24 nov 16, 04:46:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 386 387 [388] 389 390 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815198 alkalommal)
0 Felhasználó és 169 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5805 Dátum: 12 jún 07, 04:16:22 »

Köszönjük a képet Zizi, betesszük a családi albumba! *.* Nevet
Miii, csak én nem tudom hogy kiről van szó? :O Áruljátok már el nekem is, mi az hogy nem ismerem a saját lányom zaklatóját? Durci Persze, már megint ki vagyok hagyva mindenből.. Nem baj már megszoktam.. Johhny Depi
Egyébként elsőnek én is mugen úrra tippeltem. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5806 Dátum: 12 jún 07, 06:15:14 »

Mugen szimpi nekem is, sőt vele még pár szót váltottam is Nevet Hú Zizi mintha csak ott áltam volna előtted Nevet Egyszerűn tökéletes Nevet
Amúgy volt ottegy kedvs fiú aki megvédett Nevet De remélem nem sokára már nem lesz szükségem védlemre Ördögi
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5807 Dátum: 12 jún 07, 07:07:24 »

hanii, én sem vágom kiről van szó, lányomat meg este megkérdeztem, de nem mondta el. T_T Viszont mi az hogy nem ismered saját lányod zaklatóját? Menj el anyánkhoz, neki mindenkiről van aktája, majd szépen megleckéztetjük azt az egyént. Bár... sokkolni fogja, hogy gyereked lett, te vagy a kisebbik, még mindig kicsike vagy és fiatal egy gyerekhez. Plusz még kettőt szeretnél?O.O Mintha heo-t hallanám Sabaku után. Nevet
Viszont az hogy leöregeztél...  Durci Fiatal vagyok és üde, kérdezd csak meg én egyetlen férj uramat.

Zizi, Lina tökéletes lett, milyen nagy szerencséje van hogy az anyja génjeit örökölte igazán. Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 07:13:13 írta Minagi » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5808 Dátum: 12 jún 07, 13:51:25 »

Na majd én kifaggatok egy-két embert, hogy ki ez a titkos zaklató. Sheftel Anyánknak van aktája mindenkiről? :O Én azt hittem, hogy heo vezet mindenkiről jegyzeteket. Nevet Igen, előre félek hogy mit fog szólni, biztos jól megmossa a fejemet. Na de el kell fogadnia, hogy felnőttem némiképp. De akkoris az ő pici lánya maradok. Pirul És persze a te pici húgod.^^
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5809 Dátum: 12 jún 07, 14:53:41 »

Ki a nagymami? Ja és anyu megtudnád mondani, hogy milyen egyébb rokonaim vannak? Szerintem a Minagi "néni" fiatal és üde Nevet Tök jó, hogy a mami génjeit örököltem, meg persze a papitól is vannak tuti, csak azok biztos késöbb jönnek elő Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5810 Dátum: 12 jún 07, 14:58:14 »

Hát drágám, belenézel a családfába és mindent látni fogsz.^^ Első oldalon van a családfa képe, igaz már egy ideje nincs frissítve, anyánk nem ér rá. Egyébként ő Ritli, ő a nagyid. És Hiei a nagypapád. xD Apukádtól sok jó tulajdonságot örököltél, például... na, túl sok van, most nem kezdem el sorolni. Nevet
Naplózva

Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5811 Dátum: 12 jún 07, 17:39:02 »

Biza' én vagyok a nagyanyád. Szigorú és gonosz nagyanya aki megbüntet ha nem vagy elég gonosz és nem gyakorlod eleget a sötét mágiákat. Ördögi hanii meg még annyit se mond el anyjának, hogy terhes. (sőt a férjének sem!!!) Csak úgy kipottyantja a kölyköket. ikszdé Szép mondhatom. Nyelvesít Elseggel
Na szóval friss unokám, ha kell egy kis segítség valamilyen átok, rontás vagy varázsfőzet gyakorlásában szólj csak nekem, segítek. Nyelvesít Angyal Ördögi

(Egyébként már reklamálni is akartam, hogy mi van velem. Szomorú) Ja a családfa.... hát izé... asszem ideje megcsinálni. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 17:39:38 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #5812 Dátum: 12 jún 07, 18:56:53 »

Bocs ewlöre is, de a nemetek nem ismerik az összes ekezetes betüt.Mosolyog
Örülök, hogy szivesen lattok, igerem minden masodik honapban aktiv leszek, esetleg probalok ekezeteket es internet hozzaferes összeszedni valahonnan.

Nem en voltam az elsö tanitvanya? Mik vannak...
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5813 Dátum: 12 jún 07, 20:02:47 »

Nem olvastam el az utolsó pár oldalt, de ugye tudjátok hogy semmiről nem kaptam pü-t? Most fogom megcsinálni a családfát de a friss dolgokról fogalmam se volt. Pl STM új tanítványáról. Üdv egyébként.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5814 Dátum: 12 jún 07, 20:26:21 »

Szia nagyi Nevet Már felkértem valakit tanának, most a válaszára várok Nevet Addig nem tanítasz valami alapot Nevet Például mivel szerintem nem nézem azt az animét amiről időnként szó van így elmagyarázhatnád, hogy milyen lény vagyok még? Gondolkozik
Naplózva

Mester~tia-sama bow
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5815 Dátum: 12 jún 07, 20:31:08 »

Anyám küldtem neked pü-t, ott kb minden bent van, azokat írd be mindenképpen.
Durva mi, hogy még Szabi2 sem tudta hogy hanii terhes, sőt a legdurvább hogy Szabi2 nem vette észre... a megfigyelő érzéke nem túl jó.  Lesütöttszemek

Lina, egyébként kit kértél fel tanítványnak? Egyébként szépen nő az aláírásod. Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5816 Dátum: 12 jún 07, 20:36:41 »

Hát még a végén én leszek itt a hibás, hogy nem vettem észre. ikszdé Biztosan a génjeitek miatt van, hogy még ilyenkor is tökéletesek formában maradtok, és az egyéb kellemetlenségeket is elkerülitek.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5817 Dátum: 12 jún 07, 20:56:04 »

Például mivel szerintem nem nézem azt az animét amiről időnként szó van így elmagyarázhatnád, hogy milyen lény vagyok még? Gondolkozik
Nos unyokám, te egy nagyon furcsa lény vagy. A nagyszüleid démonok (nagypapád egész pontosan egy mennyből letaszított angyal aki démonná vált), az anyukád egy sonkagoblin, az apukád meg állítólag egy namek. http://homepage.mac.com/cheethorne/DBZ/images/namek.jpg
Szóval te egy kis... izé vagy. Nevet Valami zöld démoni sonkalény. Nevet A jó hír, hogy a namekek és a goblinok is zöldek szóval nem fosszíned lett. Nevet
Igazából lehet hogy a goblin és a namek faj rokonságban áll. Mindkettő zöld, hosszú a fülük... Hmm... hmmm
Egyébiránt egy igazi nemes vagy. Nagyszüleid nem egyszerű démonok hanem a démonherceg és hercegnő. Nevet Szóval van egy csomó kastélyunk a pokolban meg minden. A fényűzés anyai ágadnak köszönheted nem az ufó apádnak aki elrabolta anyád egy óvatlan pillanatban. Nevet

Köszi az üzit Mini. :3

Kéne nekem már egy harmadik tanítvány amúgy. Szomorú

Ja és igen Szabi2 elég felháborító, hogy nem vetted észre, hogy megnőtt az asszonykád hasa... Ez egy 9 hónapos folyamat. Na jó goblinoknál csak 5. De akkor is. Nevet Törődsz te egyáltalán szegény kis haniival? Szomorú Ennyire elhanyagolod. Fel se tűnt ami történt vele. :/ Lehet hogy bele kell dobnom téged egy üst fortyogó répalébe.

Ui: Ja és vigyázz a nagypapival mert ha noob vagy kitagad. xD Just sayin' Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 20:59:35 írta Ritli » Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

« Válasz #5818 Dátum: 12 jún 07, 21:06:02 »

Lina, egyébként kit kértél fel tanítványnak? Egyébként szépen nő az aláírásod. Nevet
Tanárnak Nevet A-chant Nevet És igen szépen nő Nevet
A családom nagyon érdekes kezd lenni Nevet Összefoglalva sonkagobli és namek keverék vagyok, zöld színnel és hegyes fülekkel Nevet
Apu elrabolta anyát??? APUUUU, te olyan gonosz vagy Lesütöttszemek Nevet
Nagymami pontosan mi az a noob? csak hogy mi ne legyek Nevet
Naplózva

Mester~tia-sama bow
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5819 Dátum: 12 jún 07, 21:12:52 »

ikszdé A noob vmi kezdő féleséget jelent asszem. De aki noob az noob. Nevet Jól megmondtam mi?
Nem is raboltam el. Törvényesen kértem meg a kezét, amire igent mondott. Még gyűrűt is adtam. Na jó elsőnek picit mondhatjuk, hogy noob voltam, de hát most na.
Idézet
Ennyire elhanyagolod

Ezt viszont kikérem magamnak. ikszdé Ez nemiis igaz. Pontos okát nem tudom, hogy miért nem tűnt fel, de valami furfangossz csel lehet a háttérben. Főleg úgy, hogy én még gondolat olvasni is tudok. Vmi csavar lehet a storyban. ikszdé
Mond el nekünk hanii. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 386 387 [388] 389 390 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins