24 nov 24, 16:16:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 825403 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6225 Dátum: 13 jan 25, 20:29:40 »

Naaaa, miért nem most?  Sír
Még Seva se kukkant be ide, meg oyl sok mindenki, pedig milyen jó volt mikor így 3-an négyen éjszaka is beszéltünk, tejóég... mennyit voltam akkor a fórumon, függővé tettetek.

Férj uram szeret kötekedni. Nevet

Szegény, nem tudom hogy melyik a jobb a Putri vagy a Pipogyusz. ikszdé

Amúgy heo, ez nem rossz ötlet, de nem biztos hogy mindenkinek be van állítva hogy küldjön Mailt ha kap privát üzenetet. vagy lássa bárhogyan. Viszont akkor erről kell egy kör Emailt írni. Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #6226 Dátum: 13 jan 25, 20:36:14 »

Jobb is, hogy nem párosodnak. ikszdé Nézd csak meg a húgod. Nyelvesít (Ámor)

Hát igen, ne is mond! Én legalább jól döntöttem. Nevet

Cöhh, én legalább itt vagyok. ··, Amikor senki sem ír, akkor jó, hogy nem vagyok, magammal nem beszélgethetek. Vagy a személyemmel lenne a baj?  Durci Szomorú Micsoda rasszizmus. Csak mert zöld a bőrszínem?  Szomorú

No mindegy, boldog szülinapot mindenkinek akinek mostanában volt. ^^
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6227 Dátum: 13 jan 25, 20:52:37 »

Naaaa, miért nem most?  Sír 
...
Szegény, nem tudom hogy melyik a jobb a Putri vagy a Pipogyusz. ikszdé

Amúgy heo, ez nem rossz ötlet, de nem biztos hogy mindenkinek be van állítva hogy küldjön Mailt ha kap privát üzenetet. vagy lássa bárhogyan. Viszont akkor erről kell egy kör Emailt írni. Nevet
Mert azt mondtad, hogy "De most itt zaklatjuk a másikat, ne most menjünk át skypera kérlek. "? O_o

Mindegyik király. Nevet Ő már ha menő nevet választ magának, akkor is cikisen fogjuk hívni. Forever! Nevet

Igen írjunk egy mailt mindenkinek az eseményről, hogy küldjön mindenkijének egy mailt az eseményről.  Nevet Jó ötlet! Nevet

Szabi2 meg kiszagolja ha róla van szó. Pedig a nevét se írtuk le. Nevet Csakis a zöld bőröd a baj! Nevet  (nem mintha a sonkagoblin lányom más színű lenne. ikszdé)
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6228 Dátum: 13 jan 25, 21:21:12 »

jah tényleg, fáradok. ikszdé

Viszont kaptam tőle élet jelet. Sokat tanult tőlem, büszke vagyok rá, és a Pipogyusz tényleg coolabb. Nevet

Ugye? Szerintem tök logikus, hogy írunk egy mailt mindenkinek, hogy írjon egy mailt mindenkinek. Nevet Bár facebookon, úgy is van e a beszélgetős izé Gman által ott lehetne értesíteni mindenkit hamár ide nem tolják a képüket. Nevet

Szabi2, pedig nagyon jó magaddal dumálni. A hangos is megmondták hogy én vagyok a legjobb társaság akikkel valaha beszéltek. >_<
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6229 Dátum: 13 jan 25, 21:28:49 »

Én is fáradt vagyok. A munka hatása. :/

A Gémanos beszélgetős izé inkább no comment. Hmm?

Szerintem nem tök logikus. Nevet Kezdesz megőrülni. :0

Szabi2 viszont még saját magáról is tudja, hogy nem jó társaság. Nevet (csak vicc volt Hümm-hümm)
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #6230 Dátum: 13 jan 25, 21:32:44 »

Nem kell a nevem sem leírni, burkoltan lettem becsmérelve. ikszdé
-igen, én is így gondolom, nagyon igazságtalanok veled szemben.
Ugyeee? Hát szerintem is, ilyen rasszizmust, tiszta diszkrimináció.
-ugye nem gondolod, hogy rossz velem beszélgetni??  Neeem
Te beteg vagy egyébként, mondták már?
-hát a zene az jó, szóval..

Mi a baj a gman-es  beszélgetős izével? Sztem tök vicces. x)
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6231 Dátum: 13 jan 25, 21:37:40 »

Bizony ám, bár én ma nem mentem be, 90%-ban ha dolgozom, miután haza jövök, semmi kedvem géphez ülni.

Jah, nem akartam felhozni, felhozta magát magától. Nevet

Nem örültem meg, héjkás. >_< Be van tépve

Szabi2, bele képzelsz mindenfélét a beszélgetésünkbe... és még én vagyok örült... magában beszél.  Kiröhög
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6232 Dátum: 13 jan 25, 21:45:24 »

Nem örültél meg? Kár. Pedig örülni jó. Megőrülni már kevésbé. Nyelvesít Pojén

Te mondtad neki, hogy magában beszéljen. Nyelvesít

A Gémanos beszélgetős izével mi a baj? Nevet Ha kifejteném mindenki megutálna és elvennék az írásjogom szóval hagyjuk. ikszdé
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #6233 Dátum: 13 jan 25, 21:46:32 »

Nem is beszélek magammal, ugye szerinted se?
-mi? dehogyis, ez nem számít annak, sőt az előbb ő mondta, hogy magaddal dumálni jó dolog.
Valami hangokról is beszélt. Te ugye nem csak egy hang vagy?? : O
-nem, én írás vagyok. yohoho

Na jó, inkább abbahagyom, mert őrültnek néznek. Pedig csak tudok osztódni... mindig elfelejtik a képességeim <a href="http://www.youtube.com/watch?v=8lj62kk4I3Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8lj62kk4I3Q</a>
Naplózva

Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #6234 Dátum: 13 jan 26, 19:08:31 »

Éééés visszatéééérteem Nevet Nagy nehezen megoldottam minden problémám, család ügyben, iskola felé. Valahogy nem figyeltem pont a Naruto-Kun oldalára, így ki is ment teljesen a fejemből ez az egész családos izé^^ Remélem eddig jól alakul minden, mindenkinek:D
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6235 Dátum: 13 jan 26, 21:09:33 »

Hát nem nagyon mert amint látod Szabi2 hozta a formáját és meggyilkolta a témát, amit próbáltunk feléleszteni Mini-chuannal. Nevet És még hogy én vagyok rasszista. ikszdé
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #6236 Dátum: 13 jan 26, 22:37:24 »

Igen, megöltem. Utálom az összes nem zöld embert, nekem itt ne legyenek boldog fórumos napjaik. Rasszista vagyok, na? Egyébként nem, és mivel szerintem ez nem áll nekem jól, így asszem hagyom is.

Elnézést, amiért megzavartam a chat-ed Mini-vel xD Gondoltam 3 ember csak jobban elbeszélget, mint 2, de hát tévedtem.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6237 Dátum: 13 jan 27, 00:15:11 »

Hát ja én is gondoltam rá, de látod elkergetted Minit. :/ Nagyon megijedt tőled, meg az aszott zöld bőrödtől. Nevet De ez már meg se lep ha rólad van szó... Neeem Pojén
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #6238 Dátum: 13 jan 27, 00:52:49 »

Hát, végül is ebben a családban ha az ember ijesztő, az egy pozitív tulajdonság, úgyhogy nem bánom. Nevet Vagy azért ijedt meg, mert azt hitte megbolondultam és magamban beszélek?
Na mindegy, a családot nem bántom, szóval nincs mitől aggódni, jófiú vagyok  Angyal

Egyébként milyen már, azt hittem, hogy most ha elkezdünk beszélgetni kicsit feléled a topic meg bekapcsolódnak, de sehol kifli. Mindenkit én üldöznék el? : O
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6239 Dátum: 13 jan 27, 10:00:16 »

Annyira vagy ijesztő, mint egy zöld plüssmackó. Nevet Lehet pont ez a probléma. Mosolyog Lehet ha Hiei-sama idejönne kukorékolni, megjelenne a fél fórum, mint tegnapelőtt vagy mikor dumában. Nevet Azt meg, hogy bolond vagy eddig is tudtuk. ikszdé
Amúgy én is azt hittem, hogy megjelenik talán még 1-2 tag, dehát semmi. :/ Mondjuk nem érdekel, attól mi még társaloghatunk. Durci A többieket belehajítom egy kénköves lyukba. Vagy levitetem a kínzókamrámba.
STM-kun is egyik nap kérdezett felőlem, aztán mire válaszoltam nyom nélkül eltűnt... pedig még sütit is kínáltam neki. A dög. Durci
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 10:02:08 írta Ritli » Naplózva

Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins