Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5490 Dátum: 12 ápr 12, 21:44:00 » |
|
Kaja van még bőven, van egy asztal külön STM-nek. Szépen felhizlaljuk a süti szörnyet. Örülök, hogy vissza tértél hanii, már kezdtem aggódni, hogy valami gondot okozott Szabi2. -.- STM, ne menj haza, neked is van hely itt, úgy hogy MARADJ ITT! Meg mindenki más is. De én is nyugovóra térek, ahogy férjuram mondta, ő már alszik is, kifárasztotta ez a sok szörfözés és ugrálás. Már nagyon várom a tűzijátékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5491 Dátum: 12 ápr 12, 21:48:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5492 Dátum: 12 ápr 12, 21:51:57 » |
|
Ja, semmi kedvem itt maradni. Majd visszajövök holnap. Mondjuk, minek is maradjak, ugyanúgy tudok máshol is aludni, csak unatkoznék. Mindenki ki si dőlt már. Hmm.. szerezhetnék avalmi piát is, de msot nincs is kedvem... jobb elsz nekem, ha emgyek. De azért nagyon kedves, hogy iylen hevesen marasztalsz.
Nem tudom, miylen hátsó szándékod van a felhízlalással, de én nem hízom. Az egyetlen táplálék, amire szükségem vcan az tiszta energia, amit bármiylen anyagból kinyerhetek, ezt meg sokakl praktikusabban raktározzáka sejtjeim, holmi zsírnál, meg iyleneknél. Különben is, kedvemre változtathatom az alakom. AZ azstalnak amúgy örülök, mindjárt meg is keresem.
Hanii-chin, igazam volt, vagy igazam volt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 21:52:53 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5493 Dátum: 12 ápr 13, 00:42:10 » |
|
Én is visszatértem, csak azért, hogy elmehessek aludni a szirtre Sabaku mellé. Ha esetleg van még egy hasonló hely, az is jó lesz, csak kapjak hálózsákot. Köszönöm Mini, hogy idéztél tetőt a fejünk fölé! Kicsi szarvas. Előtte vegyél Be algoflex-et főleg a kis sárkányomra ami a Gyűrűk Ura I.-ben is van. Hopp, ezt még be kell szereznem... Mindenkit szeretettel várunk holnap is, és kiderül, hogy ki nyeri a tombolát! Miért nem volt kedved maradni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5494 Dátum: 12 ápr 13, 01:12:54 » |
|
Egyszerűen itthon volt kedvem aludni, az ágyamban, nem holmi hálózsákban, vagy iylesmiben. Nem mintha bármi baj lett volna, csak így tartotta kedvem, jól összehoztad ezt az egészet, holnap majd jó korán érkezem. Ez a smile meg már itt is kísért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5495 Dátum: 12 ápr 13, 06:36:48 » |
|
Nekem az lett a kedvenc smiley, az a fej, hihetetlenül jó. STM, ide hozhattam volna az ágyadat is, úgy hogy ez nem kifogás. De elhiszem, hogy haza akartál menni, bár sajnálom hogy a "betépet" fejem nem hatot meg. T_T A süti asztalodat meg remélem megtaláltad, semmi hátsó szándékom nincs hogy felhizlaljalak egyébként. ... azt hiszem, de még kómásan iszom a kávémat. tia, ez természetes. ^.^ Remélem megtaláltad a hálózsákot, ki készíttettem jó párat mindenféle színben és vastagságban, ha esetleg valaki nagyon meleget szeretne, vagy nem. (Ha nem tudod beszerezni, csak szólj, ismerek egy-két ember... xD) Hááá én keltem a leghamarabb, de menő, akkor varázsolok hamár-homár reggeli kakaót és kávét a népnek az asztalokra és sütit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 06:37:34 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5496 Dátum: 12 ápr 13, 06:57:44 » |
|
Anya, nem, én keltem a leghamarabb, reggel 6:00-kor. Még van úgy kb. 2 óra hosszám indulásig. Már mindent bepakoltunk, és készen állunk. Na, mindenkinek jó péntek 13.-át. Majd hétfőn jövök. Sziasztok! ^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5497 Dátum: 12 ápr 13, 07:10:16 » |
|
Ejnye, felkelek ezen a csodás kis helyen és még csak az asszony sem fekszik mellettem. Mi folyik ebben a világban? Tessék szépen visszafáradni mellém, még nem végeztünk ám. Milyen magányos íg a reggel. Hiányzol asszony, térj vissza.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5498 Dátum: 12 ápr 13, 07:28:33 » |
|
-.-' Miért vagy ébren? Nem ezt beszéltük meg, tessék még aludni. Na ezt majd később.... Oh én terveztem, hogy vissza fekszem, csak gondoltam előtte elkészítem a reggelit, vagyis majd a szolgál, de tudniuk kell mit kíván a nép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5499 Dátum: 12 ápr 13, 07:35:00 » |
|
Valami gyümölcsöt hozhatsz éppen magaddal, majd meghabzsolom amíg átmelegedsz itt mellettem, utána megbeszélünk mindent. Reggel van még, szóval nyers leszek, a nép maga is elintézi a vágyait, főleg ezzel a sok kívánós kiszolgáló dologgal. De belőled nincs még egy és alkotni sem lehetne, szóval a nép menjen a francba. Téged akarlak!
Egyébként utólag is jó reggelt! Induljon a második nap! A szervező hölgy majd mindenféle jóval kényeztet minket ma is, de amíg megérkeznek az újdonságok, addig minden már tegnap látott és esetlegesen ki vagy nem kipróbált program illetve hasba való megtalálható. Jó szórakozást!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5500 Dátum: 12 ápr 13, 08:00:59 » |
|
*takaró alatt reszket* mi-miért van ilyen sötét..? inni akarok...valaki öljön meg másnapos reakció az életre egy takaró alattkösz heoo *elfogadja a cuccokat* szörnyen fáj a fejem... szólhattott volna valaki szegény részeg szarvasnak, hogy elalvás előtt vegyen be valamit, ne csak akkor szóljon már ha elaludtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5501 Dátum: 12 ápr 13, 08:15:28 » |
|
Gyere te kis mufurc, keresünk neked valami másnaposságűzőt. Meg benézünk a petsimogatóba is, ott majd rendbe szednek, meg rád fér egy fürdő is. Addig hozok neked egy kis kaját meg valamit inni is. De aztán majd rendesen tessék megszárítkozni, nem úgy csak tessék lássék megrázom magam módon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5502 Dátum: 12 ápr 13, 08:29:28 » |
|
*üres tekintettel bólogat nem nagyon fogja fel mi zajlik körülötte* "Remélem nem kérdezett... mivan ha kérdezett és nem tudok válaszolni..neem nem hallottam kérdőjelet. Pedig milyen szépek"
*távolba réved és bólogat, majd elvánszorog a tó felé*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5503 Dátum: 12 ápr 13, 10:48:33 » |
|
Jó reggelt mindenkinek! *szedi le magáról a bungee kötelet* Én is 6 óra körül keltem és kimentem a szakadékhoz napfelkeltét nézni, közben ugrottam néhányat. Sötétben még rizikósabb ugrálni, este próbáljátok ki, én még most is tele vagyok adrenalinnal!:D A többiek még mindig alszanak? Pedig már dél van. Hahó, felkelni!:D
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5504 Dátum: 12 ápr 13, 11:41:51 » |
|
Ennyi álomszuszékot! Néhányatokat azért megdicsérlek, időben kezdtétek a második napot. Köszönöm szépen a hálózsákokat. Jó is, hogy több volt, így az egyikből párnát készítettem. Sok dolga van egy szervezőnek, úgyhogy nem aludhat délig. Korán keltem, hogy rendes ebédet szerezhessek. Olyat, ami felér Mini reggelijével. (apropó, nagyon finom volt a kakaó ^-^) Szóval, hoztam sülthúst krumplival és újhagymával, töltött tököt, rántott húst SÜLTKRUMPLIVAL :’D, kacsát, sushit, salátát, sütőtökös-zsályás csirkecombokat, babot, , de aki szeretné, keverheti is a babot a nyárssal és a krumplival.A személyes kedvencemből is van bőven, ami meg nem más, mint a LASAGNA! 8DA hippikről remélem, ma is Mini gondoskodik. A tegnapi is jól sikerült. ^-^ Természetesen ma is várnak a kalandprogramok mindenkit! Ti meg már gondolom várjátok a tombolát és a tűzijátékot. (ha nem lelem meg a sárkányos rakétákat, akkor majd zólok. xD)(Az a kis fej meg pont tükrözte az arckifejezésemet, úgyhogy odatettem. ^-^ Amúgy mi lett a koránérkezéssel? Vagy már rég itt eszed a sütit, csak nem vettelek észre? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|