, 18:56:44 » |
|
Köszi Éjfél.  Ennyit a maradék tiszteletlen csürhéről, meg a saját családomról.  (Mini kivétel, ő felköszöntött)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6445 Dátum: 13 ápr 29, 19:17:12 » |
|
Úúúú, elnézést kérek, hogy ilyen későn jövök köszönteni, de most tévedtem ide. Utólag is nagyon boldog születésnapot!!! Fogadd el ajándékodként ezt a kis picúrt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6446 Dátum: 13 ápr 29, 19:20:08 » |
|
Elfogadom kisjányom.  Köszi. El is kezdem tanítani a tűzokádásra. (hozom az egyik nagy sárkányt, hogy mutassa, hogyan kell) A célpontok pedig, akik szenesre sülnek a nemes cél érdekében a család többi, tiszteletlen tagja lesz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6447 Dátum: 13 ápr 29, 19:24:59 » |
|
jajj Ritli-hime boldog szülinapot tőlem is utólag  De viszont én vállalhatom a tűzokádásra tanítást :'D nálam ez a létemnek az egyik legfontosabb dolga  Jajj de unalmasak ezek a napok egyébként...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #6448 Dátum: 13 máj 01, 14:14:36 » |
|
(Mini kivétel, ő felköszöntött)
Oh  Ez természetes, édes jó anyám, már számoltam vissza a napokat.Hiába öregszel évben, még mindig 20nak nézel ki.  Viszont nem nagyon járok fel ide, ezért nem írtam egy ünneplő köszöntést neked!  Amúgy várom még mindig az ajándékod, szét vet az ideg olyan kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6449 Dátum: 13 máj 05, 15:06:41 » |
|
Ritliii, nagyon boldog anyák napját! >> Hmm <<  Majd csinálhatunk egy anya-lánya programot valamikor. Mondjuuk megsétáltatni a kissárkányt és utána ehetnénk valami kénköves süteményt. :3 Persze Mina is jöhetne, úgy a legjobb.  Meg vihetjük az unokákat is, vagyis a gyerekeim, akik mostanában nagyon inaktívak.  (Nem mintha én olyan aktív lennék... xD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|