batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #5010 Dátum: 12 márc 20, 21:31:08 » |
|
Hát nekem se nagyon van.. tanulás, meló, barátnő kórházat járom.. nem könyű az élet.. nha de lesz ez még így sem. Valami jó kis fórum játék kellene amúgy, ilyen online rpg naruto szerű valami. STm-san mostanába nem foglalkozik velem, próbálgatok edzegetni, de jó lenne a senseitől valami isntrukció is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 21:31:47 írta batai15 »
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5011 Dátum: 12 márc 20, 21:57:56 » |
|
Igazad van, de összeállítottam számodra egy edzéstervet, hamarosan kezdetét vezsi a komoyl kiképzés, és van egy kis elméleti anyag is számodra, nem sok, csak három oldal..-as a térkép az épülethez, amit megtöltöttem vele. Plusz ha anynira hajtassz erre az örök mangekyoura, akkor itt egy jó küldetés: menj el, és szerezz még két iylen piros karikás szemet. Csak tépd ki valakiből, vagy tenyéssz ki egy sharnganos disznófajtát, és ölesd meg az egyikükkel a legjobb barátját, nekem mindegy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 22:22:54 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5012 Dátum: 12 márc 20, 22:31:37 » |
|
Például én a jövőhét végéig nem nagyon tudok túl aktív lenni.
Hova mész el? Itt hagysz engem egyedül? már oldalakon keresztül szó volt a piknikről, de semmi eredmény nem lett, hogy mikor. nojólvan én arra szavazok, hogy most vasárnap 6-tól legyen a piknik egy elhagyatott szigeten, ahol van...patak Nem tia fogja ezt megrendezni? Vagy ezt nekünk kell? Bocsáss meg hanii, nem láttam azóta a kocsit hoyg kipucoltad, nagyon ügyes munkát végeztél, büszke vagyok rád, látom sokat fejlődtél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5013 Dátum: 12 márc 20, 22:56:55 » |
|
Ilyesmiről szó sincs, csak valaki nagyon kitölti minden időmet, a többit meg egy fantasztikus intézmény viszi el. tia, csak akkor rendez meg bármit is, ha erre külön felkérik egy P.Ü.-ben, legalábbis én így tudom, bár hivatalosan még mindig nem foglalkozik ilyenekkel, mindenesetre nekem nem jelezte, hogy mi is lesz ő pontosan.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5014 Dátum: 12 márc 20, 23:19:29 » |
|
Ne foglalkozz azzal a valakivel. Főleg ha így elveszi az idődet. Még tanulni sincs időd, na meg neki sincs. -.-' Jah, nem tudtam hogy pü.-ben kell neki szólni, legyen rendezvény szervező... Vagy várj ezeknek nem ez a nevük, valami ilyesmi, tuti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 23:20:13 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5015 Dátum: 12 márc 21, 00:28:21 » |
|
Igen, nekem kellene, csak már előbb beszélték az öregek, hogy a pikniket a Démon család szervezi. Pont ezért kérdeztem meg, hogy akkor mi lesz, csak senki sem válaszolt. Igen, heo jól mondja. A privát üzenet a legtisztább módja a megbízásnak. Amúgy beírhatsz rendezvényszervezőnek, mert semmi értelmeset nem tudtam kitalálni. Pedig még segítséget is kértem. Bocsánat, hogy a semmiért kértem gondolkodási időt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5016 Dátum: 12 márc 21, 00:34:36 » |
|
Egyelőre beírom ezt, aztán majd szólsz, ha tudsz jobbat.
Mini-chan, ha nem foglalkoznék vele, az nagyon fájna nekem. Pedig addig tanulhatna amíg én ama csodás intézményben vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 00:36:20 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5017 Dátum: 12 márc 21, 09:21:20 » |
|
Hova mész el? Itt hagysz engem egyedül? Itt leszek neked én, nem kell az a buta heo. A piknikkel meg nem tudom mi lesz. Az a helyzet, hogy naaaagyon lusta vagyok most ahhoz, hogy ide írogassak. AMúgy nemtom akartam még írni pár dolgot az utóbbi napokban, de már nem tudom, hogy mit. Ja igen, pl Mini te nyugodtan olvasgathatsz az aktákban, nem kell sunyiban. Elvégre a lányom vagy kijár neked a tudás. Amelyik akta nagyon titkos az úgyis el van rejtve jobban.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #5018 Dátum: 12 márc 21, 15:32:46 » |
|
Igazad van, de összeállítottam számodra egy edzéstervet, hamarosan kezdetét vezsi a komoyl kiképzés, és van egy kis elméleti anyag is számodra, nem sok, csak három oldal..-as a térkép az épülethez, amit megtöltöttem vele. Plusz ha anynira hajtassz erre az örök mangekyoura, akkor itt egy jó küldetés: menj el, és szerezz még két iylen piros karikás szemet. Csak tépd ki valakiből, vagy tenyéssz ki egy sharnganos disznófajtát, és ölesd meg az egyikükkel a legjobb barátját, nekem mindegy.
okés, de mangalica, kinai vagy petyes vagy mien kucu kell? képzett vagy idomított? a térképet sajnos nem lelelem a tananygaggal együttsem...most még amugy a kabuto féle sage modra gyurok közbe..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #5019 Dátum: 12 márc 21, 17:46:38 » |
|
Rikan: nyugi! Nem hajt a tatár! Hisz mi démonok vagyunk nem tatárok! Nyugodtan készítgesd, ha holnap lesz kész az is jó, ha április utolsó napján, az is. Nem baj, hogy lassan haladsz. Én is tavaly kezdtem el egy projektet, azt most is csak a fele van kész! (bár én egy lusta medvedisznóember vagyok) Annak, hogy nincs naponta 10-20 oldal én kifejezetten örülök. Mert akkor tuti, hogy a fene se olvasná vissza! xD Ja és STM egy sütiszörny! :O Mondjuk lehet azért látom annak, mert anyám tegnap sütit sütött. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5020 Dátum: 12 márc 21, 18:07:52 » |
|
Én ma a buszon láttam egy STM-es pólós embert. Rólam miért nincs póló? Akarok egy saját pólót. Április utolsó napjától szerintem sokkal sokkal később lesz kész. Főleg azért, mert a fent lévő emberek közül kettőt vehetek le, és rajzolhatom újra, valahogy teljesen máshogy, így le kell vennem még kettőt, mert hozzájuk tartoztak. Szóval (ha jól tudom) a fent lévő 9 emberből 4-et élből vehetek le, így borul az is, hogy kik kerültek volna hozzájuk. Tehát a biztos helyet birtokló 11 ember száma lecsökken 7-re, és nekik meg a nagy része már a képen van. Ó basszus, király, hogy így levezettem, most még annyi kedvem sincs megint elkezdeni ötletelni mint amennyi volt...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5021 Dátum: 12 márc 21, 18:28:11 » |
|
Én nem tudom hogy mások hogy vannak vele, de szerintem ha nincs kedved akkor nyugodtan hanyagold. (: Igaz, ha elvállaltad, akkor derék dolog lenne befejezni, de abszolút nem azt jelenti hogy muszáj, és szerintem senki se fog téged kisütni, bepanírozni és ebédre megenni ha nem csinálod meg.^^ Maximum ha nagyon unatkozol, vagy ha megint kedved támadna hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5023 Dátum: 12 márc 21, 20:11:16 » |
|
Rikanos póló? ha meglesz a spéci filcem csinálok egyet X"D mad küld egy képet, hogy hogy akarsz kinézni pübe :DD mi? heo nem jön? kár pedig meg akartam kóstoltatni vele a házi terményeimet nanembaj majd teszünk félre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5024 Dátum: 12 márc 22, 06:55:24 » |
|
Mini-chan, ha nem foglalkoznék vele, az nagyon fájna nekem. Pedig addig tanulhatna amíg én ama csodás intézményben vagyok.
Addig alszik, így nem tud tanulni. Itt leszek neked én, nem kell az a buta heo. A piknikkel meg nem tudom mi lesz. Mini te nyugodtan olvasgathatsz az aktákban, nem kell sunyiban. Elvégre a lányom vagy kijár neked a tudás. Amelyik akta nagyon titkos az úgyis el van rejtve jobban. Hehe, köszönöm anyám. A pikniket meg lehet oldani, csak később tia-ra toljuk a felelősséget ( ) és nem kell ilyennel foglalkoznunk. (Remélem nem olvassa el gonosz tervem) Egyébként április elején esni fog az eső, így ha pikniket akartok, akkor azt mondanám akkor, mikor éppen frissül a természet, és úgy se mennek ki sokan. Ha erről van szó. >_< Csak azért nem szóltam eddig mert olyan mintha a cuccait között kutakodnék, bár ahol tartod őket, nem éppen a hálód, így nem is teljesen olyan, de akkor is. (álmos vagyok még ...) Rikan, szúúúúúúúúúúú-szááááááááááááá, időd mint a tenger, senki sem sietettet téged, akkor készülsz el amikor akarsz. Attól még hogy elvállaltad, nem fogunk sürgetni, csak adj jelet havonta egyszer hogy nem felejtetted el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|