STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4980 Dátum: 12 márc 18, 16:08:18 » |
|
Most is ott vannak a romjai valahol a homok alatt, mélyen. Én már csak tudom, én süllyesztettem el. Baleset volt, nem akartam, hogy így történjen.  De azóta sok ember megfordult ott mindenféle népből, mi az esély rá, hogy a kardok oda tartoznak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4981 Dátum: 12 márc 18, 16:19:39 » |
|
Amit te elpusztítottál egy sziget volt a vízen, az emberek ezt gyakran összetévesztik Atlantisszal, de Atlantisz valójában egy lebegő hajó volt és valószínűleg vagy hazamentek lakói a hajóval együtt vagy csak másik helyre költöztek erőforrás után kutatva, a bolygón belül. A kardok pedig nem biztos, hogy kardok, lehetnek szárnyak vagy sokkal inkább kulcsok. Majd meglátjuk. (Ennyi marhaságot.) Úgy látszik megint mindenki punnyad vagy csak lazítanak a vasárnapi ebéd után. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #4982 Dátum: 12 márc 18, 16:25:34 » |
|
hát én éppen hezitálok, hogy tanuljak-e a matekdogára, vagy inkább fórumozzak, plusz dA-ra töltögettem képeket, meg olvasgatom az itteni agymenéseket  Rikan lassan tényleg jöhetne a kép 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #4983 Dátum: 12 márc 18, 16:55:03 » |
|
Ami azt ilelti, ez csak egy legenda heo. Az atlantisziak viszonylag fejlettek voltak, de közel sem anynira, mint állítják, és nagyon is földi eredetű civilizáció volt (ők persze azt terjesztették, hogy Isteni származásúak, de szerintem hazudtak). Persze egy részük tényleg elmenekült, még segítettem is nekik, rendes arcok voltak, és voltak mai szemmel primitív és lassú, de viszonylag nagyméretű repülő eszközeik is, de hogy nem olvadtak be simán más népekbe elveszítve az őseik emlékeit, azt kétlem. AZtán kitudja, lehet, hogy ATlantisz tök másholvolt akkoriban, ők meg csak fényezték magukat a névvel. Én sem tudhatok mindent, és ennek már... nem tom, több tízezer éve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 16:55:59 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4984 Dátum: 12 márc 18, 17:09:56 » |
|
Régebben úgy képzeltem el, mint ahogy a Laputa nevezetű Ghibli filmekben van. Után úgy, mint ahogyan az ősök városa kinéz a Star Gate Atlantisban. Ennek ellenére nem mondanám, hogy léteztek és azt sem, hogy nem. Sok kultúrában jelenik meg az égi szekér vagy az égen úszó arany hajó, mint isteni motívumok. Atlantisz is lehet hasonló. Teljesen könnyedén elképzelhető, hogy egy harcban megsérült hajó. A fedélzeten maradt túlélők pedig kereskedtek a helyi emberekkel, sőt talán be is illeszkedtek közéjük. Aztán valami balul sült el és a hajó elsüllyedt. Elég sok ponton van az emberek és a komplett evolúció vonalában olyan ugrás ami külső segítség nélkül nem érhető el. Ha gondolod, akkor beszélgethetünk erről privátban, hogy ne legyen ilyen sok álcázott OFF miattunk.
Remélem azért senki nem került kórházba vagy hasonló és emiatt nem tud írni. Egyébként jobbulást mindenkinek aki áldozatul esett a ravasz tavasznak és náthás lett! Egészséges család a boldog család.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4985 Dátum: 12 márc 18, 19:05:18 » |
|
Szerintem piknikre mindenki összeszedi magát, én meg már nézegettem a kertet, szépen nőnek a zöldségek ^^ kb ilyenekre lehet számítani saláta *-* sárgarépa petrezselyem paradicsom zöldpaprika vöröshagyma lilahagyma póréhagyma lilakáposzta krauuut xD és készülök már gyümikkel is, hiszen anélkül nem élet az élet ^^ málna *w* eper sárgabarack őszibarack alma (szép piros és nagy  ) 'fincsa banán' cseresznye remélem ezzel beéritek, most ilyen lesz a vitamin arzenálom xD meg persze viszek egy kis Churrost is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #4986 Dátum: 12 márc 18, 19:52:12 » |
|
Vííí saláta*.* aztat szeressük. :3 kiskorom óta, ha anyu vagy mama húslevest csinál, mindig lenyúlok valami nyers zöldséget [krumpli, sárgarépa, fehérrépa], imádom. A paradicsom meg alap élelmiszer nálam.  Én talán muffinokat vinnék. Van egy receptkönyvem, majd abból válogatok.:3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #4987 Dátum: 12 márc 18, 20:07:09 » |
|
Felkellene olvasztani az antarktisz jegét, meg néznék mivan ott xD Kellene pár gáz palack meg perszelő, profi vagyok benne.. főleg a mai kucu vágás után xD Hát fejletnek inkább a piramis építőket nevezném..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #4988 Dátum: 12 márc 18, 21:21:49 » |
|
Gyorsan bele-bele olvastam PÁR hozzászólásba, és ezt a kettőt találtam csak számomra is érdekesnek: Rikan-tól is megkérdezném, hogy mi újság a családi festménnyel?
Semmi. Áll, néha húzok három vonalat és megunom, nincs kedvem csinálni, és úgy érzem, hogy oltári ronda lett eddig is. De én az elején leszögeztem, hogy lassú lesz, szóval mindenkinek üzenem, hogy ha siettettek se lesz kész előbb, sőt, még a mostani állapotánál is rondább lesz (olyat pedig kifejezetten nehéz csinálni). Rikan lassan tényleg jöhetne a kép  Lassan jön is. De nem értem, te is láttad, hogy mondtam, hogy sok időt vesz majd igénybe... 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4989 Dátum: 12 márc 18, 21:26:24 » |
|
Rikan, szerintem csak a munka folyamatára voltak kíváncsiak, egyébként minden bele, tényleg nagy meló lehet.  STM, akkor már megtudtuk, hogy mi történt Atlantisszal, de Ataisszal mit tettél?  Egyébként most nekem is volt rendesen visszaolvasnivalóm, de csak pár dolog maradt meg. pl . az egerek, így érdemlegesen elég nehéz lenne reagálni. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4990 Dátum: 12 márc 19, 15:02:54 » |
|
Rikan lassan tényleg jöhetne a kép  Lassan jön is. De nem értem, te is láttad, hogy mondtam, hogy sok időt vesz majd igénybe...  Már így is elég régen kértük  bár kinek mi a rég  nekem már 2 héttel ezelőtti dolog is régi X"D Amúgy már nem is emlékszem...te kézzel rajzolod?  vagy ilyen tabletes cuccal? mondjuk mindkettővel lassan halad az ember, de ha esetleg ceruzával lapra csinálod, kb hányasra számítsunk? A3-asra?  csak mert én mostanában rákaptam az A3-as lapos rajzolásra de mondjuk a Hetas poszter is legalább 2-3 óra volt, pedig csak 5 szereplő volt rajta O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4991 Dátum: 12 márc 19, 15:26:02 » |
|
Jó tudni, hogy ti kértétek... De ha ennyire rég "kértétek" akkor mértnem rajzoltál te egyet azóta?
És tablet. Nem tudom mekkora lesz, de ne gigantikusan nagyra számítsatok.
Majd kicsit később még lenne egy kérésem a képpel kapcsolatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 16:06:46 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4992 Dátum: 12 márc 19, 17:34:05 » |
|
jó akkor nem kértük, hanem felajánlottad és elfogadtuk  mondom hogy nem emlékszem  Óóó esetleg azért mert pocsék a rajztechnikám..?  még néha egy sima Heta-s kép is kifog rajtam, ha meg rossz passzban vagyok, akkor még egy normális fejet sem tudok rajzolni TT__TT de gyakorlás kérdése, mondjuk a barátaim szerint elég sokat fejlődtem ahhoz képest, hogy fél éve még rajzolni sem tudtam  de kezdünk átmenni offba 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4993 Dátum: 12 márc 19, 18:16:31 » |
|
Jó, lehet, hogy én vagyok a hülye (nem is lehet, hanem biztos), de mit jelent az, ha valaki "tablettel" csinál rajzot?  Ez azt jelenti, hogy Paint-tel, vagy egyéb ilyen szerkesztős programmal? 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #4994 Dátum: 12 márc 19, 18:26:41 » |
|
Grafikus tábla, a tablet elnevezésben nem játszik közre az, hogy milyen programot használ az illető. De ez tényleg off, simán fel lehetett volna tenni a grafikai topikba.
És akkor a kis kérésem a következő lenne. Aki nem látja itt a nevét, kérem, hogy küldjön egy privát üzenetet arról, hogy szeretne kinézni a képen. Ha esetleg lehagytam valakit aki jelezte, hogy szeretne rajta lenni a képen (amennyiben van ilyen személy) az meg hagyjon békén, ez csak azoknak szól, akik IDE tettek képet. Köszönöm. Kallen, Bogi, gman, Sabaku, ^^, heo, Minagi, Ritli, Hiei, Seva, Lille, Zizi, Putri. Akiket így kapásból látok, hogy kell küldeni: hanii, Cicc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|