Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5190 Dátum: 12 ápr 07, 12:04:26 » |
|
Te jó isten mik történtek itt, megindult az oldaláradat. :0 tia az új plakát gy.ö.ny.ö.r.ű. Köszi a javítást. STM ma meglátogathatsz, úgyis lesz képviselő fánk. (ördögi képviselő ) Ha szereted. Szabi2 Üdv itt. Amennyiben a lányom kezét akarod, be kell bizonyítanod, hogy elég démoni vagy hozzá és ki kell mentened a toronyból ahova bezártuk. Egy tucat vérmes sárkány őrzi, velük is küzdened kell. Továbbá előny a nemes démoni származás, nem adom hozzá a jányom holmi jött-mentekhez. Bizonyíts. Ja és ha esetleg sikerrel jársz. Figyellek. Ha megbántod vagy megcsalod a jányom, neked véged. Ja és ha nem jársz sikerrel. Elégsz a pokol legmélyebb bugyrában szörnyű kínok közt. Csak hogy ne merjem bárki próbálkozni, csak aki igazán akarja. Amúgy van Mininek beleszólása. Egészen addig amíg közös a célunk. Amúgy csak hogy tudd az illemet. A lány szüleitől is kéne engedélyt kérni. Üdv Devon. Ajánlom figyelmedbe a másfél soros szabályt. STM-nek valóban van puha bundájú formája. Pl ez: http://whatiscat.com/wp-content/uploads/2011/07/cute_cat_2.whatiscat.com_.jpg Csak ezt ritkán szokta felvenni, miután sokat könyörgök, vagy fenyegetek. De olyan kis bolyhos. *0* Detti... Megházasodsz? Azt meglesem... apud nem fogja hagyni. Nemtudom kitől kéne jobban félni. Hiei-samától vagy tőlem... Riku úgy csinálod a képet ahogy szeretnéd. Hanii mi az, hogy nem kell áldás??? Mi van??? Most elfogadtad? És a próba? És az áldásom? EZ ÍGY NEM JÓ! Sírni fogok... minden szülőtől mindig kérnek áldást, és én... én le vagyok tojva... Most.... most... annyira csalódott vagyok... el is mentem inkább takarítani... tőrt döftél anyád szívébe....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:05:55 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5191 Dátum: 12 ápr 07, 12:14:36 » |
|
Azért leszögezném, hogy én akartam kérni az áldásod xDDD A démoni torony felé természetesen elindultam, és sikerrel fogok járni ",.," remélem xD
STM: Hogylenne már béna namek? xDDD Ha levágod a kezét visszanő. Piccolo daimao pedig elég nagy démoni nagyúr volt, szóval a származással sincs gond, gondolom xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5192 Dátum: 12 ápr 07, 12:18:26 » |
|
Milyen tőrt?xD Illetve..milyen szívbe:O Lool, ha STM-et valaha is meglátom így, behalok a röhögéstől xD Bár lehet inkább a környezetem hal meg. szabi2: ha úgy is nézel ki, mint ő, akkor végül is illeni fogsz egy sonkához xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5193 Dátum: 12 ápr 07, 12:23:06 » |
|
Ne haragudj anya, nem akartam szétszedni a szívedet. Na, így kérje meg valaki a kezemet.. Detti... Persze, elindultál, de mégcsak életjelet sem adsz magadról.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5194 Dátum: 12 ápr 07, 12:23:54 » |
|
Szabi2: De nem kérted... Nem is kellek én a lányomnak... Nem érdeklem. A véleményem se kéri ki... Bármilyen férfi karjába ugrott volna, aki megkéri a kezét. Ez lenne a lázadó korszak? Mondjuk egy ideje már ezt csinálja... Olyan szomorú vagyok... Amúgy nem kell kimentened a toronyból. Odaadom a kulcsot és parancsszót amivel elküldheted a sárkányokat. Vidd azt az áruló lányt ahova akarod. Nem érdekel. Mindkét lányomat elrabolták tőlem egy szó nélkül. Már megszoktam. STM gyere át, igyunk egy sört és sütizzünk. Esetleg átváltozhatnál valami cuki bolyhos formádba... Sabaku-chi, a kivágott szívembe amit egy dobozkában őrzök elrejtve...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:24:42 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5195 Dátum: 12 ápr 07, 12:27:58 » |
|
Á, visszanő a kezed, miket nem tudsz te :O VAgy várj.. ez tök könnyű trükk, ha meg ott van levágva, és nem is semmisült meg, miért nem rakod vissza simán? Ja persze, mert egy Namek vagy csupán. Piccolo Daimo meg elég király arc volt tényleg, ez igaz, de végülis egy majomgyerek ölte meg, szóval ennyit erről. És nincs nemed, és nem szexelsz. Ez tök tré. Megváltás lenne neked, ha megennélek. És köszi Ritli-hime... köszi.. pont arra vágytam, hogy mindenki meglásson így. Azt mondtad, törölted ezt a képet. :O Mostantól ha macskává is változom, csaqk valami király vadmacskává, vagy main coonná. De azért persze átmegyek szívesen. Szegény Ritli-hime
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:29:11 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5196 Dátum: 12 ápr 07, 12:30:32 » |
|
Jaj anya. Nem hanyagollak el és érdekel a véleményed. De már annyit ültem abban a toronyban. Már elzsibbadt a fenekem a sok üléstől. Ideje kimozdulnom egy lovaggal. STM, ne edd meg szegényt. Akkor ki marad nekem?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5197 Dátum: 12 ápr 07, 12:32:45 » |
|
xDDD Arra nem gondoltam. A majomgyerek meg csak azért tudta legyőzni, mert ő a főszereplő. diszkrimináció... De amúgy még nem végleges, ha van jobb ötletetek, akk megfogadom xD Persze, elindultál, de mégcsak életjelet sem adsz magadról. xD Nem vagyok még túl járatos ebben a topicban, szóval ha vmi ilyen küldetést ap az ember, akk részletesen kommentálni kell az útját vagy hogy van ez? xDDD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5198 Dátum: 12 ápr 07, 12:33:33 » |
|
Kisebbik lány... (Megszólalt a tapasztalat. ) Erre csak ennyit kapsz tőlem.: Anyám én is megyek veled inni, ne csak ezt a pet-et vidd magaddal. hanii, hallgattál volna rám. -.-' Hihetetlen, hogy rögtön az első férfi karjaiba ugrassz és a családod véleménye nem is számít már. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5199 Dátum: 12 ápr 07, 12:34:53 » |
|
Hát, igazából a fantáziádra van bízva az út.. Ha akarod írd le. Perszeee, ezt úgy mondod, mintha heo legalább a 88. kérőd lett volna. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5200 Dátum: 12 ápr 07, 12:37:52 » |
|
Az választás volt, vagy a bátyám lesz vagy a férjem. De mivel megkérte a kezem, ezért "Igent" mondtam és én a nagy testvér vagyok, engem senki se zárt be a toronyba, így nem kellett az első férfi karjaiba ugranom, választhattam és jó döntést hoztam. Remélem nem fogsz lányom sorsára jutni. (Egyébként nagyon örülök neked. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5201 Dátum: 12 ápr 07, 12:44:28 » |
|
Amúgy nem kell kimentened a toronyból. Odaadom a kulcsot és parancsszót amivel elküldheted a sárkányokat. Vidd azt az áruló lányt ahova akarod. Nem érdekel. Mindkét lányomat elrabolták tőlem egy szó nélkül. Már megszoktam. Köszönöm, de hamár megkaptam a küldetésem, akkor elvégzem normálisan, és megküzdök a sárkányokkal is. Most jutottam el épp a termükhöz ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5202 Dátum: 12 ápr 07, 12:45:35 » |
|
Az a nyelv a kedvencem, finom, játékos és mindig érezhetem, ha akarom. hanii, ne csináld ezt, én az igazi voltam és az apjától is kaptam áldást. Sőt, te is ott voltál, nem is értem, hogy mit problémázol. Mini-chuan! Az életem legjobb döntése vagy!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5203 Dátum: 12 ápr 07, 12:58:58 » |
|
Mini szerelemből ment férjhez, nem pedig a karjába ugrott elő kérőjének. Ő idősebb nálad, a nővéred. Jóval több dolgot megélt már mint te. hanii a fenékzsibbadás nem indok arra, hogy nem közöltetek velem semmit. Persze Mini jöhetsz te is. Mi hárman iszunk és sütizünk majd, simizzük STM puha bundáját, míg hanii kéjeleg valami suhanccal. Szerk: Ja amúgy elfelejtettem írni, de nyugodtan megeheted Szabi2-t, STM.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 13:02:56 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5204 Dátum: 12 ápr 07, 13:05:59 » |
|
Most kicsit gonosznak érzem magam Nem amúgy gomen ez járna nekem A küldetésem sikerrel zárult, a sárkányokat legyőztem. Remélem végül megkapom az áldásotokat. Már ha addig STM meg nem esz. De nem baj nem adom fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|