A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5565 Dátum: 12 ápr 17, 21:27:35 » |
|
Mi?  Származásom sötét titka, hogy nem vagyok vérszerinti nemes az örökbefogadás miatt, tehát ismerem a történetet. Ami már rohadtul nem is titok, de nem baj.  Szóval, mit nem tudsz te mire vélni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5566 Dátum: 12 ápr 18, 17:47:55 » |
|
Tia! Én vagy az anyád!  Nem, csak trollkodtam... egyébként tudtam én, hogy nem vagy ember... xD Lehet, a kis szarvkezdemény miatt fogtak a többiek is gyanút... 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5567 Dátum: 12 ápr 18, 18:00:57 » |
|
Te vagy az anyám?  Hát, szerintem inkább anyát választom. Bocsi.  Még jó, hogy nem gondoltad komolyan. Milyen szarvkezdemény már?  Még be sem sötétedett, de már részeg vagy?  Hova fajulsz még? Legközelebb azzal jössz, hogy tarajom van meg kukorékolok, nem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #5568 Dátum: 12 ápr 18, 19:25:45 » |
|
Most miért, tegnap meg az volt  Te ittál kicsit túl sokat akkor... remélem már visszacsináltad a hajad xD (Bár elég jól állt neked a kakastaréj... kár hogy nem volt színes, úgy még menőbb lett volna..)
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5569 Dátum: 12 ápr 18, 20:27:05 » |
|
Bakker, komolyan nem emlékszem semmi ilyenre.  Mit adtál te nekem?  Vagy lehet, a sárkányos torta ártott meg... Miért nem szereztél valahonnan festéket? Tök egyszerű lett volna beszínezni egy spray-jel. Nem rémlik amúgy még valaki tegnapról? Ki volt még ott? Lusta vagyok gondolkodni rajta, de tuti volt még valaki.  A pia nagy részét ő hozta. Mini meg elnemt már akkorra, vagy ő is maradt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5570 Dátum: 12 ápr 18, 20:34:24 » |
|
Áh, egy ilyen bulit soha nem hagyok ki és lépek le korán.  Bár mivel nem ettem sokat a tortából nekem is kissé a fejembe szált a pia, így nem tudok infót csepegtetni neked, de az a haj jól állt az biztos.  Kár hogy nem csináltunk képet. -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5571 Dátum: 12 ápr 18, 20:49:40 » |
|
Miért nem?  Legalább akkor nem csak ti röhöghetnétek ki, hanem én is magamat.  Nem igazság, hogy semmire nem emlékszem.  Pedig Mini benned bíztam, hogy nem vagy olyan felelőtlen a piálásban, mint Sabaku...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5572 Dátum: 12 ápr 18, 20:54:57 » |
|
Hát, jó legyen TIA. Elmondom. Én vagyok az apád  Nem, amúgy nem.  Nem tudom, készen állsz rá, hogy megtudd az igazságot, és igazából nem is magyarázza, honnan jöttél. AZért ezt-azt tudok rólad, majd talán el is mondom, de a szüleid véleményét is ki kéne talán kérnem, mielőtt közlőm.  Á, kit érdekel  Ha őgy tartja kedvem, majd megtudod, és kész. De már régebben is akadt, hogy vigyáztam rád... dám-dám-DáááÁáÁÁÁM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #5573 Dátum: 12 ápr 18, 21:06:27 » |
|
Tudod miután ki kellett irtanom azokat akik megnézték a videót, kicsit kifáradtam és olyankor a legjobb ha iszom... a te tortás bulid, meg pont megfelelő volt erre. Várj, most hogy megnéztem a Hp 7/2-t felvetettem heo-nak, hogy jó lenne olyan merengő nekünk is, lehet ha megcsinálom a prototípust, megtudod nézni milyen cool volt a hajad. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5574 Dátum: 12 ápr 18, 21:07:59 » |
|
Nooooos.... Mi folyik itt?  1000 éve nem olvastam a témát és lusta vagyok visszaolvasni.  Bár tudom ilyen kérdést meg retardáltság feltenni, olvasnom kéne... De nem akarok... És unatkozok... Vááááhh.... Oly' nehéz az élet. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5575 Dátum: 12 ápr 18, 21:10:23 » |
|
Épp azon morfondírozom, eláruljam-e TIA származásának sötét titkát, vagy ne. Meg örülök, hogy erre jársz, gazdi.  És volt a piknik, meg iylenek, és egyesek totál leitták magukat a piknik után és még mindig józanodnak. Kb. ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #5576 Dátum: 12 ápr 18, 21:10:57 » |
|
Anyám! Végre! Hiányoltalak ... csak úgy eltűntél és élet jelet sem adtál.  Kihagytad tia által kreált pikniket, én csináltam a hippy grillt egy kis plusz dologgal, fú nagyon jó lett, majd meg kell kóstolnod mindenképpen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #5577 Dátum: 12 ápr 18, 21:13:35 » |
|
Óóóó Tia származásának sötét titka? Szerintem ne áruld el neki, túl gyenge még tuti lesokkolná a dolog.  Ráadásul ki tudja mikorra sikerülne kihevernie a dolgot.  Minim rámírhattál volna skype-on, hogy lásd élek-e még.  De úgy látszik annyira nem érdekelt.  Én nem ittam le magam.  Pedig kéne.  STM gyere igyunk egy sört. Még sütit is adok talán. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #5578 Dátum: 12 ápr 18, 21:17:27 » |
|
Akartam, ne aggódj foglak még zaklatni ott, csak most vizsgáimra tanulok és nem jó ha sok ember elveszi a figyelmemet.  Maradt még a tegnapi buliból pár pia átviszem neked... ha gondolod. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5579 Dátum: 12 ápr 18, 21:20:01 » |
|
Nem borozhatnánk inkább? Most ahhoz van kedvem, meg amúgyis van itthon pár hekto. Mondjuk, ha nem azavr, ha msát iszunk, felőlem ihatsz , amit akarsz, ki tduja, miylne tömény szeszt fog a lányod is rád sózni. De átmegyek, persze, majd egy kicsit később ott is vagyok akkor. Még előtte van egy kis dolgom, de megyek, amint tudok. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 21:21:45 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|