ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #4995 Dátum: 12 márc 19, 19:13:22 » |
|
Nekem is van tabletem. Ha ugyanarra gondolunk, akkor olyan mint egy rajzlap, csak ugyebár vastagabb, usb-vel csatlakoztathatod a géphez, van hozzá egy toll, és amit húzkodsz a táblán azt rajzolod a gépen. Jó kis dolog az tuti És olvasgattam vissza, bocsánat hogy megkérdezem, de mikor lesz ez a piknik? Szívesen ellátogatnék rá Nekem biosz tz-re kéne tanulnom, de ennél a tanárnál 3-masnál jobb dogát nem lehet írni... Készülnek a puskák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4996 Dátum: 12 márc 19, 21:18:36 » |
|
Milyen piknik? Akkor feltételezem, hogy azt Démonék szervezik, én nyaralhatok még egy kicsit. Vagy talán felvesznek, hogy hozzam össze helyettük? És élőben is? De jó nektek~ Majd szurkolok, hogy összehozhassátok. ^-^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4997 Dátum: 12 márc 19, 21:43:20 » |
|
tia, mondtam hogy elhozunk, lemegyek érted kocsival, és felhozlak. Mi az hogy szurkolsz nekünk? Tessék neked is ott lenni. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4998 Dátum: 12 márc 19, 22:19:10 » |
|
Aranyos vagy Mini. Amúgy hanii megjavította a csomagtartót? Hogyan sikerült neki? Talán nyár végére össze is tudnám kaparni a csomó papírt, ami kell egy ilyen utazáshoz. Mindenesetre megpróbálom. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4999 Dátum: 12 márc 20, 06:08:14 » |
|
Ó deh jó.. énis eltudok szállítani embereket, csak ki kell szedni a hummit a balatonból. xD tablet vételén énis gondolkomozom, android berkekben jártas vagyok, de egy laptopot mondjuk le tud váltani?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5000 Dátum: 12 márc 20, 16:28:30 » |
|
Igen, ha úgy van, én is el tudnék szállítani valakiket ha estleg sor kerül majd a dologra. Bár, hogy őszinte legyek, részemről kétlem, hogy ez így lesz, de ha mégis, szerintem én simán mennék. A tablet annyire tud leváltani egy laptopot, mint egy androidos mobil. Picit nagyobb a képernyője, meg ezt-azt jobban tud, és nem leht vele telefonálni, de sok különbség nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5001 Dátum: 12 márc 20, 16:33:14 » |
|
Az jó kérdés, nem tudom hogy elintézte-e a csomagtartót hanii, de van egy másik kocsi, ott még nem csinált bajt senki, az magától béna. >_< Remélem sikerül össze kaparni a papírokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5002 Dátum: 12 márc 20, 16:41:37 » |
|
Na, pontosan 234 oldal teleírása után újra írok a topicba.. Szerk: leszarom a másfél sort, számolgassa, aki akarja..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 20, 20:36:19 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5003 Dátum: 12 márc 20, 18:21:54 » |
|
Ha lenne egy élő kemping, nem tudom mennyire lennék elengedve.. Kellene pár nyomós érv, hogy meggyőzzek mindenkit a családban. De szívesen elmennék.^^ Omg, már rég készen van a csomagtartó. Meg lehet nézni, nagyon csinos, modern, jobb mint új korában. Loah, azóta sajnos be lett vezetve egy másfél soros szabály. Szerintem ehhez tartsd magad, Hieipapa kidob.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5004 Dátum: 12 márc 20, 20:29:40 » |
|
már oldalakon keresztül szó volt a piknikről, de semmi eredmény nem lett, hogy mikor. nojólvan én arra szavazok, hogy most vasárnap 6-tól legyen a piknik egy elhagyatott szigeten, ahol van...patak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5005 Dátum: 12 márc 20, 20:37:57 » |
|
Azért lehet így, mert mostanában nem igazán érünk rá. Például én a jövőhét végéig nem nagyon tudok túl aktív lenni, de ahogy én látom mások sem túl aktívak.
Élőben nem pont kempingre gondoltam, de ez sajnos nagyon a jövő zenéje. Leghamarabb augusztus végén lehetne ilyesmiről szó, úgyhogy addig ne is nagyon várjátok. Persze, ha ti találkoztok egymással, akkor arról írhattok ám, sőt képeket is linkelhettek. Kíváncsian várjuk majd.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #5006 Dátum: 12 márc 20, 20:38:39 » |
|
Meg lehetőleg legyen fogyasztani való.Nah jó közös programok és kaja is kell mit együnk igyunk? stb? öteltek? Ritlii-sama esetleg süthetne kanibál sütit, SMT-san meg pet bemutatót tartani..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5007 Dátum: 12 márc 20, 20:57:39 » |
|
batai: e STée M ugráljon át a tűzkarikán, végülis ő egy pet (mondom én... ) heo: tényleg, mostanában csak 3-4 oldal keletkezik 1 éjszaka alatt. már hozzászoktam a 8-9-hez mondjuk így csak 4 oldalt nem olvasok el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5008 Dátum: 12 márc 20, 21:15:40 » |
|
Még 3-4 oldal se, szerintem csak kb. 1-2. Kevesebb a visszaolvasnivaló. Tényleg szervezni kellene valami programot (nem igazit) hogy kicsit feldobjuk. Vagy jó ez a csend?^^ Én se írok mostanában ide túl sokat, pedig lenne időm és sokmindenhez hozzászólnék, csak a másfél soros szabály kicsit korlátoz, így egy mondattal nem nagyon reagálhatok megjegyzésekre. De nem is baj, jobb is így hogy kevesebbet jártatom a számat. Illetve az ujjaim. (Nem félreérteni xD )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5009 Dátum: 12 márc 20, 21:29:25 » |
|
nekem mostanában nincs mit írnom, csak nem fogom közölni itt minden egyes napot a kiképzésemből, bár most éppen szünetem van, amíg Ritli sensei kitalálja, hogy melyik legyen a következő dolog amire megtanít yipp közben anyáék meg elcsesztek mert fennhangon énekeltem japcsi számot a fürdőszobában remélem ha lesz itt egyáltalán szülőm (én nem ragaszkodom hozzá) akkor ne ilyen legyen X"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|