25 máj 21, 21:19:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 340 341 [342] 343 344 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 965480 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5115 Dátum: 12 ápr 06, 16:52:47 »

Szilvi lányom, nem bántjuk és nem is félemlítjük meg a jószágot, mert a papi és a mami mérges lesz ám, aztán meg jön az irgum-burgum.

STM, edd meg dobozostul, úgysem tud benned kárt tenni. Nevet

Tetszik a plakát/szórólap, megvan az összes verzió, lementettem a többi kép mellé.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5116 Dátum: 12 ápr 06, 19:06:17 »

De idegesít. Nehogy már egy pettől(...) eltűrjek ilyesmi xD Felháborító!:O Ha nem is ölöm meg, akkor is minimum jól megkínzom,azt a fantáziátokra bízom mivel, Bogi miatt inkább nem írom le. És még így is undorítóan jófej voltam, kezet is csókolhat nekem.:O Bizony.xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5117 Dátum: 12 ápr 06, 19:13:59 »

Úgy érzem bőven elegendő büntetés lenne, ha együtt küldenélek titeket vásárolni. ikszdé
Mondjuk lennének feltételek, nincs varázserő használat sem az oda sem a visszaúton és bizony nektek kell cipelni mindent. Egymásnak nem okozhattok sérülést, indirekt módon sem. Azt hiszem ez bőven elegendő elsőre, aztán majd kitalálok valami mást is, ha ez nem válna be.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 22:15:22 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5118 Dátum: 12 ápr 06, 20:54:00 »

Hát szarvaspörit még nem ettem, de egyszer mindent ki kell próbálni..Hümm-hümm [csak kekeckedek Flexi, ne vedd magadra.Pojén]

Persze, ha ragaszkodsz a sajátodhoz, akkor hozd el nyugodtan, de igazából a legkiválóbb minőségek képviseltetik magukat a karámon belül.

Elviszem, mert ehhez nagyon ragaszkodom. Pirul
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5119 Dátum: 12 ápr 06, 21:17:56 »

Szíjjasztok!
Nem rég óta vagyyok a fórumon, vagyis a regisztrációm megtévesztő, mert aktív nem rég óta vagyok, szóval olvasgattam it ezt a topicot, és tetszett ez a családoss dolog.
Szóval ha van olyan család, ahol éppen gyerek fog születni/vagy örökbefogadnának, akkor én szivesen lennék az Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5120 Dátum: 12 ápr 06, 21:22:15 »

Én úgy örökbefogadnálak, de nincsen férjem. xD

Szarvaspöri, az tök finom, de sajnálom a szarvast. Szomorú
Hú, én is simogathatok majd valakit? Pirul Nem vagyok durva az állatokkal. Lesütöttszemek És nem simogatok senkit intim helyen. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5121 Dátum: 12 ápr 06, 21:29:44 »

drszabi (Névrokon. ikszdé), a regisztrációd sem téveszt meg, az a 4-5 hónap szinte semmi.
Ennek ellenére szívesen látunk itt, nincsenek már ilyen korlátok szabva ahhoz, hogy beléphess. Viszont az első hozzászólásban található szabályzat szerint kell élned itteni életedet.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 22:16:54 írta heo » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5122 Dátum: 12 ápr 06, 21:37:04 »

Mosolyog Szabi vagy te is Mosolyog És tényleg én csak azt néztem, hogy egyik 2011 másik meg 12 ^^  Na nem baj Mosolyog Amúgy a megszólításból a dr-t le lehet hagyni már unom úgyis  smirksweat
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5123 Dátum: 12 ápr 06, 21:46:18 »

heo, nem szexuálisanmagáévátesz-egetni akarlak, de mostanság nem angyon figyelsza  másfélsoros szabályra. Kicsit fura, msákor te teszel helyre mindenkit Nevet

hanii, házasodj meg gyorsan, és probléma megoldva.
AMúgy engem ha akarsz, talán megsimogathatsz. Meglátjuk, lesz-e kedvem.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5124 Dátum: 12 ápr 06, 21:50:46 »

Bezony, Szabolcs a becses nevem!

Írj valamelyik adminnak és ők átírják a nevedet, ha megadsz nekik egy újat.

Nem tudom, hogy milyen gyorsan találhatsz így szülőket, de lehet, hogy jobban járnál, ha mondjuk valamelyik szabad lánnyal alakítanál egy párt, aki mondjuk a hozzászólásai alapján szimpatikus. Ezt is el tudjátok intézni privát üzenetben.
Az ezzel kapcsolatosakat leírtam az első hozzászólásban, nézd át és tudni fogod, hogy mit tegyél, ráadásul a családfán könnyen találhatsz szabad leányzót. Sok sikert!

Kösz, hogy szóltál, mivel nem én találtam ki, így fel sem tűnt. Legfeljebb módosítom és írok még hozzá, bár ennyit talán még megengedhetek. Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5125 Dátum: 12 ápr 06, 21:52:22 »

Áh milyen igaz, férjuram lebuktál. ikszdé Ezt nem gondoltam volna rólad, ez is csak azt jelenti hogy FÁRADT vagy... -.-"
Szabi: (De fura neked így írni, megszoktam heo-nál), nosza hajrá, kérd meg egy lány kezét, itt olyan sok a "jegyes".. hogy még nyuszik gyereket vállalni.  Hmm...
Az én időmben ez milyen simán és gyorsan történt. Emlékszel heo?Nevet

(Erre beír elém. -.-)
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5126 Dátum: 12 ápr 06, 21:56:01 »

Mozdulj rá Haniira Szabi, még a nevetek is rímel, aztán utána örökbe fogadhatod vele magad ikszdé

AMúgy másik szabi, megengedheted, csak törlődni fognak a  hsz-aid, és aki válaszolt rájukk, úgy fog tűnni, mintha csak tök összefüggéstelenül magyarázna valamit. Én meg tiszta hülyének fogok látszani, hoyg beszóltam a nagy semmi miatt. Szomorú
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5127 Dátum: 12 ápr 06, 21:58:57 »

Ha most troll lennék, azt mondanám, hogy egyébként is tiszta hülyének tűnsz.. hoppá, már mindegy is.. :"/

Egyébként miért is mennék el vele vásárolni? ikszdé Elvinném lovasboltba, és leparkolnám a lovaglópálcák és ostorok mellett. Én élvezném Nevet

Am nem is tudtam, hogy akkor törlődnek a hsz-eid o.0"
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 21:59:39 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #5128 Dátum: 12 ápr 06, 21:59:21 »

xD
Hát gondoltam rá mikor mondta, hogy nincs férje, de gondoltam nem akarok így egyből tolakodni, de ha már mondjátok akkor. Hanii leszel a feleségem? Pirul
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQeXAfIwUSu9ey-eg3ldZHFwmzn_TxqZPk0U4zl1XoF9dE3u78WTg
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5129 Dátum: 12 ápr 06, 22:01:00 »

Bogi szinte soha nem tartja be, még sincsenek törölve a hsz-i, nem hinném, hogy ilyen pici kihágás miatt Hiei rögtön ugrik, de kitudja, ha egy valaki elkezdi akkor a többiek sem tartják be.
Sok Szabolcs. Akkor mostantól van Szabolcs 1 (az igazi!) és Szabolcs kettő az új. Nevet

Szabi 2: A Húgom helyet válaszolok. NEM! Ördögi 1. Elég tolakodó, még be se mutatkoztál nekünk. 2. Hanii hugom közelébe egy fiú sem mehet... azt kinyírom. ^.^

ui.: Rikan már nem NKW tag?  Wátdöfákk
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 22:04:18 írta Minagi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 340 341 [342] 343 344 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins