Hogy anyám szavaival éljek, erőt vettem magamon, hogy írjak.
ELLENZEM A MEZŐT ÉS A PATAKOT!
Ezt sajnálattal hallom. Lehet démon család vagyunk, de mi csak egy kis része vagyunk ennek a közösségnek és mivel SENKI se vállalta fel, hogy megcsinálja mert mindenki lusta (
) ezért gondoltam olyan helyszínt választok ami nekünk mint démon családnak megfelel mert lehet hogy egy Vulkán tetején el vagyunk (amúgy cool kép. xD), de a többi halandó nép és állatka lehet nem fogja annyira élvezni. O.o Nem csak hoyg megsülnek, de el is égnek. Vagy így akarsz a családok közötti viszálynak véget vettetni? Kedves Piknikre meghívod őket, majd evésközben elégnek?
Viszont, ha a Démon család hivatalosan a kezébe veszi a pikniket, akkor küldök egy üzenetet
tia-nak, hogy felfogadjuk mint Rendezvényszervező. Elküldöm neki a helyszíneket (főleg ha küldök nekem képeket. >_<) az ételeket és, hogy kb mi legyen, a szokásos alap vázlatot és majd ő a kezébe veszi és össze rakja az egészet. Így rá hárul az összes felelősség és munka, mi meg majd szépen pihenhetünk és élvezhetjük a vulkán melegét.
Bár én majd varázsolok valami jeges dolgot, ami nem tud megolvadni, mert
heo nem igazán szereti a meleget és nem akarom, hogy ne élvezze, ha már így össze gyűlt újra eme csodás family.
Egyébként most, hogy közeleg a húsvét... nem akartok/akarunk Nyúlragut csinálni?
Nem csak hogy finom, de ha már húsvét, mi mást ehetnénk. A gyerekek meg nem kapnak cukrot/ csoki tojást. -.- Remélem a gyerekeim kinőttek ebből.
Ne Minagi csomagtartóján kelljen már. xD
Köszönöm hogy gondolsz rám.
(Bár így hogy csak a mondatod felét szedtem ki, kicsit félre érthető... najó csak fáradt vagyok xD)
Ááá akartam még írni, de elfelejtettem. -.-'
Ui.: Azokat az eljegyzéseket nem kéne komolyabbá tenni, hogy
Ritli betudja írni őket a családfába? Hisz pontosan ezért van a családfa, hogy feltüntessük ki kinek a kije. De egy eljegyzést nem lehet feltüntetni, hisz minek.
(Látjátok csodás aláírásomat? Az helyszínnek nem jóóóó?
Bele szerettem...
)