drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5130 Dátum: 12 ápr 06, 22:06:21 » |
|
Szabi2 xDDD Gondoltam, hogy ez így tolakodó lesz, gomen gomen én topicba van 1 bemutatkozásom http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=118.6870
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5131 Dátum: 12 ápr 06, 22:12:42 » |
|
De az vagyok ám, csak az egyetlen számomra addikciót okozó nőszemély miatt vagyok még itt. Akármennyire is szeretném, úgy tűnik ez nem lesz az én monopóliumom. Ej, a mi időnkben még elég volt az is, hogy akarlak! Aztán pirulva és mosollyal az enyém lettél. Milyen rég is volt... (Két hónapja... ) (Emlegetett szamár. Önkritika azért ott figyel. ) Kiegészítem, hogy mindenki örüljön. (Ez a kiengesztelésed amiért még mindig lusta voltam begépelni azt amit egyszer már leírtam papírra és már vagy kétszer megígértem.) Mint ahogyan írtam is, büntetésből lányom, mert a közös munka majd kooperációra kényszerít és megbékültök vagy kaptok másik büntetést, nekem mindegy, úgyis örökké élünk. Szabi, mint ahogyan írtam is vala, légy oly jó és ezt intézzétek privát üzenet formájában. De elég, ha elolvasod a szabályzatot az első oldalon. Abból minden kiderül. Mini-chan, ezt sajnos nem te döntöd el, max. Ritli-sama vitatkozhat még. Bár igencsak fura lenne, ha mindkét lányát egy egy Szabolcs nevű egyén vinné el. Egyébként kikérem magamnak, nem Szabolcs 1 vagyok hanem Szabolcs, a Szabolcs! Újdonsült családtagjelöltünk pedig az aminek csak hívni akarod. Basszus, szégyent hozol a nevemre olvasd már el azt a nyamvadt szabályzatot. Mini meg csak húz, neki ebbe nincs beleszólása.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5132 Dátum: 12 ápr 06, 22:14:25 » |
|
Omg valaki feleségül akar venni? Szegééény, nem tudja milyen sors vár rá. Tessék, a Mina-sanom már le is rendezte. xD Még jó hogy anya nincs itt, ő még szigorúbb lenne. >.< Rikan tényleg nem tag?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5133 Dátum: 12 ápr 06, 22:20:51 » |
|
Miért ne lenne tag? Rikan az én fiam, most is éppen a családi portrén dolgozik, sőt menyasszonyával tölti minden szabad percét nem? Mini! Hol kószál az a gyerek? Miről beszél a húgod?
(A csapattagságról őt kérdezd, arról amúgy sem itt kellene beszélni.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5134 Dátum: 12 ápr 06, 22:26:42 » |
|
Tessék, a Mina-sanom már le is rendezte. xD
Tudod hogy rám számíthatsz. heo: Nem vagy hülye! Csak mikor annak nevezlek... de nem olyan gyakori. Ej, a mi időnkben még elég volt az is, hogy akarlak! Aztán pirulva és mosollyal az enyém lettél. Milyen rég is volt... (Két hónapja... ) Azok voltak a szép idők.... Mai fiatalok meg... Mini-chan, ezt sajnos nem te döntöd el... Egyébként kikérem magamnak, nem Szabolcs 1 vagyok hanem Szabolcs, a Szabolcs! Újdonsült családtagjelöltünk pedig az aminek csak hívni akarod. Mini meg csak húz, neki ebbe nincs beleszólása. De, sajnos nekem is van bele szólásom. Nővére vagyok és meg kell védenem a pasiktól... ártatlan ördögi kislány még, de, mint nővér nekem ezt meg kell tennem. Neked nincs családod, te ezt nem értheted. Bocsáss meg akkor átírom, te a Szabolcsom vagy. Ő meg Szabi 2 marad. >_< Nem akartalak megsérteni. Leírom megint. VAN! Adhatok tanácsot hogyan ölje meg... Úgy hogy, kérlek enged hogy megvédjem a húgomat. -.-' Nem a családban nem csapattag, hanem a Naruto-kun csoportban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5135 Dátum: 12 ápr 06, 22:28:22 » |
|
Majd hanii eldönti, ha megtiltod neki, annak nem lesz jó vége. CSak azért is hozzá akar majd menni, így lehet, hogy ő sme akarná. EGyébként, csak a fiúk nem mehetnek a közelébe, avgy ő sem mehet fiúk közelébe? Nem midnegy.
És hanii, én is férfi avgyok amúgy, szóval, a fentiek értelmében nem szabad megsimogatnod. Pedig némelyik alakomban nagyon puha bundám van ám >8D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
In my eyes you're already dead.
|
|
« Válasz #5136 Dátum: 12 ápr 06, 22:28:55 » |
|
Üdvö'let. Új vagyok a fórumon, a régi accountmra nem emlékszem. ^^ Lenne egy kérdésem: mi ez a családosdi?
|
|
|
Naplózva
|
Room! Shambles!Mesterem: hanii Gazdám: drszabiTanítványom: Neirda
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5137 Dátum: 12 ápr 06, 22:30:11 » |
|
Üdvözöllek közöttünk. Első oldalon mindent el tudsz olvasni. heo frissíti mindig, ott tényleg minden le van írva. STM, rosszul fogalmaztam, nem megtiltom, csak óvom. ^.^ Ilyen nagy probléma lenne ez?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 22:33:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5138 Dátum: 12 ápr 06, 22:30:24 » |
|
Háát, ajánlanám az 1. hsz-t figyelmedbe, ott mindent megtalálsz.^^ Jaj, ez az én nővérem, tudtam, hogy számíthatok rá. (: De ennyire keményen védelmezni, mondjuk nem csodálom, a zárda után már semmin sem csodálkozok. Majdnem apáca lettem. Mina beelőzött.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5139 Dátum: 12 ápr 06, 22:31:11 » |
|
Oh, köszi ^^ Egy pill és bedarálom, és bocsi, ha belezavartam egy családi vitába ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5140 Dátum: 12 ápr 06, 22:36:08 » |
|
Most miért nem szabad megsimogatni téged? Pedig szeretem a puha bundát. Áhh, nincs itt semmi vita, csak egy kicsit tisztázzuk a férfi ügyeket. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5141 Dátum: 12 ápr 06, 22:46:01 » |
|
MErt férfi vagyok. Nem akarom, nem akarom, hoyg ebből probléma legyen. A te közeledbe nem kerülhetnek férfiak. Ha kiderül, hogy megsimogattál egyet, legyen akár ember, akár démon, akár valami fura vén király izé, aki egyébként pet is, a végén még ababn a bizonyos toronyban találod magad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
D3VON
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5142 Dátum: 12 ápr 06, 22:46:38 » |
|
Akkor jó. Írtam egy p.ü.-t, majd olvasd el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5143 Dátum: 12 ápr 06, 22:46:51 » |
|
"Adhatok tanácsot hogyan ölje meg..." Ebben szerintem Sabaku többet tudna segíteni, te mégiscsak boldog házasságban élsz. Amúgy vicces, hogy hanii még hajadom, de Sabaku már egyszer elvált. A képek alapján A Sütiszörny nem néz ki puhának. Inkább durva szőre van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5144 Dátum: 12 ápr 06, 22:48:52 » |
|
Szegény hanii, levadásszák a férfiak, mintha egy tábla lenne rajta: "Hajadon démon család sarj, ha beakarsz ide kerülni el kell venned". Hol tartod ezt a táblát hanii? -.-' tia: Az lehet hogy boldog házasságban élek, de véremhez hűen gonosz vagyok, és még én tanítottam (apám mellett) lányomat a gyilkolásra, csak tudok valamit. Ugye heo?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 22:52:16 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|