24 nov 16, 05:18:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 345 346 [347] 348 349 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815485 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #5190 Dátum: 12 ápr 07, 12:04:26 »

Te jó isten mik történtek itt, megindult az oldaláradat. :0

tia az új plakát gy.ö.ny.ö.r.ű. ikszdé Köszi a javítást. Lesütöttszemek ikszdé

STM ma meglátogathatsz, úgyis lesz képviselő fánk. (ördögi képviselő ikszdé) Ha szereted. Hümm-hümm

Szabi2 Faceg Üdv itt. Amennyiben a lányom kezét akarod, be kell bizonyítanod, hogy elég démoni vagy hozzá és ki kell mentened a toronyból ahova bezártuk. ikszdé Egy tucat vérmes sárkány őrzi, velük is küzdened kell. Nevet Továbbá előny a nemes démoni származás, nem adom hozzá a jányom holmi jött-mentekhez. Nevet Bizonyíts. Lesütöttszemek
Ja és ha esetleg sikerrel jársz. Figyellek. Figyelmeztetés Ha megbántod vagy megcsalod a jányom, neked véged. ikszdé
Ja és ha nem jársz sikerrel. Elégsz a pokol legmélyebb bugyrában szörnyű kínok közt. ikszdé Csak hogy ne merjem bárki próbálkozni, csak aki igazán akarja. Ördögi
Amúgy van Mininek beleszólása. Egészen addig amíg közös a célunk. Nevet
Amúgy csak hogy tudd az illemet. A lány szüleitől is kéne engedélyt kérni. Lesütöttszemek

Üdv Devon. Ajánlom figyelmedbe a másfél soros szabályt. >.<#

STM-nek valóban van puha bundájú formája. Pl ez: http://whatiscat.com/wp-content/uploads/2011/07/cute_cat_2.whatiscat.com_.jpg Csak ezt ritkán szokta felvenni, miután sokat könyörgök, vagy fenyegetek. ikszdé De olyan kis bolyhos. *0*

Detti... Faceg

Megházasodsz? Azt meglesem... apud nem fogja hagyni. Nevet
Nemtudom kitől kéne jobban félni. Hiei-samától vagy tőlem... Ördögi

Riku úgy csinálod a képet ahogy szeretnéd.

Hanii mi az, hogy nem kell áldás??? Mi van??? Wátdöfákk Most elfogadtad? És a próba? És az áldásom? EZ ÍGY NEM JÓ! Sírni fogok... minden szülőtől mindig kérnek áldást, és én... én le vagyok tojva... Sír Most.... most... annyira csalódott vagyok... el is mentem inkább takarítani... tőrt döftél anyád szívébe....
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:05:55 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5191 Dátum: 12 ápr 07, 12:14:36 »

Azért leszögezném, hogy én akartam kérni az áldásod xDDD
A démoni torony felé természetesen elindultam, és sikerrel fogok járni ",.," remélem xD

STM: Hogylenne már béna namek? xDDD Ha levágod a kezét visszanő. Piccolo daimao pedig elég nagy démoni nagyúr volt, szóval a származással sincs gond, gondolom xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5192 Dátum: 12 ápr 07, 12:18:26 »

Milyen tőrt?xD Illetve..milyen szívbe:O
Lool, ha STM-et valaha is meglátom így, behalok a röhögéstől xD Bár lehet inkább a környezetem hal meg.
szabi2: ha úgy is nézel ki, mint ő, akkor végül is illeni fogsz egy sonkához xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5193 Dátum: 12 ápr 07, 12:23:06 »

Ne haragudj anya, nem akartam szétszedni a szívedet. Sír Lesütöttszemek

Na, így kérje meg valaki a kezemet.. ikszdé

Detti... Faceg

Sír

Persze, elindultál, de mégcsak életjelet sem adsz magadról. Durci
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5194 Dátum: 12 ápr 07, 12:23:54 »

Szabi2: De nem kérted... Nem is kellek én a lányomnak... Nem érdeklem. A véleményem se kéri ki... Bármilyen férfi karjába ugrott volna, aki megkéri a kezét. Ez lenne a lázadó korszak? Mondjuk egy ideje már ezt csinálja... Olyan szomorú vagyok... Johhny Depi Amúgy nem kell kimentened a toronyból. Odaadom a kulcsot és parancsszót amivel elküldheted a sárkányokat. Vidd azt az áruló lányt ahova akarod. Durci Nem érdekel. Durci Mindkét lányomat elrabolták tőlem egy szó nélkül. Már megszoktam.
STM gyere át, igyunk egy sört és sütizzünk. Esetleg átváltozhatnál valami cuki bolyhos formádba... Szomorú

Sabaku-chi, a kivágott szívembe amit egy dobozkában őrzök elrejtve...
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:24:42 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5195 Dátum: 12 ápr 07, 12:27:58 »

Á, visszanő a kezed, miket nem tudsz te :O VAgy várj.. ez tök könnyű trükk, ha meg ott van levágva, és nem is semmisült meg, miért nem rakod vissza simán? Ja persze, mert egy Namek vagy csupán.
Piccolo Daimo meg elég király arc volt tényleg, ez igaz, de végülis egy majomgyerek ölte meg, szóval ennyit erről. Nevet
És nincs nemed, és nem szexelsz. Ez tök tré. Megváltás lenne neked, ha megennélek. Mosolyog

És köszi Ritli-hime... köszi.. pont arra vágytam, hogy mindenki meglásson így. Azt mondtad, törölted ezt a  képet. :O
Mostantól ha macskává is változom, csaqk valami király vadmacskává, vagy main coonná. De azért persze átmegyek szívesen. Szegény Ritli-hime Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:29:11 írta STM » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5196 Dátum: 12 ápr 07, 12:30:32 »

Jaj anya. Vígasztal Nem hanyagollak el és érdekel a véleményed. De már annyit ültem abban a toronyban. Már elzsibbadt a fenekem a sok üléstől. Ideje kimozdulnom egy lovaggal.

STM, ne edd meg szegényt. Akkor ki marad nekem? Neeem
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5197 Dátum: 12 ápr 07, 12:32:45 »

xDDD Arra nem gondoltam.
A majomgyerek meg csak azért tudta legyőzni, mert ő a főszereplő. diszkrimináció...
De amúgy még nem végleges, ha van jobb ötletetek, akk megfogadom xD

Persze, elindultál, de mégcsak életjelet sem adsz magadról. Durci

xD Nem vagyok még túl járatos ebben a topicban, szóval ha vmi ilyen küldetést ap az ember, akk részletesen kommentálni kell az útját vagy hogy van ez? xDDD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5198 Dátum: 12 ápr 07, 12:33:33 »

Kisebbik lány... (Megszólalt a tapasztalat. Nevet)
Erre csak ennyit kapsz tőlem.:  Blöeee

Anyám én is megyek veled inni, ne csak ezt a pet-et vidd magaddal.  Johhny Depi

hanii, hallgattál volna rám. -.-' Hihetetlen, hogy rögtön az első férfi karjaiba ugrassz és a családod véleménye nem is számít már. T_T
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5199 Dátum: 12 ápr 07, 12:34:53 »

Hát, igazából a fantáziádra van bízva az út.. Ha akarod írd le. Nevet

Perszeee, ezt úgy mondod, mintha heo legalább a 88. kérőd lett volna. :'D
Naplózva

Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5200 Dátum: 12 ápr 07, 12:37:52 »

Az választás volt, vagy a bátyám lesz vagy a férjem. ikszdé De mivel megkérte a kezem, ezért "Igent" mondtam és én a nagy testvér vagyok, engem senki se zárt be a toronyba, így nem kellett az első férfi karjaiba ugranom, választhattam és jó döntést hoztam. Remélem nem fogsz lányom sorsára jutni. (Egyébként nagyon örülök neked. Nevet Pirul)
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5201 Dátum: 12 ápr 07, 12:44:28 »

Amúgy nem kell kimentened a toronyból. Odaadom a kulcsot és parancsszót amivel elküldheted a sárkányokat. Vidd azt az áruló lányt ahova akarod. Durci Nem érdekel. Durci Mindkét lányomat elrabolták tőlem egy szó nélkül. Már megszoktam.

Köszönöm, de hamár megkaptam a küldetésem, akkor elvégzem normálisan, és megküzdök a sárkányokkal is.
Most jutottam el épp a termükhöz ^^
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5202 Dátum: 12 ápr 07, 12:45:35 »

Az a nyelv a kedvencem, finom, játékos és mindig érezhetem, ha akarom. Ámor

hanii, ne csináld ezt, én az igazi voltam és az apjától is kaptam áldást. Sőt, te is ott voltál, nem is értem, hogy mit problémázol.  Durci

Mini-chuan! Ámor Az életem legjobb döntése vagy! Pirul
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5203 Dátum: 12 ápr 07, 12:58:58 »

Mini szerelemből ment férjhez, nem pedig a karjába ugrott elő kérőjének. Ő idősebb nálad, a nővéred. Jóval több dolgot megélt már mint te. Nyelvesít
hanii a fenékzsibbadás nem indok arra, hogy nem közöltetek velem semmit. Durci

Persze Mini jöhetsz te is. Mi hárman iszunk és sütizünk majd, simizzük STM puha bundáját, míg hanii kéjeleg valami suhanccal. Nyelvesít

Szerk: Ja amúgy elfelejtettem írni, de nyugodtan megeheted Szabi2-t, STM. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 13:02:56 írta Ritli » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5204 Dátum: 12 ápr 07, 13:05:59 »

Most kicsit gonosznak érzem magam  Ördögi Nem amúgy gomen ez járna nekem  Leüt

A küldetésem sikerrel zárult, a sárkányokat legyőztem.   Medieval
Remélem végül megkapom az áldásotokat. Már ha addig STM meg nem esz.  ikszdé De nem baj nem adom fel Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 345 346 [347] 348 349 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins