24 nov 16, 08:27:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 365 366 [367] 368 369 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 816129 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5490 Dátum: 12 ápr 12, 21:44:00 »

Kaja van még bőven, van egy asztal külön STM-nek. Nevet Szépen felhizlaljuk a süti szörnyet.
Örülök, hogy vissza tértél hanii, már kezdtem aggódni, hogy valami gondot okozott Szabi2. -.-

STM, ne menj haza, neked is van hely itt, úgy hogy MARADJ ITT!  Be van tépve Meg mindenki más is.
De én is nyugovóra térek, ahogy férjuram mondta, ő már alszik is, kifárasztotta ez a sok szörfözés és ugrálás.

Már nagyon várom a tűzijátékot.  Hümm-hümm
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5491 Dátum: 12 ápr 12, 21:48:58 »

Jaj igen, kifáradtatok a "lovaglásban". Nyelvesít Pojén
Ááá, Szabi sose ártana nekem... Höö.. Ugye? Ezmeg? Pirul
Mii? Nem is írtam olyat hogy mindjárt megyek (egyébként tényleg mindjárt megyek xD ). Majd szólok Ritlinek hogy tanítson meg olvasni. Lesütöttszemek
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5492 Dátum: 12 ápr 12, 21:51:57 »

Ja, semmi kedvem itt maradni. Majd visszajövök holnap. Mondjuk, minek is maradjak, ugyanúgy tudok máshol is aludni, csak unatkoznék. Mindenki ki si dőlt már. Hmm.. szerezhetnék avalmi piát is, de msot nincs is kedvem... jobb elsz nekem, ha emgyek. De azért nagyon kedves, hogy iylen hevesen marasztalsz.

Nem tudom, miylen hátsó szándékod van a felhízlalással, de én nem hízom. Az egyetlen táplálék, amire szükségem vcan az tiszta energia, amit bármiylen anyagból kinyerhetek, ezt meg sokakl praktikusabban raktározzáka  sejtjeim, holmi zsírnál, meg iyleneknél. Különben is, kedvemre változtathatom az alakom.
 AZ azstalnak amúgy örülök, mindjárt meg is keresem.

Hanii-chin, igazam volt, vagy igazam volt?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 21:52:53 írta STM » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5493 Dátum: 12 ápr 13, 00:42:10 »

Én is visszatértem, csak azért, hogy elmehessek aludni a szirtre Sabaku mellé. Ha esetleg van még egy hasonló hely, az is jó lesz, csak kapjak hálózsákot. ikszdé
Köszönöm Mini, hogy idéztél tetőt a fejünk fölé! Pirul

Kicsi szarvas. Előtte vegyél Be algoflex-et
ikszdé

főleg a kis sárkányomra ami a Gyűrűk Ura I.-ben is van.
Hopp, ezt még be kell szereznem... smirksweat

Mindenkit szeretettel várunk holnap is, és kiderül, hogy ki nyeri a tombolát!

Miért nem volt kedved maradni?
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5494 Dátum: 12 ápr 13, 01:12:54 »

Egyszerűen itthon volt kedvem aludni, az ágyamban, nem holmi hálózsákban, vagy iylesmiben. Nem mintha bármi baj lett volna, csak így tartotta kedvem, jól összehoztad ezt az egészet, holnap majd jó korán érkezem.  Mosolyog
Ez a smile meg már itt is kísért  Be van tépve
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5495 Dátum: 12 ápr 13, 06:36:48 »

Nekem az lett a kedvenc smiley, az a fej, hihetetlenül jó. Nevet STM, ide hozhattam volna az ágyadat is, úgy hogy ez nem kifogás. Nyelvesít De elhiszem, hogy haza akartál menni, bár sajnálom hogy a "betépet" fejem nem hatot meg. T_T
A süti asztalodat meg remélem megtaláltad, semmi hátsó szándékom nincs hogy felhizlaljalak egyébként. ... azt hiszem, de még kómásan iszom a kávémat.  Gondolkozik

tia, ez természetes. ^.^ Remélem megtaláltad a hálózsákot, ki készíttettem jó párat mindenféle színben és vastagságban, ha esetleg valaki nagyon meleget szeretne, vagy nem. Nevet
(Ha nem tudod beszerezni, csak szólj, ismerek egy-két ember... xD)

Hááá én keltem a leghamarabb, de menő, akkor varázsolok hamár-homár reggeli kakaót és kávét a népnek az asztalokra és sütit.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 13, 06:37:34 írta Minagi » Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5496 Dátum: 12 ápr 13, 06:57:44 »

Anya, nem, én keltem a leghamarabb, reggel 6:00-kor. Nyelvesít Még van úgy kb. 2 óra hosszám indulásig. Már mindent bepakoltunk, és készen állunk. smirksweat Na, mindenkinek jó péntek 13.-át. Nevet Majd hétfőn jövök. Sziasztok! ^^
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5497 Dátum: 12 ápr 13, 07:10:16 »

Ejnye, felkelek ezen a csodás kis helyen és még csak az asszony sem fekszik mellettem. Mi folyik ebben a világban? Tessék szépen visszafáradni mellém, még nem végeztünk ám. Milyen magányos íg a reggel. Hiányzol asszony, térj vissza. Ámor
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5498 Dátum: 12 ápr 13, 07:28:33 »

-.-' Miért vagy ébren? Nem ezt beszéltük meg, tessék még aludni. Nevet Na ezt majd később....
Oh én terveztem, hogy vissza fekszem, csak gondoltam előtte elkészítem a reggelit, vagyis majd a szolgál, de tudniuk kell mit kíván a nép. 
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5499 Dátum: 12 ápr 13, 07:35:00 »

Valami gyümölcsöt hozhatsz éppen magaddal, majd meghabzsolom amíg átmelegedsz itt mellettem, utána megbeszélünk mindent. Reggel van még, szóval nyers leszek, a nép maga is elintézi a vágyait, főleg ezzel a sok kívánós kiszolgáló dologgal. De belőled nincs még egy és alkotni sem lehetne, szóval a nép menjen a francba. Téged akarlak!

Egyébként utólag is jó reggelt!
Induljon a második nap!
A szervező hölgy majd mindenféle jóval kényeztet minket ma is, de amíg megérkeznek az újdonságok, addig minden már tegnap látott és esetlegesen ki vagy nem kipróbált program illetve hasba való megtalálható. Jó szórakozást!
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5500 Dátum: 12 ápr 13, 08:00:59 »

*takaró alatt reszket*

mi-miért van ilyen sötét..? inni akarok...valaki öljön meg

másnapos reakció az életre egy takaró alatt

kösz heoo *elfogadja a cuccokat*

szörnyen fáj a fejem... szólhattott volna valaki szegény részeg szarvasnak, hogy elalvás előtt vegyen be valamit, ne csak akkor szóljon már ha elaludtam Hmm?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5501 Dátum: 12 ápr 13, 08:15:28 »

Gyere te kis mufurc, keresünk neked valami másnaposságűzőt. Meg benézünk a petsimogatóba is, ott majd rendbe szednek, meg rád fér egy fürdő is. Addig hozok neked egy kis kaját meg valamit inni is.
De aztán majd rendesen tessék megszárítkozni, nem úgy csak tessék lássék megrázom magam módon.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5502 Dátum: 12 ápr 13, 08:29:28 »

*üres tekintettel bólogat nem nagyon fogja fel mi zajlik körülötte*
"Remélem nem kérdezett... mivan ha kérdezett és nem tudok válaszolni..neem nem hallottam kérdőjelet. Pedig milyen szépek"

*távolba réved és bólogat, majd elvánszorog a tó felé*
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5503 Dátum: 12 ápr 13, 10:48:33 »

Jó reggelt mindenkinek! *szedi le magáról a bungee kötelet*

Én is 6 óra körül keltem és kimentem a szakadékhoz napfelkeltét nézni, közben ugrottam néhányat. Sötétben még rizikósabb ugrálni, este próbáljátok ki, én még most is tele vagyok adrenalinnal!:D

A többiek még mindig alszanak?Ohh My God Pedig már dél van. Hahó, felkelni!:D
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5504 Dátum: 12 ápr 13, 11:41:51 »

Ennyi álomszuszékot! Ohh My God
Néhányatokat azért megdicsérlek, időben kezdtétek a második napot.

Köszönöm szépen a hálózsákokat. Jó is, hogy több volt, így az egyikből párnát készítettem. Nevet

Sok dolga van egy szervezőnek, úgyhogy nem aludhat délig. Korán keltem, hogy rendes ebédet szerezhessek. Olyat, ami felér Mini reggelijével. Nevet (apropó, nagyon finom volt a kakaó ^-^)
Szóval, hoztam sülthúst krumplival és újhagymával, töltött tököt, rántott húst SÜLTKRUMPLIVAL :’D, kacsát, sushit,  salátát, sütőtökös-zsályás csirkecombokat,  babot, , de aki szeretné, keverheti is a babot a nyárssal és a krumplival.
A személyes kedvencemből is van bőven, ami meg nem más, mint a LASAGNA! 8D
A hippikről remélem, ma is Mini gondoskodik. A tegnapi is jól sikerült. ^-^

Természetesen ma is várnak a kalandprogramok mindenkit! Ti meg már gondolom várjátok a tombolát és a tűzijátékot. (ha nem lelem meg a sárkányos rakétákat, akkor majd zólok. xD)

(Az a kis fej meg pont tükrözte az arckifejezésemet, úgyhogy odatettem. ^-^ Amúgy mi lett a koránérkezéssel? Vagy már rég itt eszed a sütit, csak nem vettelek észre? Ohh My God)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 365 366 [367] 368 369 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins