24 nov 16, 03:42:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 344 345 [346] 347 348 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814592 alkalommal)
0 Felhasználó és 60 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5175 Dátum: 12 ápr 07, 01:43:26 »

Azaz már ma van, szóval ma sokkal gyarapodjunk. Hátha én is megházasodok. Pojén ikszdé
Na jóéjt mindenkinek, én is megyek, ha már egyesek nem hagytak aludni már legalább másfél órája... Pojén >.<#
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
D3VON
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

In my eyes you're already dead.

« Válasz #5176 Dátum: 12 ápr 07, 09:26:37 »

Ma... holnap... egyre megy. ^^
Megházasodsz? Azt meglesem... apud nem fogja hagyni. Nevet
Ki nem hagyott aludni? Felírom a listámra. Mosolyog
Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5177 Dátum: 12 ápr 07, 09:42:25 »

Nos akkor hanii szüleidtől PÜ.-ben kérjem az áldásukat ? xDD
Am hallottam ilyenről, hogy fajt is kéne választanom. Lehet egy mester se ártana amúgy xDD
Szabi Elvállalsz?  ?  Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5178 Dátum: 12 ápr 07, 09:47:39 »

Szerintem nem Hiei az aki nem fogja hagyni.ikszdé Bár ki tudja, lehet, hogy nem csak a sör iránt érez apai szeretetet.Gondolkozik

Akkor nem vennétek zokon, ha nem egy nagy képen lenne mindenki? (Igen, jelenleg ez foglalkoztat a legjobban.ikszdé)

drszabi: PÜ-ben kérdezgess. Már engem idegesít, hogy itt intézel minden kapcsolatot.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5179 Dátum: 12 ápr 07, 10:11:53 »

hanii, lassan hirdetned kellene. Nevet
"Magányos démonhercegnő keresi párját, feltétel csak egy van, jusson el hozzám élve. A többi majd kialakul magától.
Angyalok kíméljenek!" ikszdé

Rikan, Én nem venném zokon, de szerintem a többiek is leginkább csak látni szeretnék már, szóval ismételten azt mondom, hogy úgy csináld ahogyan neked a legkönnyebb. Mosolyog
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5180 Dátum: 12 ápr 07, 10:21:16 »

Ki nem hagyott aludni? Felírom a listámra. Mosolyog

Hát nem is tudom... Hümm-hümm ikszdé

szabi: Nem kell áldás, mi már letárgyaltuk a dolgot.^^

Engem nem zavar ha külön-külön leszünk, ahogy neked a legjobban megy, Riku. (:

heo, érdekes lenne. xD Még az angyalokkal se lenne gondom, dehát nem tudom mit szólna a család, ha még egy fényes teremtés bekerülne köreinkbe. xD T.T
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5181 Dátum: 12 ápr 07, 10:41:19 »

Mármint velük beszélted le vagy velem? Nevet  Amúgy fajnak vmi olyasmit gondoltam, hogy sötét elf, vagy valami ilyesmi. Ez így nem üt el annyira Mosolyog
Meg akk ha anyukáddal megbeszélted, és beír az anyakönyve xD Akk majd kiírom aláírásba. De mi még csak jegyesek vagyunk akk igaz?  ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
D3VON
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5182 Dátum: 12 ápr 07, 10:51:33 »

heo: ez a hirdető szöveg... Mosolyog
hanii: majd legközelebb ha nem hagynak aludni, maradj tovább. Amúgy tényleg adhatnál ilyen hirdetést, szerintem lenne jelentkező/zaklató, amelyik neked jobban tetszik. Nevet
Naplózva

Room! Shambles!
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5183 Dátum: 12 ápr 07, 10:59:46 »

hanii, hogy tehettél ilyet? HOGY? Az ember boldogan lefekszik aludni, azzal a tudattal, hogy a kishúga nem fog ostobaságot elkövetni és mire fel kelek, elveszi Szabi2. Nevet (Bocsi Szabi 2 maradtál nekem >_<). Mi ez már. Ritli két lánya el vett két Szabi-t... ez... poén.  smirksweat
Majd írok Ritlinek hogy nézzen fel ide, mert esemény történt, amit még dokumentálnia is kell.

Riku: Nem, szerintem senki sem venné zokon. Mosolyog

Még az angyalokkal se lenne gondom, dehát nem tudom mit szólna a család, ha még egy fényes teremtés bekerülne köreinkbe. xD T.T
Az én fényes teremtésemet nem vették zokon, csak nem fogják a tiédet is, bár te a kisebbik lány vagy, lehet rád jobban oda figyelnek... >_<
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5184 Dátum: 12 ápr 07, 11:27:32 »

A fényes teremtések jó arcok, csak nehogy kiszáradj a fényétől sonka-chan. ikszdé
(Itt a húsvét, sonka, kötözött sonka. Lehet téged is megkötöznek ott a toronyban, aztán nem is mehetsz sehova. ikszdé)

Nos, ez a hirdető szöveg még elég gyenge is volt. Vannak itt akkora agymenések, egyszer nagyon unatkoztok, akkor majd kezdjetek el visszaolvasni, lesz egy pár vidám napotok az biztos. Nevet

A Szabis poén már nagyon adja magát, tegnap én is leírtam, már csak egy dologgal lehetne tetézni, majd meglátjuk úgy lesz-e. Mosolyog

Kisebbik lány... (Megszólalt a tapasztalat. Nevet)
Fényes teremtés, höri szakértő, van már egy pár érdekes megnevezésem. ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5185 Dátum: 12 ápr 07, 11:29:55 »

Huh, sziasztok. Nevet
De rég írtam már...ha jól vettem észre, hanii, megházasodtál. Sok boldogságot! Nevet
Egyébként kellemes ünnepeket minden családtagnak. Partyyy Ti hogy fogjátok eltölteni a húsvétot? Mosolyog
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5186 Dátum: 12 ápr 07, 11:51:43 »

Veled beszéltem le. Vagy rosszul emlékszem? Nevet Anyával még nem beszéltem róla, majd annak is eljön az ideje.. smirksweat

Soha többet nem maradok fent hajnali 3-ig, borzasztó úgy a reggeli ébredés. >.<# ikszdé

Jajj, Mina-san, nem történt baj, te is tudod hogy csak olyanhoz mennék hozzá, aki megérdemel engem.  Pojén Füligérafeje Pirul xD

Köszi Bogi, de amúgy még nem házasodtam meg. Nevet

Van rólam egy jó kép amúgy. Pirul Mindenkinek boldog húsvétot kíván a sonkagoblin. Pirul
http://noob.hu/2012/04/07/GreenEggsHam.gif
Naplózva

Szeretet
D3VON
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5187 Dátum: 12 ápr 07, 11:56:14 »

Nem élvezted a 3-ig fennmaradást? Mosolyog
Amúgy, grat, bekötik a fejed, pont mint egy "már említett" húsvéti sonkát. Mosolyog
Sok boldogságot kívánok a leendő párnak, és majd tudd ám, hogy ki visel mit.
Naplózva

Room! Shambles!
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5188 Dátum: 12 ápr 07, 11:59:33 »

Köszi  Nevet
Szabi2 xDDD Jó az legalább vicces.
Azt tom, hogy velem megbeszélted xDDD
Én asszem nagyszüleimnél leszek húsvétkor. Boldog húsvétot neked is, meg a többieknek is.
Amúgy úgy döntöttem, hogy jólesz nekem a namek faj, piccolo daimao úgyis elég gonosz volt Mosolyog
Vagy az inkább űrlény? xDD Jó az.  ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5189 Dátum: 12 ápr 07, 12:03:15 »

Amikor Ritli-hime petje lettem, megígértem neki, hogy megévdem, ha mindenféle alantas léynek támadnak rá, bár nem igazán szorul a dologra. Azt fontolgatom, így lecsapni a féltve őrzött legkisebb lányára, ráadásul egy aszexuális (ami egyesek szempontjából előny lehet) béna namektól elkövetve, a személye elleni támadásnak tekinthető-e. Mosolyog
Namekot még úgysem ettem.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:17:15 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 344 345 [346] 347 348 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins