24 nov 16, 00:02:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813576 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6210 Dátum: 13 jan 25, 04:54:48 »

Mitől lett ez a téma másfél soros? Komolyan kérdezem.... Érdekes...

Én is Boldog Szüli Szüli napot kívánok.. Mini-chan.. mármint Minagi. Mosolyog Bár már akkor is boldogat kívántam. Mosolyog Komolyan gondoltam. Mosolyog

Szóval utólag is Boldogat..!! Mosolyog Mosolyog Mosolyog
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6211 Dátum: 13 jan 25, 17:42:59 »

Boldog szülinapot leányom! (Hehhe elfelejtem a saját lányomat teremtettem meg sötét mágikus erőimmel. Hümm-hümm)

Azért másfél soros mert túl sok volt a gyagyás 5 szavas hsz és az egész olyan lett mint egy chat.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #6212 Dátum: 13 jan 25, 18:43:06 »

Édes leányom elfelejti a születésnapomat, áh nem zavar, legalább rájött hogy elfelejtette, de hogy az anyám is? És még egy Pegasus démon lovat sem kaptam meg, amit mindig is kívántam. T_T  Izé José... Köszönöm nektek amúgy, tényleg! ^.^  Be van tépve

Éjfél, neked is köszönöm, legalább dumáltunk pár sort, ott. Nevet
Egyébként igen, ha vissza olvasol, akkor láthatod, hogy miután meg lett az alapja mindennek, ki-kinek a kije, azután kb nagyon bedurvult a topic, ha valaki éppen írt valamit, nem volt olyan hogy 10en ne írtak volna be elé, ami azért volt rossz sokszor, mert akkor már úgy mond elavult az amit mondani, válaszolni szerettet volna valaki. És mivel ide, ahogy a Ki Ő-be vagy a hasonló helyekre, nem vonatkozott a 4 szavas szabály, ezért tényleg átváltott egy egyfajta chatbe. Plusz kedves apám, Hiei, így akarta megkönnyíteni a munkáját, mert ő figyelt ránk leginkább meg arra akit fegyelmezni kellett.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6213 Dátum: 13 jan 25, 19:02:13 »

Mit szólnál egy gonosz pegazus-unikornis pónihoz? Nevet Neked adom Princess Chrysalis-t.
Ma nagyon póni hangulatom van. Pojén

Amúgy elég durva volt akkoriban a topic. Nevet Követhetetlen. ikszdé Most meg 2 évente 3 hsz. :/ Mini chateljünk itt egész hétvégén. ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6214 Dátum: 13 jan 25, 19:08:44 »

KELL! Kell nekem. Ááá  tudtam hogy tudod mire vágyom. (Amúgy ebből a meséből láttam 5 részt amíg bébiszitterkedtem)
Nem gond, megszoktuk a póni éned, skypeon is azok vannak néha betéve. Nevet

Fúúúú de mégis nagyon jó volt az az időszak, nem? Nekem néha hiányzik, bár abból a részből nem, hogy mivel ritkán jövök fel, mert nincs időm, nem kell vissza olvasnom 200 oldalt. Nevet
Benne vagyok!  Be van tépve
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6215 Dátum: 13 jan 25, 19:15:23 »

Jó akkor vedd úgy, hogy a tied. Ugye ugye csak ismerem a saját lányom. Nevet Én meg mindet. ikszdé Csak felirattal. Nevet
Szóval nézegeted a skype-om de sose írsz rám. Szomorú Te tyúk.

Jaja jó volt. Nevet Már pár óra kihagyás után is 20 oldalt kellett visszaolvasni kb. ikszdé De legalább volt forgalom. Mosolyog Tetszett. Most meg a család 80%-át nem is lehet látni. :/
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6216 Dátum: 13 jan 25, 19:21:26 »

Áh én a minimaxon láttam. Szégyenlem is hogy azt néztem, de a gyerek nézte és mikor NORMÁLIS mesét adtam be neki, azt mondta, "ezt nem akarom". De nem volt olyan hú de szar magyarul, a szokásos nyávogó hangok.
Én tyúk? ikszdé Köszönöm! Amúgy ne nézz rám kutya, vagy póni szemekkel. Megtanítottál hogy ne hassanak ezek rám, sok évbe telt, de sikerült valamennyire. De sajnálom, nem akartalak zaklatni, ahoyg te sem tetted meg. -.-  Durci

Én a lényegtelen dolgokat átugrom. ikszdé Például már nem tudom ki kinek a kije, vagy ki tartozik már ide, ki nem tartozik már ide.
Igen, felnéznek ide, bekukkantanak de még sütit sem hoznak, felháborító már ez.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 19:22:29 írta Minagi » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6217 Dátum: 13 jan 25, 19:33:40 »

Szóval ez nem normális? Ohh My God Te buta tyúk. Nyelvesít
Én nem zaklattalak, mert utálsz. Ja várj. Most mondtad, hogy ez rád nem hat. :/ Franc. Mindegy azért reménykedjünk. ikszdé

Hát mostanában nem kell átugrani a hsz-eket. Nevet Nem olyan sok idő elolvasni. ikszdé De amúgy az én agyam is szűri belőle a felesleges infót. Mosolyog
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6218 Dátum: 13 jan 25, 19:36:49 »

Upsz, neeeem, nem erről van szó, csak tudod, akkoriban nem jut eszembe a neve, egy kislány a majommal mászkált és fedezett fel, azt nézte. Dóra a felfedező talán, és az még dvd-n is meg volt... néha meg ez a mese "megnyugvás" volt. Nevet

Nem hat. Bleeee, jó tanárom volt.  Yóóóó Amúgy zaklass, akkor én is foglak, muhahaha, éjjel, mikor nem számítasz támadok, mint egy ... bagoly.
Szerencsére, de mostanság nem is kell figyelni ki kinek a kije, mert nem párosodik senki. Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6219 Dátum: 13 jan 25, 19:42:26 »

>.> Inkább nem is firtatom.

A bagoly nem éppen a legfélelmetesebb állat. Nevet Támadj inkább úgy, mint egy kardfogú agancsos kék nádi menyét. Attól megijednék. Vagy agyoncsapnám egy papuccsal... Gondolkozik Még nem döntöttem el. Nevet

Jobb is, hogy nem párosodnak. ikszdé Nézd csak meg a húgod. Nyelvesít (Ámor)

Kezdd te a zaklatást! Én hoztam fel a dolgot szóval így illik. Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6220 Dátum: 13 jan 25, 19:50:12 »

Várj, még kiskoromban volt (mikor azt hittétek hogy alszom) mikor te és jó apám beszéltetek és azt mondta hogy egyik reggel egy bizonyos állattal fog kelteni téged, ha nem fejezed be. Jaj mi is lehetett. APÁM hol vagy?

Hát igen, ne is mond! Én legalább jól döntöttem. Nevet Egyedül a két tanítványomat nem találom, bár az egyik átnevezte magát azt hiszem... mintha heo ezt mondta volna.

Még hoyg te hoztad föl? Kikeressem? Kikeresem. ikszdé
...skypeon is azok vannak néha betéve. Nevet
Khm...khm... én hoztam fel. Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6221 Dátum: 13 jan 25, 19:59:57 »

Te miről beszélsz? Részeg vagy? Nevet Apád jelenleg el van foglalva, de lehet idejön és elnáspángol. Csak kérnem kell, úgyhogy vigyázz. Nyelvesít

Én senkit. Nevet Bár mostanában nagyon nem voltam itt.

De én hoztam fel, hogy nem moleszterálsz. Durci
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #6222 Dátum: 13 jan 25, 20:07:07 »

Nem ér, befolyásolod és nem fogja így elmondni, csalásssss. De akkor vigyázom jó anyám! Majd kiderítem, tuti emg van valahol. Nevet

Jah úgy én sem, csak róluk tutira tudom, hogy nem tudok róluk semmit. xD

Ez tény, ez ellen nem tudok vitatkozni ha akarok ha nem. De most itt zaklatjuk a másikat, ne most menjünk át skypera kérlek. ikszdé
Amúgy hagynak minket érvényesülni. Láttam hogy benézet édes drága férjecském, de még annyit sem írt hogy "Hú".
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #6223 Dátum: 13 jan 25, 20:10:23 »

C-C-C-COMBO BREAKER! Nevet

Ennek a "gonosz pegazus-unikornis póni"-nak miért lyukas a lába és a sörénye?

Át ám. Putir-ból Pitor lett, biztos megunta a putrizást.  Hümm-hümm

Egyébként, ha már lesz ünnepség, mert miért is ne lenne alapon. Akkor majd minden kedves és mélyen tisztelt (Jól benyaltam, ugye? Nyelvesít) tag küldhet PÜ-t, a petjének, tanítványának, franc se tudja mi a fenéjének, hogy tolja fel ide a képét.

S ugyan tegnap volt, de Boldog Szülinapot Shidori tanítványomnak is!
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 20:19:40 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #6224 Dátum: 13 jan 25, 20:24:55 »

Nem mondtam, hogy most Mini. Majd egyszer. Nevet Mikor felmászok skype-ra. ikszdé

Heo: Azért mert így menő Nevet Meg mert egy changeling. Meg mert így rajzolták meg. Meg mert sajt.

Most már nem Putri, hanem Pipogyusz (gyk Piton Prof) Sokkal jobb. ikszdé

Bódog szülinapot Shidori.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins