25 máj 20, 00:01:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 334 335 [336] 337 338 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 961523 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5025 Dátum: 12 márc 22, 16:22:50 »

Aludjon is, másként nem lenne olyan szép a hangja. Ámor

mi? heo nem jön? :/ kár pedig meg akartam kóstoltatni vele a házi terményeimet ikszdé nanembaj majd teszünk félre Nevet
Talán bekukkantani be tudok azért, főleg, ha valami friss háztájival várnak. Nevet

Itt leszek neked én, nem kell az a buta heo. Hümm-hümm
Ezt kikérem magamnak, nem vagyok buta!  Durci
Egyébként sem hagynám, hogy magányosnak érezze magát. Nyelvesít
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5026 Dátum: 12 márc 22, 17:23:33 »

gazdi szerzek neked majd tikot Nevet rántva, főzve, vagy sütve? zöldséget mindenképp kapsz, meg ha marad akkor gyümit, de a Churros az enyém abból nem adok senkinek *vad tekintet* ikszdé
vagy esetleg szerzek neked egy élő tyúkot, és megtarthatjuk házikedvencnek Nevet nincs kedve valakinek heo házityúkjának/kakasának lenni? ikszdé
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5027 Dátum: 12 márc 22, 17:29:12 »

Ne ajánlgass helyettem semmit!
A tyúkot grillezve kérem, jól átpirítva. Gyümölcs jöhet nyersen is, a zöldségek pedig szintén grillezve legyenek tálalva. Persze csak, ha van rajtuk valami jó kis pác vagy szósz, úgy az igazi, bár a szószt, sőt az esetleges mártást egy edénykében is elfogadom, majd mártogatok.
Churros-t nem kérek, se tésztát, se cukrot nem eszem legalábbis az elmúlt egy hónapban. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5028 Dátum: 12 márc 22, 17:33:39 »

olyan egyedül vagyok ikszdé modnjuk úgyis edzek...de azért lejöhetnél gyakrabban, végülis a peted vagyok vagy mi ööööö
ejj kár hogy mégis megevésre szánod :/ amióta megvan az a modern karám alig jársz le hozzám, régen pedig nap mint nap etettél meg iylenek ikszdé
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5029 Dátum: 12 márc 22, 17:39:38 »

Több okból sem akartam még egy állatkát.
Az egyik, mert nem szeretném, hogy féltékenységed hatására és összekülönbözve vele árts neki.
A másik pedig az, hogy a már meglévőre is alig van időm.

Ennek ellenére, holnap elviszlek magammal munkába, majd a csillagok között kijátsszuk magunkat, meg versenyezhetsz a medvékkel is, sőt piciny ám lelkes tanítványom is ott lesz.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5030 Dátum: 12 márc 22, 17:44:01 »

király, majd kopogj le értem a pincébe Nevet végre bulizhatok Zizivel Nevet tényleg mindig csak mondod hogy munkába mész de nem tudom mi a munkád ikszdé majd avass be holnap ikszdé a medvéket meg simán lenyomom Nevet

mm az ölés az ártásnak számít? ikszdé
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5031 Dátum: 12 márc 22, 17:52:41 »

Foglalkozásom szerint én vagyok a fény őrzője és a gyógyító lángok megalkotója. Két hűséges állatommal Arth-al és Ursus-al járom a csillagok ösvényeit, hogy újabb és újabb csillagok fényeit tanulmányozhassam.
Még mindig ez lenne a munkám.

Mit keresnél te a pincében? Végül is mindegy, most már úgyis a karámodban vagy. *halk csettintés*
Zizi-vel akkor bulizol amikor csak akarsz, nem véletlenül van olyan messze a karám.
Lassan neki is kellene építenem valami lakóhelyet...  Gondolkozik

A medvéket csak akkor nyomod le, ha engedem, egyébként tiltott célpontok, úgy a szívemhez nőttek.

Igen, ez egy kifejezetten ilyen kategóriába tartozó dolog.

Ha már úgyis azén petem vagy akit szintén illene megtanítanom viselkedni, akkor...
Használj mondateleji nagybetűket.
Használj írásjeleket, például vessző és a mondatvégződések jelei.
Egy utolsó dolog még ami szemet szúrt. Tudod, hogy ez egy fórum, szóval ne használj rövidítéseket kérlek! Írd ki szépen a szavakat!
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 18:01:41 írta heo » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5032 Dátum: 12 márc 22, 19:57:28 »

A pikniket meg lehet oldani, csak később tia-ra toljuk a felelősséget ( Ördögi) és nem kell ilyennel foglalkoznunk. Nevet (Remélem nem olvassa el gonosz tervem)
tia-sama látása szerencsédre szelektív, úgyhogy a fentebb írtakat észre sem vette. Viszont, csak úgy megjegyezné (a kijelentésedtől függetlenül, mert azt ugye nem látta), hogy csak akkor tudtok bármit is rákenni, ha előzőleg felkértétek az esemény megszervezésére. Különben nem. Faceg
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5033 Dátum: 12 márc 22, 21:04:47 »

Foglalkozásom szerint én vagyok a fény őrzője és a gyógyító lángok megalkotója. Két hűséges állatommal Arth-al és Ursus-al járom a csillagok ösvényeit, hogy újabb és újabb csillagok fényeit tanulmányozhassam.
Még mindig ez lenne a munkám.

Mit keresnél te a pincében? Végül is mindegy, most már úgyis a karámodban vagy. *halk csettintés*
Zizi-vel akkor bulizol amikor csak akarsz, nem véletlenül van olyan messze a karám.
Lassan neki is kellene építenem valami lakóhelyet...  Gondolkozik

A medvéket csak akkor nyomod le, ha engedem, egyébként tiltott célpontok, úgy a szívemhez nőttek.

Igen, ez egy kifejezetten ilyen kategóriába tartozó dolog.

Ha már úgyis azén petem vagy akit szintén illene megtanítanom viselkedni, akkor...
Használj mondateleji nagybetűket.
Használj írásjeleket, például vessző és a mondatvégződések jelei.
Egy utolsó dolog még ami szemet szúrt. Tudod, hogy ez egy fórum, szóval ne használj rövidítéseket kérlek! Írd ki szépen a szavakat!

1. Tényleg, erre még emlékszem, azthiszem ebbe valahol belekötött STM xD
2. Én pölö futóversenyre gondoltam ikszdé
3. Hidd el már próbáltam, de folyton elfelejtem, de most ezt úgy írom szépen, hogy bal kezemben van egy félig evett alma ^^ mindjárt lerohad a karom ikszdé amúgy mindenem fáj nyaktól lefele kivéve a 2 kézfejem és a két lábfejem xD de panaszkodás majd megy a duma tp-be. xD
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5034 Dátum: 12 márc 24, 19:41:10 »

Nem gondoltam volna, hogy ekkora pangás lesz itt... de legalább van időm animézni. xD Na meg a jócsaládommal úgyis tartom a kapcsoltatot Pü-ben... és ha már PÜ, akkor egyeseknak luxus néha kipucolni a ládájukat? xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5035 Dátum: 12 márc 24, 20:52:29 »

Nekem nem is írsz lányom. Tudod mennyire aggódom érted?  Johhny Depi
A pangás, nos... mindenki csak eljegyezte egymást, semmi más, így nincs is új amit be lehetne rakni a a családfába, mert lusták kimondani hogy "Igen"...

tia-sama látása szerencsédre szelektív, úgyhogy a fentebb írtakat észre sem vette. Viszont, csak úgy megjegyezné (a kijelentésedtől függetlenül, mert azt ugye nem látta), hogy csak akkor tudtok bármit is rákenni, ha előzőleg felkértétek az esemény megszervezésére. Különben nem.
Mázlim van, hogy nem láttad mit írtam, bár ha fehér betűkkel írtam volna...  Gondolkozik
Szerintem majd valaki, vagy én meg fog kérni téged külön, egy csodás levéllel. >_<
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5036 Dátum: 12 márc 24, 21:04:35 »

Én is most készültem írni, csak megnéztem a CsSz-t.^^ De Hellchan megtörte a csendet. Nevet
Nekem sem írsz teee te te kis te. Sír A nagynénik már meg sem érdemelnek egy sort sem? Durci Bezzeg a keresztanyák mindig írnak. <3 Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5037 Dátum: 12 márc 24, 21:08:05 »

Na szép, most én vagyok a gonosz xD Jajj de évezem....... Ördögi
 Am meg ha 2 embernél többel beszélek egyszerre, betelik egy pillanat alatt, szal bocs xD
Ja, és ki hagyott egy fél hullát a kertben? És hol a másik fele? Kallen...?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5038 Dátum: 12 márc 24, 21:22:21 »

E-e, az nem én voltam.·· Én csak akkor viszek oda valami élőt, ha nincs más élőlény a közelben amit eljátszhatok. Aztán ha megunom vagy elpatkol, a kerti törpékkel eltakaríttatom. Én nem ásom el, mert utálom ha föld megy a körmöm alá. Lehet, hogy valami naiv szökevényszolga volt, akit a kutyák téptek szét. Vagy valami más.
Egyébként, mikor kezdődik az új edzésem?Pattog
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5039 Dátum: 12 márc 25, 09:40:39 »

Tyű, de rég írtam már. >.<#
Kallen-chin, ne tagadd, hogy te voltál. Nyelvesít És ha már kérdezed, mikor vizsgázhatok már le? Pattog Már olyan rég elsajátítottam a macskaságot, és még mindig csak tanonc vagyok...elhanyagolsz. Sír
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Oldalak: 1 ... 334 335 [336] 337 338 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins