hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5175 Dátum: 12 ápr 07, 01:43:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #5176 Dátum: 12 ápr 07, 09:26:37 » |
|
Ma... holnap... egyre megy. ^^ Megházasodsz? Azt meglesem... apud nem fogja hagyni. Ki nem hagyott aludni? Felírom a listámra.
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5177 Dátum: 12 ápr 07, 09:42:25 » |
|
Nos akkor hanii szüleidtől PÜ.-ben kérjem az áldásukat ? xDD Am hallottam ilyenről, hogy fajt is kéne választanom. Lehet egy mester se ártana amúgy xDD Szabi Elvállalsz?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5178 Dátum: 12 ápr 07, 09:47:39 » |
|
Szerintem nem Hiei az aki nem fogja hagyni. Bár ki tudja, lehet, hogy nem csak a sör iránt érez apai szeretetet. Akkor nem vennétek zokon, ha nem egy nagy képen lenne mindenki? (Igen, jelenleg ez foglalkoztat a legjobban. ) drszabi: PÜ-ben kérdezgess. Már engem idegesít, hogy itt intézel minden kapcsolatot.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5179 Dátum: 12 ápr 07, 10:11:53 » |
|
hanii, lassan hirdetned kellene. "Magányos démonhercegnő keresi párját, feltétel csak egy van, jusson el hozzám élve. A többi majd kialakul magától. Angyalok kíméljenek!" Rikan, Én nem venném zokon, de szerintem a többiek is leginkább csak látni szeretnék már, szóval ismételten azt mondom, hogy úgy csináld ahogyan neked a legkönnyebb.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5180 Dátum: 12 ápr 07, 10:21:16 » |
|
Ki nem hagyott aludni? Felírom a listámra. Hát nem is tudom... szabi: Nem kell áldás, mi már letárgyaltuk a dolgot.^^ Engem nem zavar ha külön-külön leszünk, ahogy neked a legjobban megy, Riku. (: heo, érdekes lenne. xD Még az angyalokkal se lenne gondom, dehát nem tudom mit szólna a család, ha még egy fényes teremtés bekerülne köreinkbe. xD T.T
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5181 Dátum: 12 ápr 07, 10:41:19 » |
|
Mármint velük beszélted le vagy velem? Amúgy fajnak vmi olyasmit gondoltam, hogy sötét elf, vagy valami ilyesmi. Ez így nem üt el annyira Meg akk ha anyukáddal megbeszélted, és beír az anyakönyve xD Akk majd kiírom aláírásba. De mi még csak jegyesek vagyunk akk igaz?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5182 Dátum: 12 ápr 07, 10:51:33 » |
|
heo: ez a hirdető szöveg... hanii: majd legközelebb ha nem hagynak aludni, maradj tovább. Amúgy tényleg adhatnál ilyen hirdetést, szerintem lenne jelentkező/zaklató, amelyik neked jobban tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5183 Dátum: 12 ápr 07, 10:59:46 » |
|
hanii, hogy tehettél ilyet? HOGY? Az ember boldogan lefekszik aludni, azzal a tudattal, hogy a kishúga nem fog ostobaságot elkövetni és mire fel kelek, elveszi Szabi2. (Bocsi Szabi 2 maradtál nekem >_<). Mi ez már. Ritli két lánya el vett két Szabi-t... ez... poén. Majd írok Ritlinek hogy nézzen fel ide, mert esemény történt, amit még dokumentálnia is kell. Riku: Nem, szerintem senki sem venné zokon. Még az angyalokkal se lenne gondom, dehát nem tudom mit szólna a család, ha még egy fényes teremtés bekerülne köreinkbe. xD T.T
Az én fényes teremtésemet nem vették zokon, csak nem fogják a tiédet is, bár te a kisebbik lány vagy, lehet rád jobban oda figyelnek... >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5184 Dátum: 12 ápr 07, 11:27:32 » |
|
A fényes teremtések jó arcok, csak nehogy kiszáradj a fényétől sonka-chan. (Itt a húsvét, sonka, kötözött sonka. Lehet téged is megkötöznek ott a toronyban, aztán nem is mehetsz sehova. ) Nos, ez a hirdető szöveg még elég gyenge is volt. Vannak itt akkora agymenések, egyszer nagyon unatkoztok, akkor majd kezdjetek el visszaolvasni, lesz egy pár vidám napotok az biztos. A Szabis poén már nagyon adja magát, tegnap én is leírtam, már csak egy dologgal lehetne tetézni, majd meglátjuk úgy lesz-e. Kisebbik lány... (Megszólalt a tapasztalat. ) Fényes teremtés, höri szakértő, van már egy pár érdekes megnevezésem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5185 Dátum: 12 ápr 07, 11:29:55 » |
|
Huh, sziasztok. De rég írtam már...ha jól vettem észre, hanii, megházasodtál. Sok boldogságot! Egyébként kellemes ünnepeket minden családtagnak. Ti hogy fogjátok eltölteni a húsvétot?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5186 Dátum: 12 ápr 07, 11:51:43 » |
|
Veled beszéltem le. Vagy rosszul emlékszem? Anyával még nem beszéltem róla, majd annak is eljön az ideje.. Soha többet nem maradok fent hajnali 3-ig, borzasztó úgy a reggeli ébredés. Jajj, Mina-san, nem történt baj, te is tudod hogy csak olyanhoz mennék hozzá, aki megérdemel engem. xD Köszi Bogi, de amúgy még nem házasodtam meg. Van rólam egy jó kép amúgy. Mindenkinek boldog húsvétot kíván a sonkagoblin. http://noob.hu/2012/04/07/GreenEggsHam.gif
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5187 Dátum: 12 ápr 07, 11:56:14 » |
|
Nem élvezted a 3-ig fennmaradást? Amúgy, grat, bekötik a fejed, pont mint egy "már említett" húsvéti sonkát. Sok boldogságot kívánok a leendő párnak, és majd tudd ám, hogy ki visel mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #5188 Dátum: 12 ápr 07, 11:59:33 » |
|
Köszi Szabi2 xDDD Jó az legalább vicces. Azt tom, hogy velem megbeszélted xDDD Én asszem nagyszüleimnél leszek húsvétkor. Boldog húsvétot neked is, meg a többieknek is. Amúgy úgy döntöttem, hogy jólesz nekem a namek faj, piccolo daimao úgyis elég gonosz volt Vagy az inkább űrlény? xDD Jó az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5189 Dátum: 12 ápr 07, 12:03:15 » |
|
Amikor Ritli-hime petje lettem, megígértem neki, hogy megévdem, ha mindenféle alantas léynek támadnak rá, bár nem igazán szorul a dologra. Azt fontolgatom, így lecsapni a féltve őrzött legkisebb lányára, ráadásul egy aszexuális (ami egyesek szempontjából előny lehet) béna namektól elkövetve, a személye elleni támadásnak tekinthető-e. Namekot még úgysem ettem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 12:17:15 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
|