Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5760 Dátum: 12 máj 24, 10:40:55 » |
|
Ez esetben szerintem mindkettőnk problémája megoldható!  Lehetnék a mestered, mellete még talán vmi családi kapcsolatba is lépek vkivel!  Így némileg szerintem nagyobb kötelékekre teszünk szert mind ketten a topicon belül! Szerinted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5761 Dátum: 12 máj 24, 12:07:32 » |
|
Az állat és gazdája belépés ellen semmi kifogásom sincs, de mesternek egyikőtöket sem venném fel. Ugyebár az lenne a mesterség értelme, hogy tanítványodnak megmutatsz mindenfélét a fórum használatával kapcsolatban, illetve, ha szükséges, akkor elmagyarázod neki némely téma mibenlétét és annak működését is. Mint ahogyan láthattuk is ez nem igazán ment neked Morause, tekintve, hogy még mindig nem sikerült értelmezni azt a szabályzatot az első hozzászólásban. Ha szeretnél valami kapcsolatot, akkor ne itt "hírdesd" magad, hanem keress fel valakit akit arra érdemesnek találsz. Tőlem aztán Masashival együtt párként is csatlakozhattok, csak tartsátok be a szabályokat, nem nehéz, mert nincs sok.  mugen, nem akarlak megbántani, de még egyetlen helyesen leírt mondatot nem láttam tőled. Talán ez nem neked való, bár ha végre megtanulnál viselkedni, akkor szívesen látlak én is. Ami azt illeti Zizi írta helyesen, egyébként. Ritli-sama, akkor kellemeset Hiei-samaval, majd várjuk az új családfát. ^_^ Flexee, a gazdi mostanában nem nagyon ért rá, jövő héttől ez változni fog és ma is szívesen játszom veled, persze labda nélkül, az a múltkor sem volt jó ötlet.  Viszem Sex-et is, majd legyez engem a szárnyaival.  STM, heio? Most komolyan, pedig csak három betű. (Köszi tia!  ) Minden szempontból nem vagyok tökéletes, ez tény, de azért...  Ritli-sama, ezt sértésnek is vehetném, de a gonoszkodás tőled már dicséret. Az unokáidat meg mind szereted, jól tudják ezt ők is, csak néha adni kell a látszatra is egy démon nagyi mégsem lehet örökké lágyszívű.  Mini-chan, te az úr felett is úr vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5762 Dátum: 12 máj 24, 12:15:02 » |
|
Mit irt zizi helyesen?Hát azèrt szerintem volt egy csomó helyesen leírt mondatom.Nem mesterként csatlakoznék!Csak kérdeztem , hogy egyedül lehet-e csatlakozni és a kapcsolatom majd idővel kialakulnak  ezt nEm lehet csak ugy siettetni , legalábbis szerintem .De te tudod.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5763 Dátum: 12 máj 24, 12:27:35 » |
|
A csatlakozást sem kell siettetni, sőt. Tudom, hogy nem mesterként akartál, azt direkt Morause-nak írtam, ezért van külön bekezdésben... Ha kapcsolatokat akarsz, akkor vedd fel a kapcsolatot privát üzenetben az általad szimpatikusnak vélt családtagokkal vagy akárki mással, ha kíváncsiak rád, akkor biztosan kialakul valami kapcsolat, utána is tudsz majd csatlakozni.
Így igaz, szerinted volt. Ettől függetlenül sajnos ez még nem lesz igaz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5764 Dátum: 12 máj 24, 12:33:05 » |
|
Heo Akkor ugy fogalmazok , hogy:Írtam má helyes mondatokat a fórumon  )),akkor csak ugy lehet csatlakozni , ha valakit mar van?!Ettől lehet még ide írni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5765 Dátum: 12 máj 24, 12:41:14 » |
|
Lehet, vagy nem lehet te már megtetted párszor nem?  De logikus, hogy úgy tudsz csatlakozni a családhoz, hogy lesz itt valakid. Ha nincs senki, akkor nem tudsz felkerülni a családfára. És benne van a nevében is: csatlakozni. Tehát valakihez csatlakozni.  Na ezt most én is jól megmondtam.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5766 Dátum: 12 máj 24, 12:48:14 » |
|
Részemről mindegy, tudnák mondani érdekes példákat de nem erőltetem... fölösleges szövegelés lenne az egész! Masashi megfordul az én fejecskémben is, kár hogy már vagy 1000 éve nem láttam online!
Másrészt lehet én vagyok a hülye de az 1. hsz-ban nem láttam semmi olyat ami egy mester dolgára utalt volna, tehát fogalmam sem volt hogy most ez mit is jelent számotokra. Nekem ez az egész család topic olyan mint egy olyan hely ahol a fórumon azok akik jóban akarnak lenni másokkal itt részletesebben kibontakozhatnak, de semmiféle képen nem gondoltam hogy ennyire összetett a rendszer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5767 Dátum: 12 máj 24, 13:08:00 » |
|
mugen, le van írva, hogy hogyan lehet csatlakozni. Egyébként igen, csak úgy. Ezen felül is lehet ide írni, amúgy sem tudom megtiltani és nem is akarom, egy nyitott közösség vagyunk, viszont, akkor be kell tartani a szabályokat, ezek szintén le vannak írva. Morause, a rendszer az elmúlt majd 400 oldalban alakult ki, oda le van írva az is, hogy kinek mi a dolga, de, ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz nyugodtan, válaszolunk ám. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5768 Dátum: 12 máj 24, 13:39:53 » |
|
De ez olyan rossz, nincs itt senki aki fiatalabb nálam.  Kész, kicsi vagyok, megyek is aludni..  Lehet várok még 2 évet, addig csak regisztrál majd valaki nálam fiatalabb. Zizzi, az a kép nálam kiverte a biztosítékot. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #5769 Dátum: 12 máj 24, 15:16:51 » |
|
Ejjnye... szerintem sürgős reparálásra szorul a szabályzat, ugyanis a mester-tanítvány, meg ilyenek nincsenek elsimítva. Kicsit kasztosítani kéne mint a WoW -ban, hogy Tanítvány: 1 mana 100 életerő 0 item, továbblépés: teljesítsd a Mestered küldetéseit, győzd le a hiányosságaidat, és akkor te leszel a köménymagos leves. 1 küldetés = +1 mana +5 életerő, + agy nevezetű item vagy ilyesmi. xd heo: Mit írtam helyesen?  Azt, hogy 1 percesen ronda lett a SzuperSzéjjén csillag fénykapás Namek? Morause: "ha vége lesz a sulinak visszajövök a fórumra" tehát valamikor csak feltűnik már lassan a mi Masashi chanunk.  Amúgy, lehettek valakinek a férjei is. Van itt pár szingli player.  Hééééé!!! Shukaku chan lehetne gyereke valakinekkkkk!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 15:20:50 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5770 Dátum: 12 máj 24, 15:49:28 » |
|
Zizi Ez a kasztositas dolog ötletes , de túlságosan másolat íze lenne. Majd kitalálja heo:) Meg ilyen erővel akkor váláskor felezodik a vagyon,de mi is a vagyon? Az mondjuk mar tul élet szerü lenne:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5771 Dátum: 12 máj 24, 15:54:40 » |
|
.....Lehet az egyik túl szadista.... .......Hát nem tudom. Saba-channal nincs gond, rá büszke vagyok........ Ha lenne szívem, most meghatódtam volna xD De mivel nincs, csak plusz két visszajelzést kaptam arról hogy awesome vagyok  Annak viszon örülök, az mindenféle őseim is elég királyak ahhoz, hogy ez feltűnjön nekik. Ilyen skilles dolog ne legyen márxD Tök fölösleges, úgy is mindig mindenkei teljesíti a küldetéseket, na meg pl. egy olyan katagóriás démonnak,mint nekem annyi ilyen számocskája lenne, hogy nem férne ki egy hsz-be, szal inkább hagyjuk a dolgot. mugen: Ha jó lennék, most nem modnanám azt, majd utána szólje bele, ha családtag vagy.. de mivel nem okádok szivárványt magam körül.... így járátál xDDD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5772 Dátum: 12 máj 25, 16:03:52 » |
|
De ez olyan rossz, nincs itt senki aki fiatalabb nálam.  Én még úgy tudom, hogy egy évvel fiatalabb vagyok nálad.  Vagy a sonka-goblinoknál máshogy telik az idő?  Esetleg megint félreértelmeztem, és úgy gondoltad, hogy akik rendszeresen beírnak ide.  Meg ilyen erővel akkor váláskor felezodik a vagyon,de mi is a vagyon?
Ha jól emlékszem egyetlen egy válás volt, szóval eleve nem lenne értelme ennek. Meg magának a kaszt cuccnak sem, aki pontokat akar gyűjteni az menjen MMO-zni vagy FRP-zni. >.> Az meg remélem költői kérdés volt. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5773 Dátum: 12 máj 25, 16:34:56 » |
|
Ej fiam, tessék rendesen visszaolvasni! Amiatt nyavalyog a nagynénéd, hogy nincs senki aki fiatalabb és a gyereke lehetne. Szerintem ez a pontrendszer egy elvetélt ötlet, eddig is lehetett a tanítványnak/petnek saját tanítványa, nincs ilyen mesterré válási dolog, ha másik mestert szeretnél vagy nem akarsz többé mestert, akkor megbeszéled az aktuálissal és ha az úgy ítéli meg, hogy egyedül is tudsz normálisan viselkedni, akkor elengedhet, mint kiképzett tanítványt. Ettől mondjuk még örökre a mestered marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5774 Dátum: 12 máj 25, 16:43:53 » |
|
Játéééééék :DDD Woohoo mit fogunk csinálni? Legyünk fák...lángoló szárnyakkal xDD. Vagy lehetnék egy bölcs öreg teknős...lángoló szárnyakkal  . Menjen a kis heo csipetcsapat túráznii xD. Valami veszélyes helyre..  Szerintem engem senki nem kér mesternek, mert nem vagyok egészen 100-as xDD. De én így vagyok boldog!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|