24 nov 16, 03:33:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 814535 alkalommal)
0 Felhasználó és 69 vendég van a témában
M. Bogi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5085 Dátum: 12 ápr 01, 19:52:08 »

Kallen-chin, jelentem, készen vagyok a küldetéssel! Mosolyog Nem volt annyira nagy kihívás, habár nem volt könnyű harc közben feljönni a fórumra, és beszélgetni a többiekkel. Nevet
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5086 Dátum: 12 ápr 01, 20:02:30 »

Remek, viszont ha egyszer is elejtetted a hegyet, kezdheted elölről. Következő feladatod könnyebb lesz, egy sereg doxy-t  kell megtanítanod egy általad választott küzdősportra. Erre mindössze 2 heted van.
Jah, és én neked Kallen-sensei vagyok. Sly
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5087 Dátum: 12 ápr 01, 20:04:26 »

Kallen-sensei, ez számomra nem nagy kihívás. Nyelvesít A hegyet meg kikérem magamnak, egyszer sem ejtettem el! Durci Szerinted én szoktam hibákat véteni? Csalódtam benned sensei, csalódtam benned...Neeem
De mindegy is összepakolok, és indulok. Mosolyog
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5088 Dátum: 12 ápr 01, 20:10:20 »

Én csak remélni tudom, hogy nem hibázol. Különben büntető feladat. De örülök, hogy eddig nem került ilyesmire sor, és remélem eztán sem fog.
A doxy-k fegyverek használatára is alkalmasak legyenek. Ha hibátlanul megcsinálod, kapsz jutalomfalatot.
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5089 Dátum: 12 ápr 01, 20:12:53 »

Vííí, jutalomfalat! Pirul Akkor már pakolok is, és felveszem a karate-fölszerelésem. Sly A doxyk hamarosan karatemesterek lesznek, mivel egy profi fogja őket tanítani.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5090 Dátum: 12 ápr 03, 23:21:12 »

Hogy anyám szavaival éljek, erőt vettem magamon, hogy írjak. Nevet

ELLENZEM A MEZŐT ÉS A PATAKOT!
Ezt sajnálattal hallom. Lehet démon család vagyunk, de mi csak egy kis része vagyunk ennek a közösségnek és mivel SENKI se vállalta fel, hogy megcsinálja mert mindenki lusta ( Izé José... ) ezért gondoltam olyan helyszínt választok ami nekünk mint démon családnak megfelel mert lehet hogy egy Vulkán tetején el vagyunk (amúgy cool kép. xD), de a többi halandó nép és állatka lehet nem fogja annyira élvezni. O.o Nem csak hoyg megsülnek, de el is égnek. Vagy így akarsz a családok közötti viszálynak véget vettetni? Kedves Piknikre meghívod őket, majd evésközben elégnek?  Gondolkozik

Viszont, ha a Démon család hivatalosan a kezébe veszi a pikniket, akkor küldök egy üzenetet tia-nak, hogy felfogadjuk mint Rendezvényszervező. Elküldöm neki a helyszíneket (főleg ha küldök nekem képeket. >_<) az ételeket és, hogy kb mi legyen, a szokásos alap vázlatot és majd ő a kezébe veszi és össze rakja az egészet.  Így rá hárul az összes felelősség és munka, mi meg majd szépen pihenhetünk és élvezhetjük a vulkán melegét.  Ördögi Bár én majd varázsolok valami jeges dolgot, ami nem tud megolvadni, mert heo nem igazán szereti a meleget és nem akarom, hogy ne élvezze, ha már így össze gyűlt újra eme csodás family.

Egyébként most, hogy közeleg a húsvét... nem akartok/akarunk Nyúlragut csinálni?  Ördögi Nem csak hogy finom, de ha már húsvét, mi mást ehetnénk. A gyerekek meg nem kapnak cukrot/ csoki tojást. -.- Remélem a gyerekeim kinőttek ebből.  Pontosan

Ne Minagi csomagtartóján kelljen már. xD
Köszönöm hogy gondolsz rám. ikszdé (Bár így hogy csak a mondatod felét szedtem ki, kicsit félre érthető... najó csak fáradt vagyok xD)

Ááá akartam még írni, de elfelejtettem. -.-'

Ui.: Azokat az eljegyzéseket nem kéne komolyabbá tenni, hogy Ritli betudja írni őket a családfába? Hisz pontosan ezért van a családfa, hogy feltüntessük ki kinek a kije. De egy eljegyzést nem lehet feltüntetni, hisz minek.

(Látjátok csodás aláírásomat? Az helyszínnek nem jóóóó?Nevet Bele szerettem... Pirul)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 03, 23:32:28 írta Minagi » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5091 Dátum: 12 ápr 04, 08:21:17 »

A cukorból meg a csokitojásból, nem lehet kinőni. Meg a csokinyulakból sem. Én mindig tök szomorú vagyok, ha nem kapok. És amúgy nem lehet kinőni a szaloncukorból, a csokimikulásból, meg a kakaóból sem. A nyúlhús meg ehetetlen. Van egy jellegzetes mellékíze, ami leginkább... nos, nem tudom, azt hiszem igazából nem emlékeztet semmi másra a világon, de borzalmas.
AMúgy van egy remek javaslatom a helyszín kérdés megodására: MIért érnénk be egy helyszínnel? SImán átmhetünk egyikről a másikra.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5092 Dátum: 12 ápr 04, 10:53:29 »

Nekem is tetszi ez a csokinyuszi feeling, szerintem nagymama létemre fogok járókerettel rohangálni a kertben, hogy az unokáim elől szedjem össze Nevet
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5093 Dátum: 12 ápr 04, 16:59:34 »

Még mindig várom a felkérést, addig a fülem botját sem mozdítom. ^-^

Nálunk pont vasárnap volt nyúlsült. Nem tudom, STM, mi bajod van vele. Biztos azért nem szereted, mert sütiszörny vagy.

Nem gondoltam, hogy valaha is irigy leszek egy szarvasra, de nálunk, nemeseknél nem szokás a tojásvadászat. Pedig biztosan jó móka lehet. Szomorú
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5094 Dátum: 12 ápr 04, 17:09:17 »

muszáj kipróbálnod, bár amilyen időt jósoltak húsétra, idén lehet elmarad Szomorú bár lehet kikönyöröghetem, hogy a házba rejtsék el XDD

amúgy egyszer kinn felejtettem egy csokitojást a kertbe, és nyáron találtam meg. elég furcsak állaga lett, és a szaga is khmmm.. érdekes volt.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5095 Dátum: 12 ápr 04, 17:18:12 »

Nálunk mindig el van rejtve egy kis csoki a kertben, meg kell keresni. De nagyrészt inkább már pénzt kapok. Régen mennyi csokit hozott a nyuszi, uramisten. Nevet Csoda hogy nem vagyok 200 kilós. :'D

Szegéény STM-san, nem hoz neki semmit a nyuszi.. Lesütöttszemek
Tessék, az én nyuszim hoz neked valamit. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5096 Dátum: 12 ápr 04, 17:36:31 »

Szerintem a fűben azt a csoki nyuszit már lelepték a hangyák. ikszdé
Sajnos a tojásvadászat nem rajtam múlik, hanem a szüleimen. Ők viszont nem nagyon angazsálják magukat, ahogy elnézem. Biztosan úgy gondolják, hogy az ilyesmi a köznépnek való. Szomorú
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5097 Dátum: 12 ápr 04, 22:43:56 »

Köszi Hanii, ezen meghatódtam szinte. Mosolyog

TIA (nagybetűvel menő, higgy nekem) mondanám, hogy majd viszek hozzátok iylenekt, de úgyis megenném, mire odaérek. :/
A szándék megvolt, ezt vedd figyelembe Mosolyog

És Ritli-senpai teljesen elhanyagol engem mostanában. Szomorú
Már egy csomó ideje nem ettem gyűlöletes sütit, meg amúgyis Szomorú
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5098 Dátum: 12 ápr 05, 19:51:51 »

Hiszek neked. ^-^
Majd küldök valami STM-biztos dobozt, hogy abban hozd el, és közben ne tudd megenni. Nevet

Tragédia történt... Sír NINCS TÖBB PEREC! A bolt, ahonnan eddig beszereztem, többé nem készíti. Helyette inkább beszereztek egy fagyiautomatát. -.- Mi lesz velem perec nélkül? A piknikre sem tudok vinni belőle. Sír

Ja, és piknik. heo hivatalosan felkért a megszervezésére, és elküldte a várható programot.
Íme a szórólap: http://i43.tinypic.com/2j2uwx5.jpg (a szöveget heo írta ^^) A további feladatokat MINItől várom.

És itt a rendes, amit Bogin kívül bárki megnézhet. Valójában csak ki akartam próbálni néhány PhotoShop-os ecsetet. ikszdé
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5099 Dátum: 12 ápr 05, 21:13:42 »

Király, végre piknikezünk. Hehe Én tudok vinni koktélokat, gyerekeknek persze alkoholmenteset.
Ez a Pet kényeztető kitűnően hangzik. Saját fésűt is lehet vinni, a már egész nap gyerekekkel kell játszani? Hümm-hümm

Már egy csomó ideje nem ettem gyűlöletes sütit, meg amúgyis Szomorú

Nekem is hiányzik a szardellás sütid, Ritli-sama. Szomorú Hozol majd a piknikre? :3
Naplózva

Oldalak: 1 ... 338 339 [340] 341 342 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins