heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5415 Dátum: 12 ápr 12, 16:02:48 » |
|
Én kombinálni akarom. Szeretnék szabadesésben, de kötél nélkül ugrani és egyből egy sárkánnyal tova is szállni, aztán csak repkedni és repkedni... Falcooooor!!! (Bocs, gyerekkori mánia...  ) Mekkora poén lenne már sárkánylovaglás közben dobálni azokat a vizitlufikat, főleg a célba lövő résznél. Ki is próbálom.  A tombola főnyereménye mi is pontosan? A kép alapján nem tudtam rájönni... Szóval ezért nem volt ott senki, nem baj, a hippik úgysem tudnak elszökni. Bwhaha! 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5416 Dátum: 12 ápr 12, 16:03:53 » |
|
A sárkányok a holdra visznek jól láttam aképen, ahol a vulkánkitörés van, az a holdról van nézve? xD Mert ha igen, akkor itt a lehetőség hanii elmehetnénk a sárkányokon. xD A bungee-t kipróbáltam nagyon mókás volt. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5417 Dátum: 12 ápr 12, 16:08:30 » |
|
Na, mikor táncolunk? *.* Én is akarok jumpingolni, láva felett a legjobb, főleg ha kicsit megpörkölődik a kötél, és attól kell tartanom, hogy belezuhanok a forróságba.  Ki jön velem? Ajánlom nem démonoknak.  Én se tudom megállapítani hogy mi az a főnyeremény.  Hmm, lehet tenni tombolára?  Lenne pár nyerőszámom... Menjünk, biztos romantikus lesz.  Amúgy a hippikre vigyázni, köztük van az angoltanárnőm is. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5418 Dátum: 12 ápr 12, 16:09:41 » |
|
Húúú mennyi Finomság. heo, én is az üveges sajttortát péciztem ki magamnak, remélem hagytál nekem amíg a hippykre ügyeltem. tia alig tudta már tartani őket mivel elmaradt a piknik, de nem változtak semmit, már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, hoztam külön cserépbe Bazsalikomot (és oregánót).  hanii, mikor szörfözünk?  Temari, tudom milyen érzés, de szerencsére nekem az már a múlt.  Majd össze turmixolom neked a pörköltet ha kell. xD Megyek meg lesem ahogy férjuram, menőzik a sziklánál. -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 16:10:24 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5419 Dátum: 12 ápr 12, 16:13:30 » |
|
Gyere csak, viszlek téged is, odafent adok neked egy sajttortát, vittem a hipoikhez is, de nem találtalak, pedig gondoltam ám rád.
A szörf engem is érdekel, de előtte lovagolni akarok az asszonnyal. Menjünk is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5420 Dátum: 12 ápr 12, 16:14:57 » |
|
Hát igen, csak mivel én tudok repülni, nekem nem kell attól tartanom, hogy beleesek a lávába.  És így elveszik az izgalom is az a baj. xD hanii ha bekajáltál, akkor kezdhetjük is tőlem. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5421 Dátum: 12 ápr 12, 16:18:47 » |
|
Itt a petkényeztető előszobája: http://friskies.com/Blog/BlogPhoto.aspx?size=l&id=2832A különböző játékok/párnák/széttépnivalók is halmokban várnak: http://www.momspective.com/wp-content/uploads/2011/12/164806_1788702159007_1283178508_2102524_6590992_n.jpgHa a nagy kényeztetésben kifáradsz, akkor találhatsz magadnak egy külön, nyugalmas szobát, mint ez a cica is: http://pixdaus.com/cat-heaven-by-caza-no-7-flickr-cc-cat-fireplace-lounge-sleep/items/view/297111/ Ahol a kedvenc kajád fogad, töménytelen mennyiségben: http://www.jonco48.com/blog/cat_20heaven.jpgÉs nem feledkeztem el a külön megrendelt gondozólányról sem. http://healthypetfoodguide.com/wp-content/uploads/2011/05/cat-grooming.jpgHogy mi a főnyeremény?  A megtiszteltetés, hogy a piknik után ebben a jelmezben végiglejthessetek a mennyen és poklon, mialatt mindenki filmez és fényképez. Az összegyűlt anyagból pedig majd készül egy kétórás összeállítás, amit minden földi halandónak elküldünk. ^-^ Nem lehet tenni számokra, hanem KÖTELEZŐ. Elvégre ez egy démoni piknik démoni tombolája. (pont ezért is kell a főnyereménynek kevésbé örömteljesnek lenni) Persze, hogy van tejföl és tészta. Az a pörkölt mellé elengedhetetlen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #5422 Dátum: 12 ápr 12, 16:23:31 » |
|
Minagi sama, hálásan megköszönöm!  Blejjj... Neked meddig volt...? A-chan: Istennő vaaaagy! *-* Pöri, tejföl, tészta...! *-* Ahwwwwwwww. <33333 A finomságokból mind faltam...! *-*  Beléjük szerelmesedtem. x3 :3333 hanii keresztjánykám ésésésés nem tudom, ki megy még dzsámpingolni, de én is, én is!  Adrenalin-mániás vagyok.  Meheteeeek? ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 16:24:28 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5423 Dátum: 12 ápr 12, 16:25:25 » |
|
Ebben az esetben én a hatosra teszek, remélem ezúttal is szerencsét hoz és nem én szenvedem el a megaláztatást. Mekkora királyság, hogy telepatikusan is tudok kommunikálni, így egyszerre élvezhetem ezt a lovaglást Mini-vel és hallhatok mindent odalent, de csak, ha én is úgy akarom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5424 Dátum: 12 ápr 12, 16:28:26 » |
|
Minagi, amint végeztetek a lovaglással heo-val.  Már én is ki vagyok éhezve egy kis szörfre. *.* Oké, mindjárt megeszem, és indulhatunk is a Holdra.  Megyek a simogatóba is, ki akarja hogy egy kicsit megcirógassam?  Hol kell tenni tombolára? Itt, vagy pü-ben? xd És több számra is lehet? Keresztenyuuu~ gyere velem nyugodtan, olyat ugrunk majd. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #5425 Dátum: 12 ápr 12, 16:30:13 » |
|
Tombola? Azt hogy? :3 Mondok egy számot vagy micsudicsudicsudi?  Ééééén szeretném megnyerni a főnyereményt, éééén akarok jelmezt venni! xDDD Valami ilyeneseses lesz? *-* Mert akkor télleg én szeretném megnyerni.  Megyeeeeek, ugorjunk! :333 Csak akkor kössük fel a hajunkat, nehogy megperzselődjön a láva fölött. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5426 Dátum: 12 ápr 12, 16:34:59 » |
|
Temari, öhm 2,5 évig volt rajtam, most novemberben szedték le. Majd ugrás után oda viszem neked a turmixos pörköltet.  Min lovagolunk férjuram? Oh csak nem sárkányon? Azzal érkezünk és még velük "lovagolgatunk"? Hát jó. Nagyon élvezem, köszönöm hogy hoztál a sajttortából.  meg is eszem mind, a hippiknél már úgy korgott a gyomrom, hogy bociszemekkel néztem rájuk, hogy legyenek már kész. xD hanii... kis perverz húgom, mi csak sárkányon lovagolunk, te minden félre értesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #5427 Dátum: 12 ápr 12, 16:41:47 » |
|
Minagi, az akkor semmi...  Irigyellek. 8-10 éves koromig volt kivehető, 10-13-ig állandó, 13-14-ig kivehető, most októberben visszapakolták az állandót, kikapták négy (kettő fent, kettő lent) fogamat, mert torlódtak az alsók. Novemberben elvileg lekapják a felsőt, hogy a szalagavatómra szebb legyek. ^^Köszöneeeet!  Legalább akkor nem mászik ki... x'D Nos... Azt hiszem, látszik, hogy a keresztlányom hanii. :333 Ugye nem vagy nimfo? ^^ xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 16:42:43 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5428 Dátum: 12 ápr 12, 16:42:23 » |
|
Tiachan, az nagy baj, ha a masszázs idejére emberi alakban maradok? Azt a rózsaszín csirkét.. vagy delfint, -nem tudom mi az:D- asszem széttépem. >:3 Az a főnyeremény nem túlságosan bizalomgerjesztő.  Bár ha nálam köt ki, akkor nem garantálom hogy nem tépem szét.  Bungee-zni én is menni szeretnéék!*.*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #5429 Dátum: 12 ápr 12, 16:45:13 » |
|
Gyere Kallen! x3 Vigyázok rád, ígérem! :3 Akkora izmaim *mutatja a pici bicepszét a jobb karján* vannak, hogy ihajj!  Valaki nem akarja kiropogtatni a hátamat? :'D Akkor legalább már nem fájna... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|