heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5220 Dátum: 12 ápr 07, 14:13:44 » |
|
Én lecsapok rá, úgyis kell majd egy a petsimagtóba is, bébi sárkányt lehet majd cumiztatni. Milyen jópofa lesz. Majd Bogi lányom hazahozza, csak add oda neki.
Itthon meg majd jól ellesz magának, lesz hol repkednie és megtanítom beszélni is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5221 Dátum: 12 ápr 07, 14:24:47 » |
|
Rendben, odaadom neki, úgyis idejön először a küldetéséből. De vigyázzatok vele, még elég vadóc. Ez a fajta eléggé önfejű, remélem a piknikig sikerül engedelmességre bírnod.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5222 Dátum: 12 ápr 07, 15:09:46 » |
|
Túl kedves vagy mindekivel, Kallen xD Micsoda szégyen ez rám nézve, meg kéne öljelek..:O Egyébként meg mi az, hogy az aláírásodban csak szimplán Sabaku van? Neked csak Sabaku-sama!
szötömö: itt van valami fej, amit még nem láttam, nem kéne eddig eldobni a szemeted. A végén még visszadobom, aztán meg még ti fogtok hisztizni a várfalért.xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5223 Dátum: 12 ápr 07, 15:43:12 » |
|
De jó, végre lesz egy saját sárkányom amit én is neveltem fel, alig várom. Kíváncsi vagyok milyen lesz a hangja, ha elkezd beszélni. Szilvi, leányom, mindig ez az átkozott maszk amiben feltünteted magad... Pedig te egy melegszívű mosolygós kislány vagy, már amikor éppen kínzol valamilyen élőlényt. Szombat délután van, kevesen vannak otthon ilyenkor, szóval ez egészen megszokott dolog errefelé.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5224 Dátum: 12 ápr 07, 15:46:12 » |
|
Most mért? Csak lepasszolom a kis porontyot, mert nekem nincs rá különösebb szükségem.ˇˇ És azért tájékoztattam heo-t, mert ha elszabadul és -netalántán- megtámad valakit a piknik alatt, akkor nem én leszek a felelős.ˇˇ Így meg heo is jól jár, mert lesz sárkánya.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 15:53:03 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5225 Dátum: 12 ápr 07, 15:54:46 » |
|
heo, beszerezték egy sárkányt? Dejóóóóóóóóóóó, milyen nevet adsz neki? De ugye tudod, hogy én nem fogok felkelni, hogy ha kér bármit is? A pihe puha ágyunk vissza vonz, senkinek sincs kedve felkelni éjjel. Elég kihalt a fórum :o
Nem kihalt, csak nyugalmi állapotban van. >_< A csokit meg ad nekem, én majd átadom anyámnak, úgy is sörözünk és sütizünk. Majd ha nem fogy el, oda adom neki, vagy megmondom, hogy nem adtál nekem semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5226 Dátum: 12 ápr 07, 15:56:25 » |
|
Örülök Szabi kettő, már kezdett kicsit bűntudatom lenni, végülis nem akartál te semmi rosszat. De akkor kiálltad ezt a próbát is, tekints így a dologra. Ígérem, máskor nem csinálok már iylet. Bár lehet, hogy el kéne mennem a Kepler 22b-re, tényleg tök finomak vagytok Habár általában igazából csak oylan embereket eszem ám, akikért nem kár, de gondolom a namekok közt is akad ilyen. Én is vittem Ritli-himének csokit, kicsi maradt is, mire ideértem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5227 Dátum: 12 ápr 07, 16:00:52 » |
|
Ha ennyire ízlettem http://www.dragonball-multiverse.com/hu_HU/strip-35.html ittt van bőven. Az NKWT nem foglalkozik dbmultiversel gondolom akk ez így nem reklám vagy igen? Meg hát ez amúgy is csak egy miniképregény.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5228 Dátum: 12 ápr 07, 16:15:17 » |
|
Megjöttem. Na, kaptam szülői beleegyezést is, remek. Akkor mostmár megkérheted a kezem. Jaj de édes az a sárkánybébi! Nekünk már mióta nem született. u_u Kallenchan: Köszi
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5229 Dátum: 12 ápr 07, 16:31:55 » |
|
Hiei-samával mi lesz? Szerintem megvárom őt is, hogy mit mond. Amúgy ha nagyon akarom készíthetek sárkánygömböket, amiből nem shen long, hanem egy kissárkány jön elő Bár túl sok értelme nem lenne, mert úgyse jöhet sűrűn elő. Na mind1
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5230 Dátum: 12 ápr 07, 16:34:07 » |
|
Szabi2 én még nem mondtam semmit Hiei-samának ki is ment a fejemből a dolog. Szerintem írj neki egy tiszteletteljes megkapó pü-t arról, hogy mit akarsz a lányától.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5231 Dátum: 12 ápr 07, 17:12:54 » |
|
Bizony, hogy beszereztem. A Sex nevet kapja, ami hatot jelent. Etetni csak én fogom és csak előre meghatározott időpontokban, ételt is csak tőlem fogad el. Engem is visszavonz az ágyban megtalálható személyed. Meg az a szexi nézés... Szabi a tanítványom, szóval lehet róla koccolni nagyon gyorsan. Ezekért az amorf -ért már szóltam Szabi, ne kelljen megint!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5232 Dátum: 12 ápr 07, 17:17:25 » |
|
Tudom, meg amúgy is tudtam, de hát most ez így anyira rossz? Tudoom, hogy annak úgy van jelentése rendesen, de nekem így jobban tetszik Naa, de jó te vagy a mesterem, szóval mostantól odafigyelek rá, és így fogom használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5233 Dátum: 12 ápr 07, 17:40:21 » |
|
10 -ből csak 5 oldalt olvastam el, bocsi. xD Először is üdv az újaknak! Sabaku! Ne bántsd Flexee chant mert szétkarmolom a képed! xd A pikniken nem tudok itt lenni mert dolgom lesz. Aranyos ez a sárkánybébi. STM, ha mindenné tudsz válni, akkor nővé is. Nem? heo nem angyal! Ő egy démoni fényhordozó. xD Ja és... "...Szabi a tanítványom..."Eldobtál engem heooooooo??? No ezért megfizetsz!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5234 Dátum: 12 ápr 07, 17:50:45 » |
|
Nem főbűn, de nem árt, ha civilizálódsz. Ez erős túlzás, mondjuk inkább úgy, hogy szebben mutat így, egyébként amíg csak egy D van addig nem zavar. Zizzencs, tessék elolvasni az aláírásomat, te is ott figyelsz ám. Nem dobtalak el, csak kihasználtam a saját magam által írt szabályokat és betöltöttem a limitet. Meg fel is kértek. Ugye milyen kis cuki a bébi, sokat fogod még látni, egy ideig együtt fogtok edzeni is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|