25 máj 20, 15:35:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 962980 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5880 Dátum: 12 júl 08, 17:49:29 »

Á, az nem az otthona, ott csak megtaláltam. De egyébként a pokolban van.
Viszont nem is olyan sokára lesz valami esemény most már tényleg, mert elhiszem, hogy meleg van, de túl nagy a punnyadás. Felkeresem az illetékest és kiötlünk valamit, addig is... Legyetek rosszak!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5881 Dátum: 12 júl 08, 17:53:47 »

Nyugi Sabaku! Ha mindegyik kész lesz beizzítom a Fraps-et és körbevezetlek titeket egy videóval. xD Amúgy igen, egy "kocka hely" a Minecraft. >.<#
Heo: Az alvilágban van? Oké, akkor jól van. xd És nyugi... én rossz leszek. Sheftel
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5882 Dátum: 12 júl 08, 20:25:58 »

Ígérem rossz leszek Ördögi Azért kíváncsi vagyok mi lesz a program Nevet Tényleg vajon az én mesterem hol lehet Gondolkozik Egy ideje már lógatom a lábam, vagy ez egy kis nyári szünet akar lenni? Gondolkozik Zizi már várom, hogy láthassam mit alkottál Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5883 Dátum: 12 júl 08, 22:12:08 »

A mestered pillanatnyilag nem igen ér rá, bizonyos dolgok nem igen engedik jelenleg errefelé foglalatoskodni veled. Mindenestre annyit megtehetek a húgomért, hogy figyelek rád addig. Valami nyűg-baj, óhaj-sóhaj?
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5884 Dátum: 12 júl 12, 22:03:57 »

Na Lina, inkább itt beszéljük meg ezt a dolgot.^^ Szóval, még nem tudod hogy milyen lény legyél... Lássuk csak, lássuk csak... Egy nameknek és egy goblinnak vagy a gyereke. Gondolod, hogy lehetsz "goblin, néhány namek vonással"?! :O
Nézzük a választékot. Mit gondolsz, mi sülhet ki e kétféle teremtény összeolvadásából? Mondjuk mit szólnál egy nimfához? Vagy esetleg egy driád? És talán egy elf? Ők ráadásul általában gonoszak szoktak lenni, szóval még nem is üt el annyira a démoniságtól. Nevet Most hirtelen több nem jut az eszembe, ha van ötleted akkor jelezd, ha meg nem, akkor válassz! Ördögi

Egyébként meg látod, jóapád hogyan reagált a kijelentésedre..
Idézet
Lina: ühüm egy két namek vonás, de gondolom a repülés meg a bolygópusztító erő az jöhet. ikszdé

Megsértődött.. xD Bezzeg nem is tudja, hogy egy goblinnak milyen hasznos kis képességei vannak. Durci Igaz a mágiát csak elég nehézkesen tanulja (pláne a sötét mágiát) de más dolgokhoz nagyon is ért. Durci
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5885 Dátum: 12 júl 12, 22:19:16 »

Ki mondta, hogy nincsen nekik. Most te sértődtél meg? Naaa x) én amúgy nem vagyok az a sértődős, szóval csak úgy tettem, igazából nem sértődtem meg nyugi. ikszdé AM ezek a képek jók, szóval ezek közül sztem simán választhatsz. Mondjuk a második az annyira nem tetszett, de pont az volt a zöld, ha még jól emlékszem. Nevet

(Bár ezekre a speciális goblinképességekre amúgy kíváncsi lennék, csak, hogy tudjam, szal majd elmondhatnád)
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5886 Dátum: 12 júl 13, 07:54:43 »

Nekem a nimfa tetszik legjobban Nevet Bocsi Apu, ugye megbocsátasz http://www.ilovepecs.hu/upload/webdisk/1_csizmas_kandur.jpeg?
Találtam még egy ilyen Druidát is, de nekem még mindig a nimfa tetszik. http://th09.deviantart.net/fs71/300W/i/2011/087/c/c/el_arco_del_druida_by_kuervo77-d3cpna4.jpg

Tényleg Tia-sama( bow) hogy halad a találkozó megszervezése?
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5887 Dátum: 12 júl 13, 19:30:37 »

Öööö... Sehogy? smirksweat Elég elfoglalt voltam, úgyhogy csak a lokáción gondolkodtam. Izland mellett döntöttem. Szerintem mindenkinek megfelel. Van ott láva is (démonéknak) és jég is (nekem ikszdé), szóval mindenki boldog lehet. Feltételezem, fellelhető egy pár - a célnak megfelelő - barlang is. A Grjótagjá tök szép! Ámor Vélemény? ^-^

Amúgy, Lina. Sírsz, hogy nem foglalkozik veled senki, de ha a bátyám megkérdez, hogy szeretnél-e valamit csinálni, észre sem veszed. Hát milyen dolog ez? Sly

(hogy lehet egy nameknak és egy sonkagoblinnak nimfa gyereke? ikszdé)
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5888 Dátum: 12 júl 13, 20:29:55 »

Igenis mester bow, akkor a tisztelt bátyádhoz fordulok. Ma nagyon hidegnek éreztem az időjárást... Valami forró helyre vágynék, mondjuk egy ilyesmi megfelelne http://funcomputerbackgrounds.webs.com/photos/Red/lava%20or%20something.jpg
Hát nemtudom, gondolom azért, mert hasonlít egy kicsit egy namekre és egy goblinra is Gondolkozik
Naplózva

Mester~tia-sama bow
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5889 Dátum: 12 júl 25, 10:49:23 »

Szent Johanna!
Úúristen, de régen voltam aktív...:O Sajnálom a távollétemet, de hát nyár. Mosolyog
Kallen-chan, kell pótvizsgáznom? Nevet
Anya, Apa, tőletek a legnagyobb elnézést kérem. Nevet
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5890 Dátum: 12 júl 25, 14:35:56 »

Figyelem, figyelem, hölgyek és urak, kicsik és nagyok!
(Témába vágás következik... ha volt egyáltalán téma.)
Szeretném bejelenteni azok számára, akik elfelejtették volna az alkohol véletlen folytán, hogy a mai napon Rikan, a fórum démoni oldalának egyik leszármazottja, és Kallen, kinek hovatartozása hivatalosan csak most dőlt el, egy gyönyörű helyen összeházasodtak! Az esküvőt egy kedves ember (az utóbbi állításom kérdéses) vezényelte le, ezzel meghitt és egyben nagyszerű hangulatot teremtve, majd ahogy az ifjú pár csókot váltott az oltárnál, kezdődött is a mulatás, bár a hiedelemmel ellentétben nem hét napig tartó lakoma volt, de valameddig biztos tartott, legalábbis a jelenlegi információk szerint. A pár már javában készülődik a nászútra, immáron mind ketten egy-egy jegygyűrűvel a kezükön, és azt nyilatkozták, hogy nagyon köszönik mindenkinek a részvételt, és az ajándékokat is. Arra pedig senki sem tudott választ adni, hogy a csokor kinek a kezébe esett.Hümm-hümm

(Tudom tudom, ezt nem nekem kellett volna ideírnom, és főleg nem úgy, mintha nem is én lennék, de ez így jobb, higgyetek nekem. ikszdé A képekért pedig köszönet egyetlen Kallenemnek! Szeretet)
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5891 Dátum: 12 júl 25, 18:13:44 »

Gratulálunk az ifjú párnak Nevet Sok boldogságot és jó utat Nevet
M. Bogi úgy tűnik a mestered most elég elfoglalt ahogy az enyém is. Mit szólnál, ha tartanánk egy csajos napot valami kellemes nyugodt bolygón? Persze, ha a mestereink is beleegyeznek és anyu meg apu is elenged Nevet Bár az uncsitesóm vagy, de még nem találkoztunk...
Naplózva

Mester~tia-sama bow
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5892 Dátum: 12 júl 25, 19:16:58 »

Hát gratulálok Riku és Kallenchan, sok boldogságot. Pirul Tényleg rendes embernek tűnik az a pap, na neki biztos nem kell kitisztítania a lelkét. Pojén Egyébként Kallen... a leánybúcsú hol marad? Füligérafeje xD
Hát Lina, nem is tudom nem is tudom hogy mihez kezdjek veled... Tudod még mindig kicsit fáj a szívem, miután csak úgy bejelentés nélkül összeálltál SzG-vel és megírtatok egy forgatókönyvet, ami lehet hogy nem éppen egy tisztességes filmről fog szólni, ki tudja milyen szerepet vállaltál el benne, ezenkívül SzG-vel miket csinálhattatok... És ezek után azt akarod hogy engedjelek el egy idegen bolygóra? ikszdé
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5893 Dátum: 12 júl 26, 07:23:27 »

Nem csináltunk semmit SzG-vel Szomorú A forgatókönyv is egész normális. A szerepet meg már mondtam. megtalálok valamit aztán egy pár perc múlva szívrohamban meghalok. Légyszi Mami M. Bogival ketten mennénk vagy megkérdezem még Sabakut is. (És SzG nem lesz ott) Angyal
Naplózva

Mester~tia-sama bow
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5894 Dátum: 12 júl 26, 09:53:58 »

Hát... még gondolkozok rajta, de azért kérjük ki apád véleményét is, nehogy elhanyagoltnak érezze magát. Nevet Mindenesetre ez egy megnyugtató tény, hogy SzG nem lesz ott.. És végülis a kis démonlányoknak akik már serdülnek szükségük van egy kis szabadságra.. És igyekszem annyira nem szigorú anyának lenni. Dehát mégis csak anya vagyok, na. Lesütöttszemek
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins