24 nov 16, 05:54:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 347 348 [349] 350 351 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815739 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5220 Dátum: 12 ápr 07, 14:13:44 »

Én lecsapok rá, úgyis kell majd egy a petsimagtóba is, bébi sárkányt lehet majd cumiztatni. Milyen jópofa lesz.
Majd Bogi lányom hazahozza, csak add oda neki.

Itthon meg majd jól ellesz magának, lesz hol repkednie és megtanítom beszélni is.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5221 Dátum: 12 ápr 07, 14:24:47 »

Rendben, odaadom neki, úgyis idejön először a küldetéséből. De vigyázzatok vele, még elég vadóc. Ez a fajta eléggé önfejű, remélem a piknikig sikerül engedelmességre bírnod.
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5222 Dátum: 12 ápr 07, 15:09:46 »

Túl kedves vagy mindekivel, Kallen xD Micsoda szégyen ez rám nézve, meg kéne öljelek..:O Egyébként meg mi az, hogy az aláírásodban csak szimplán Sabaku van? Neked csak Sabaku-sama!

szötömö: itt van valami fej, amit még nem láttam, nem kéne eddig eldobni a szemeted. A végén még visszadobom, aztán meg még ti fogtok hisztizni a várfalért.xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5223 Dátum: 12 ápr 07, 15:43:12 »

De jó, végre lesz egy saját sárkányom amit én is neveltem fel, alig várom. Kíváncsi vagyok milyen lesz a hangja, ha elkezd beszélni.

Szilvi, leányom, mindig ez az átkozott maszk amiben feltünteted magad... Pedig te egy melegszívű mosolygós kislány vagy, már amikor éppen kínzol valamilyen élőlényt. ikszdé

Szombat délután van, kevesen vannak otthon ilyenkor, szóval ez egészen megszokott dolog errefelé.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5224 Dátum: 12 ápr 07, 15:46:12 »

Most mért? Csak lepasszolom a kis porontyot, mert nekem nincs rá különösebb szükségem.ˇˇ És azért tájékoztattam heo-t, mert ha elszabadul és -netalántán- megtámad valakit a piknik alatt, akkor nem én leszek a felelős.ˇˇ Így meg heo is jól jár, mert lesz sárkánya.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 15:53:03 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5225 Dátum: 12 ápr 07, 15:54:46 »

heo, beszerezték egy sárkányt? Dejóóóóóóóóóóó, milyen nevet adsz neki?  Gondolkozik De ugye tudod, hogy én nem fogok felkelni, hogy ha kér bármit is? A pihe puha ágyunk vissza vonz, senkinek sincs kedve felkelni éjjel. Nevet

Elég kihalt a fórum :o
Nem kihalt, csak nyugalmi állapotban van. >_< A csokit meg ad nekem, én majd átadom anyámnak, úgy is sörözünk és sütizünk. Majd ha nem fogy el, oda adom neki, vagy megmondom, hogy nem adtál nekem semmit. ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5226 Dátum: 12 ápr 07, 15:56:25 »

Örülök Szabi kettő, már kezdett kicsit bűntudatom lenni, végülis nem akartál te semmi rosszat. De akkor kiálltad ezt a próbát is, tekints így a dologra. Ígérem, máskor nem csinálok már iylet. Bár lehet, hogy el kéne mennem a Kepler 22b-re, tényleg tök finomak vagytok Nevet
Habár általában igazából csak oylan embereket eszem ám, akikért nem kár, de gondolom a namekok közt is akad ilyen.

Én is vittem Ritli-himének csokit, kicsi maradt is, mire ideértem.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5227 Dátum: 12 ápr 07, 16:00:52 »

Ha ennyire ízlettem http://www.dragonball-multiverse.com/hu_HU/strip-35.html ittt van bőven. Az NKWT nem foglalkozik dbmultiversel gondolom akk ez így nem reklám vagy igen? Mosolyog Meg hát ez amúgy is csak egy miniképregény.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5228 Dátum: 12 ápr 07, 16:15:17 »

Megjöttem. bye bye
Na, kaptam szülői beleegyezést is, remek. Akkor mostmár megkérheted a kezem. ikszdé Pirul

Jaj de édes az a sárkánybébi! Pirul Ohh My God Nekünk már mióta nem született. u_u

Kallenchan: Köszi Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5229 Dátum: 12 ápr 07, 16:31:55 »

Hiei-samával mi lesz? Mosolyog Szerintem megvárom őt is, hogy mit mond.
Amúgy ha nagyon akarom készíthetek sárkánygömböket, amiből nem shen long, hanem egy kissárkány jön elő  ikszdé Bár túl sok értelme nem lenne, mert úgyse jöhet sűrűn elő. Na mind1 Mosolyog
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5230 Dátum: 12 ápr 07, 16:34:07 »

Szabi2 én még nem mondtam semmit Hiei-samának ki is ment a fejemből a dolog. Nevet Szerintem írj neki egy tiszteletteljes megkapó pü-t arról, hogy mit akarsz a lányától. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5231 Dátum: 12 ápr 07, 17:12:54 »

Bizony, hogy beszereztem. A Sex nevet kapja, ami hatot jelent. Etetni csak én fogom és csak előre meghatározott időpontokban, ételt is csak tőlem fogad el.
Engem is visszavonz az ágyban megtalálható személyed. Meg az a szexi nézés... Ámor

Szabi a tanítványom, szóval lehet róla koccolni nagyon gyorsan. Mosolyog

Ezekért az amorf ikszdé-ért már szóltam Szabi, ne kelljen megint!
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5232 Dátum: 12 ápr 07, 17:17:25 »

ikszdé Tudom, meg amúgy is tudtam, de hát most ez így anyira rossz? Mosolyog Tudoom, hogy annak úgy van jelentése rendesen, de nekem így jobban tetszik Nevet Naa, de jó te vagy a mesterem, szóval mostantól odafigyelek rá, és így fogom használni.
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5233 Dátum: 12 ápr 07, 17:40:21 »

10 -ből csak 5 oldalt olvastam el, bocsi. xD

Először is üdv az újaknak! bye bye

Sabaku! Ne bántsd Flexee chant mert szétkarmolom a képed! xd
A pikniken nem tudok itt lenni mert dolgom lesz.
Aranyos ez a sárkánybébi. Pirul
STM, ha mindenné tudsz válni, akkor nővé is. Nem? Faceg
heo nem angyal! Ő egy démoni fényhordozó. xD

Ja és... "...Szabi a tanítványom..."
Eldobtál engem heooooooo??? Ohh My God
No ezért megfizetsz! >.<# Ördögi
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5234 Dátum: 12 ápr 07, 17:50:45 »

Nem főbűn, de nem árt, ha civilizálódsz. Ez erős túlzás, mondjuk inkább úgy, hogy szebben mutat így, egyébként amíg csak egy D van addig nem zavar.

Zizzencs, tessék elolvasni az aláírásomat, te is ott figyelsz ám. Nem dobtalak el, csak kihasználtam a saját magam által írt szabályokat és betöltöttem a limitet. Meg fel is kértek. Mosolyog

Ugye milyen kis cuki a bébi, sokat fogod még látni, egy ideig együtt fogtok edzeni is.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 347 348 [349] 350 351 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins