25 máj 21, 13:45:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 360 361 [362] 363 364 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 964918 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5415 Dátum: 12 ápr 12, 16:02:48 »

Én kombinálni akarom.
Szeretnék szabadesésben, de kötél nélkül ugrani és egyből egy sárkánnyal tova is szállni, aztán csak repkedni és repkedni... Falcooooor!!! (Bocs, gyerekkori mánia...  smirksweat)

Mekkora poén lenne már sárkánylovaglás közben dobálni azokat a vizitlufikat, főleg a célba lövő résznél. Ki is próbálom.  Ördögi

A tombola főnyereménye mi is pontosan? A kép alapján nem tudtam rájönni...

Szóval ezért nem volt ott senki, nem baj, a hippik úgysem tudnak elszökni. Bwhaha!  Ördögi
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5416 Dátum: 12 ápr 12, 16:03:53 »

A sárkányok a holdra visznek jól láttam aképen, ahol a vulkánkitörés van, az a holdról van nézve? xD Mert ha igen, akkor itt a lehetőség hanii elmehetnénk a sárkányokon. xD
A bungee-t kipróbáltam nagyon mókás volt. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5417 Dátum: 12 ápr 12, 16:08:30 »

Na, mikor táncolunk? *.*
Én is akarok jumpingolni, láva felett a legjobb, főleg ha kicsit megpörkölődik a kötél, és attól kell tartanom, hogy belezuhanok a forróságba. Pirul Ki jön velem? Ajánlom nem démonoknak. ikszdé

Én se tudom megállapítani hogy mi az a főnyeremény. Hmm? Hmm, lehet tenni tombolára? Nevet Lenne pár nyerőszámom...

Menjünk, biztos romantikus lesz. Pirul

Amúgy a hippikre vigyázni, köztük van az angoltanárnőm is. Lesütöttszemek
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5418 Dátum: 12 ápr 12, 16:09:41 »

Húúú mennyi Finomság. heo, én is az üveges sajttortát péciztem ki magamnak, remélem hagytál nekem amíg a hippykre ügyeltem. tia alig tudta már tartani őket mivel elmaradt a piknik, de nem változtak semmit, már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, hoztam külön cserépbe Bazsalikomot (és oregánót). Pirul

hanii, mikor szörfözünk?  Be van tépve

Temari, tudom milyen érzés, de szerencsére nekem az már a múlt. Nevet Majd össze turmixolom neked a pörköltet ha kell. xD

Megyek meg lesem ahogy férjuram, menőzik a sziklánál. -.-
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 16:10:24 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5419 Dátum: 12 ápr 12, 16:13:30 »

Gyere csak, viszlek téged is, odafent adok neked egy sajttortát, vittem a hipoikhez is, de nem találtalak, pedig gondoltam ám rád.

A szörf engem is érdekel, de előtte lovagolni akarok az asszonnyal. Menjünk is.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5420 Dátum: 12 ápr 12, 16:14:57 »

Hát igen, csak mivel én tudok repülni, nekem nem kell attól tartanom, hogy beleesek a lávába. ikszdé És így elveszik az izgalom is az a baj. xD

hanii ha bekajáltál, akkor kezdhetjük is tőlem.  Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5421 Dátum: 12 ápr 12, 16:18:47 »

Itt a petkényeztető előszobája: http://friskies.com/Blog/BlogPhoto.aspx?size=l&id=2832
A különböző játékok/párnák/széttépnivalók is halmokban várnak: http://www.momspective.com/wp-content/uploads/2011/12/164806_1788702159007_1283178508_2102524_6590992_n.jpg
Ha a nagy kényeztetésben kifáradsz, akkor találhatsz magadnak egy külön, nyugalmas szobát, mint ez a cica is: http://pixdaus.com/cat-heaven-by-caza-no-7-flickr-cc-cat-fireplace-lounge-sleep/items/view/297111/ Ahol a kedvenc kajád fogad, töménytelen mennyiségben: http://www.jonco48.com/blog/cat_20heaven.jpg

És nem feledkeztem el a külön megrendelt gondozólányról sem. Pojén
http://healthypetfoodguide.com/wp-content/uploads/2011/05/cat-grooming.jpg

Hogy mi a főnyeremény? Ohh My God
A megtiszteltetés, hogy a piknik után ebben a jelmezben végiglejthessetek a mennyen és poklon, mialatt mindenki filmez és fényképez. Az összegyűlt anyagból pedig majd készül egy kétórás összeállítás, amit minden földi halandónak elküldünk. ^-^
Nem lehet tenni számokra, hanem KÖTELEZŐ. Elvégre ez egy démoni piknik démoni tombolája. (pont ezért is kell a főnyereménynek kevésbé örömteljesnek lenni)

Persze, hogy van tejföl és tészta. Az a pörkölt mellé elengedhetetlen. Ohh My God
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #5422 Dátum: 12 ápr 12, 16:23:31 »

Minagi sama, hálásan megköszönöm! bow Nevet Blejjj... Neked meddig volt...? smirksweat

A-chan: Istennő vaaaagy! *-* Pöri, tejföl, tészta...! *-* Ahwwwwwwww. <33333

A finomságokból mind faltam...! *-* Szeretet Beléjük szerelmesedtem. x3 :3333

hanii keresztjánykám ésésésés nem tudom, ki megy még dzsámpingolni, de én is, én is! Nevet Adrenalin-mániás vagyok. Pojén Meheteeeek? ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 16:24:28 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5423 Dátum: 12 ápr 12, 16:25:25 »

Ebben az esetben én a hatosra teszek, remélem ezúttal is szerencsét hoz és nem én szenvedem el a megaláztatást.
Mekkora királyság, hogy telepatikusan is tudok kommunikálni, így egyszerre élvezhetem ezt a lovaglást Mini-vel és hallhatok mindent odalent, de csak, ha én is úgy akarom.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5424 Dátum: 12 ápr 12, 16:28:26 »

Minagi, amint végeztetek a lovaglással heo-val. Pojén Már én is ki vagyok éhezve egy kis szörfre. *.*
Oké, mindjárt megeszem, és indulhatunk is a Holdra. Pirul
Megyek a simogatóba is, ki akarja hogy egy kicsit megcirógassam? Nevet
Hol kell tenni tombolára? Itt, vagy pü-ben? xd És több számra is lehet?

Keresztenyuuu~ gyere velem nyugodtan, olyat ugrunk majd. :3
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #5425 Dátum: 12 ápr 12, 16:30:13 »

Tombola? Azt hogy? :3 Mondok egy számot vagy micsudicsudicsudi? Pojén Ééééén szeretném megnyerni a főnyereményt, éééén akarok jelmezt venni! xDDD Valami ilyeneseses lesz? *-* Mert akkor télleg én szeretném megnyerni. ikszdé

Megyeeeeek, ugorjunk! :333 Csak akkor kössük fel a hajunkat, nehogy megperzselődjön a láva fölött. :'D
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5426 Dátum: 12 ápr 12, 16:34:59 »

Temari, öhm 2,5 évig volt rajtam, most novemberben szedték le. Majd ugrás után oda viszem neked a turmixos pörköltet. Nyelvesít

Min lovagolunk férjuram? Oh csak nem sárkányon? Azzal érkezünk és még velük "lovagolgatunk"? Hát jó. Nagyon élvezem, köszönöm hogy hoztál a sajttortából.  Be van tépve meg is eszem mind, a hippiknél már úgy korgott a gyomrom, hogy bociszemekkel néztem rájuk, hogy legyenek már kész. xD

hanii... kis perverz húgom, mi csak sárkányon lovagolunk, te minden félre értesz.  Sly
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #5427 Dátum: 12 ápr 12, 16:41:47 »

Minagi, az akkor semmi... Nyelvesít Irigyellek. Nevet 8-10 éves koromig volt kivehető, 10-13-ig állandó, 13-14-ig kivehető, most októberben visszapakolták az állandót, kikapták négy (kettő fent, kettő lent) fogamat, mert torlódtak az alsók. Novemberben elvileg lekapják a felsőt, hogy a szalagavatómra szebb legyek. ^^
Köszöneeeet! Nevet Legalább akkor nem mászik ki... x'D

Nos... Azt hiszem, látszik, hogy a keresztlányom hanii. :333 Ugye nem vagy nimfo? ^^ xD
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 12, 16:42:43 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5428 Dátum: 12 ápr 12, 16:42:23 »

Tiachan, az nagy baj, ha a masszázs idejére emberi alakban maradok? Hümm-hümm

Azt a rózsaszín csirkét.. vagy delfint, -nem tudom mi az:D- asszem széttépem. >:3

Az a főnyeremény nem túlságosan bizalomgerjesztő.ikszdé Bár ha nálam köt ki, akkor nem garantálom hogy nem tépem szét. Ördögi

Bungee-zni én is menni szeretnéék!*.*
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #5429 Dátum: 12 ápr 12, 16:45:13 »

Gyere Kallen! x3 Vigyázok rád, ígérem! :3 Akkora izmaim *mutatja a pici bicepszét a jobb karján* vannak, hogy ihajj! Nevet

Valaki nem akarja kiropogtatni a hátamat? :'D Akkor legalább már nem fájna... xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 360 361 [362] 363 364 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins