24 nov 16, 00:16:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813611 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5895 Dátum: 12 júl 26, 11:40:05 »

Sok boldogságot Kallen és Riku. Meg jó kis nászutat. kacsint

Hát hát... Lina. Nem tudom, hogy elengedhetlek-e ezután az SzG-s dolog után egy másik bolygóra. De mivel Bogival még nem is ismeritek egymást...hát legyen, de akkor vigyázzatok egymásra Bogival.
Bár, ha megy Sabaku is akkor már garantáltan nem lesz semmi gond, de megoldjátok azt így is remélem. És fiúról szó sincs. ikszdé HA lesz elhozlak benneteket és felrobbantom a bolygóval együtt.  Nevet
Szóval akkor anyád dönt, ha elenged akkor elmehettek.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5896 Dátum: 12 júl 26, 20:09:45 »

Köszönjük szépen!^_^

Egyébként Kallen... a leánybúcsú hol marad? Füligérafeje xD

Látod, erre nem is gondoltam. Ohh My God De bepótolhatjuk egy kisebb partival, amíg a lányok csajos napot tartanak. Hümm-hümm Ja és Bogi, nyugodtan elmehetsz Linával, de utána folytatódik az edzésed. És annak is örülnék, ha beszámolnál a múltkori küldetésedről.
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5897 Dátum: 12 júl 27, 11:08:06 »

Lina Lisana: Oké, miért ne. Nevet Ha Anya és Apa belejön. Mosolyog Csak nem tudom, fel jönnek-e. :/
Kallen-chan, a bolygón valami feladat vár rám? Mosolyog Ja, és persze gratulálok! Mosolyog (Neked is, Riku-nee!) A múltkori küldetésemre már nem is emlékszem. Nevet Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 11:08:53 írta M. Bogi » Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5898 Dátum: 12 júl 27, 11:45:12 »

Persze, menjetek csak nyugodtan. Vihetitek Flexee-t is, meg amit csak akartok.
(Milyen jó az élet mostanság. A nagyobbik lányom nyaral, a kisebbik most megy kirándulni az unokatestvérével, a fiam meg nászúton van. Én meg itthon vagyok az asszonnyal és...  Ámor TV-zünk. Nevet)

hanii aztán tudja, hogy milyen, ha nincs nagy szabadsága egy démonlánynak. Bezárva egy toronyba... Izé José...

Jó szórakozást mindenkinek!
Megyek vissza az ágyba Mini-chanomhoz. Uff, szólottam vala. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5899 Dátum: 12 júl 27, 11:50:38 »

Köszi, Apa! Mosolyog
Unokatesó, Flexikét vigyük? Mosolyog Nekem teljesen mindegy, dönts nyugodtan. Nevet
Hát hát... Lina. Nem tudom, hogy elengedhetlek-e ezután az SzG-s dolog után egy másik bolygóra. De mivel Bogival még nem is ismeritek egymást...hát legyen, de akkor vigyázzatok egymásra Bogival.
Bár, ha megy Sabaku is akkor már garantáltan nem lesz semmi gond, de megoldjátok azt így is remélem. És fiúról szó sincs. ikszdé HA lesz elhozlak benneteket és felrobbantom a bolygóval együtt.  Nevet
Szóval akkor anyád dönt, ha elenged akkor elmehettek.
Sabaku nem tudom, hogy jön-e, de ez is teljesen mindegy nekem. És persze vigyázunk egymásra! Mosolyog
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5900 Dátum: 12 júl 27, 12:29:35 »

Való igaz, Hellchan kell oda nektek ügyeletesnek, ő sokkal jártasabb mindenféle mágiában mint én. smirksweat De aztán vigyázzatok magatokra, nehogy valami ufó elkapjon titeket aztán fizethetem a váltságdíjat. Így is alig van pénz a lávaszámlára..
heo, ne is említsd azokat a napokat a toronyban. Johhny Depi
Kallen-chan, akkor majd valamelyik nap egy csajos buli? :'DD
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5901 Dátum: 12 júl 27, 12:41:13 »

Sabaku nyaral, mint mondottam vala. Nem megy veletek.
UFO? Ugyan, nem is mernek erre repülni, amúgy is bénák.
Pénz? Most komolyan, pénz? Ohh My God Szabi, erre tanítottalak? Nem kell fizetnetek semmiért. Démonok vagyunk, az alvilág urai, nehogymár még fizessetek! Ami kell azt elveszed, ha nem adják, akkor elpusztítod. Ördögi
Lávát meg varázsolj! Ej, mit szólna most Mini...  Neeem
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #5902 Dátum: 12 júl 27, 16:39:36 »

Hellosztok!

Ezt a témát már régebben is felfedeztem de...Szóval nagyon érdekes ez a topic. Na engem az érdekelne, hogy tulajdonképpen mi ennek a lényege? Mivel egy ilyen Mivan? fejjel olvasok itt mindent. hogyan csatlakozhatnék én is és mi az ami miatt ennyien csináljátok ezt?

szerk.:Azért szerkezetek mert nem akarok megint 1,5 sort írni. hani: Már elolvastam csak nem értem pl azt hogy: Mesternek csak azt kérhetem fel aki már tag itt?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 16:53:06 írta SzG » Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5903 Dátum: 12 júl 27, 16:42:46 »

Tudod csak annyi az egész, hogy elolvasod az első oldalt, az első hozzászólást, és már is okosabb leszel egy kicsit. Nevet

Az ufók nem mernek erre repülni? Mivan, talán elijesztetted őket innen? Nyelvesít
Jó na, nem lehet mindenki mester a mágiában, örülök ha valamit meg tudok javítani varázslattal, nem hogy még lávát is csináljak így...
És én adakozó démon vagyok, fizetek a halandóknak. Pirul
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5904 Dátum: 12 júl 27, 16:57:33 »

Nem én, még STM ette meg őket legutóbb, azt hitte, hogy sütiből vannak. Azóta nem mernek erre jönni.
Ejnye, pedig mennyien tanítanak/ottak. De Szabi tudja ezeket az alap dolgokat, elhanyagolja a családfői teendőit? No mindegy, majd Ritli-sama orvosolja ezt a problémát. ^^
Ugyan már, még egy angyal sem ilyen gáláns. Hiányzik Hiei. ikszdé
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5905 Dátum: 12 júl 27, 17:06:45 »

Nagyon egyszerű: fogod magad, körbenézel a családfában, és aki szimpi azt felkéred mesternek. Ennyi a lényege. de ha valamit rosszul tudok akkor majd heo legyen szíves és javítson ki. Pirul
Ne, csak anyát ne, ő le fog szúrni, hogy hogy viszem én tovább a hagyományainkat? >.<
Naplózva

Szeretet
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5906 Dátum: 12 júl 27, 17:16:02 »

Kérelmezem a családfába való bekerülésem e végett:

A Mesterem: Hanii Nevet Remélem ennyi elég hozzá Nevet

Testvérem:TsunadeHime

Már csak anya apa kell :'D
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 17:25:16 írta AyaseAkami » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5907 Dátum: 12 júl 27, 17:51:04 »

Na az a nagy helyzet, hogy kicsit korán lettek bejelentve a dolgok, legközelebb én szeretném közölni, mert -mint most is- változások léphetnek be.. Bejelentem, hogy megszültem a 2. gyerekemet, AyaseAkami-t, Szabi2 is nagy szemekkel nézi e gyönyörű gyereket, és semmi kétség afelől (kedves STM) hogy ez a gyermek tőle van. Nevet
Lina szívem, üdvözöld a testvéredet. :'D Pirul
Naplózva

Szeretet
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #5908 Dátum: 12 júl 27, 17:52:31 »

Üdvözlöm a családom!

A nevem Ayase Akami, és innentől asszem én vagyok Lina testvére, Hanii fia, Dr.Szabinak is a fia, és  üdvözlöm a még meg nem ismert nagyimat ^^  Örülök nektek , remélem ti is nekem ^^ Nevet <3

Szerk: Javítottam ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 18:01:19 írta AyaseAkami » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5909 Dátum: 12 júl 27, 17:54:55 »

Arra kérlek légyszíves figyelj az 1,5 soros szabályra, tehát ezeket a fél sorokat el kell felejteni. :'D Régen még nem volt ilyen, de jól belejöttünk, szinte chat lett belőle, és szükségessé vált a dolog. :'D
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins