STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4770 Dátum: 12 márc 14, 18:28:39 » |
|
Bogi is csak 11 éves hiszen. Én meg például vén vagyok, és gyönyörű. Fiatalító mágia meg csak azoknak kell, akik silány egyszerű emberi génekkel rendelkeznek. Mire egy démon megszottyad például, az gondolom van párezer év. Miről beszélsz, Zizi, hisz ez legalább két-három sor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 18:45:25 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4771 Dátum: 12 márc 14, 18:38:33 » |
|
SöTöMö san! Ha Hiei meglátja, hogy semmibe veszed a 1,5 soros szabályt ki leszel innen gyakva! Gyors írj még oda valamit! Egyébként unalmamba, meg, hogy gyakoroljam a medvék rajzolását, mert már rég csináltam, lerajzoltam heo-t fényőrző ként a medvéivel. xD Ő... a lábai kicsit rövidek lettek, meg az árnyékok is rosszak, csak gondoltam megosztom. xD Amúgy én nem vagyok démon, hogy 500 éves legyek! És igen, megint lusta voltam visszaolvasni! (magyarul azt sem tudom miről van szó xd)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 18:39:32 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4772 Dátum: 12 márc 14, 18:45:18 » |
|
Tegnap ugyebár leírtam a macskámmal történteket, és ma sikeresen elvittük az osrvoshoz, és kitudódott minden. Az orvosnő elkezdi nézegetni, és látja a nagy dudort, és kiderült, hogy valamilyen hályoga van. Nem szeretném részletezni, hogy milyen undorító volt a kezelés. Tehát ápolgatták, és aztán felküldtek a patikába venni egy ilyen gyógyszert. Jó, nem kellett volna annyira aggódnom emiatt, de a lényeg hogy a macska jól van. Ja, igen: remélem, hogy a moderátoroknak nem gond, ha most leírtam ezt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4773 Dátum: 12 márc 14, 18:47:17 » |
|
Mi nem vagyunk olyan vének, mint ti. Nekünk nem kellenek megtévesztő mágiák, hogy fiatalnak és gyönyörűnek látszunk. Félre érted tia-chi. Ez nem megtévesztő mágia csupán démoni adottság. Nem vagyunk mi Tsunadék. Semmi erőnkbe nem kerül, hogy fiatalok és gyönyörűek legyünk, ez csak úgy van. Amúgy ne legyél már undok, nem ti vagytok az ellenségeink. Vagy azok akartok lenni? Na jó nem bántanálak titeket anyátok miatt, ez a szerencsétek. Igen, pont úgy van, ahogy STM mondja a véletlenül se kevesebb mint másfél soros hsz-ében. Jó lett a rajz Zizi. A fekete maci továbbra is extra cukiság. :3 De heot ha már fényhozó vagy mi, fehér csuklyában képzelném el. Bár lehet, hogy új családja kedvéért öltött feketét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 18:48:17 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4774 Dátum: 12 márc 14, 18:59:50 » |
|
Húú Zizi ez a rajz tök jó lett. *.* Hmm mi legalább sokáig élünk, a hercegnők meg hamar feldobják a talpukat. Esetleg megszúrják magukat egy mérgezett végű orsóval.. Bogi, az szerintem nem hályog hanem tályog nem? De ezt már lehet megint a duma topicba kellett volna.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4775 Dátum: 12 márc 14, 19:02:03 » |
|
hanii, drága tanítványom, aztán jön a herceg, és igaz csókja felébreszt a gonosz álomból. Mindig jön egy herceg az életben, mikor igazán szükségünk van rá. Így sosem vagyunk egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4776 Dátum: 12 márc 14, 19:09:13 » |
|
Nekem hál istennek még nincs (mármint itt a családban) a hercegekkel folyton csak a gond van. Főleg hogy amikor meghallom a "herceg" szót, mindig ő jut az eszembe: Herceg
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #4777 Dátum: 12 márc 14, 19:12:09 » |
|
Örülök, hogy tetszetős a rajz! Ha gondoljátok titeket is elképzellek, és papírra... khm. paintra vetlek. Én addig élek mint 1 ember, nem vagyok démon. Bár, állítólag, ha 1:3 arányban vörös és fehérborból készült forraltborba bele ereszted egy Hiei démon famíliájából származó démon vérét, adsz hozzá egy feles páleszt, meg egy gőte szemet, majd erjeszted pontosan 300 napig, és a születésed napján megiszod, akkor az örök életet ad. Ki vállalkozik, egy kis véradásra? Hanii: Nekem is Szőke Herceg jut eszembe a herceg szóról mindig. A "kell egy hős" vagy mi a számnak a címe, meg a tánc a herceggel. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 19:16:12 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4778 Dátum: 12 márc 14, 19:15:48 » |
|
Lille azok a hercegek csak a fele királyságot meg a hírnevet akarják. Ráadásul egy tök ismeretlen fickóhoz hozzámenni? És ha nem is herceg? És ha utálni fogod? És ha ő utál? Csak eljátssza a megmentőt és az ostoba kis hercegnők egyből a lábai elé borulnak. És mi kell hozzá? Lesmárolni egy eszméletlen lányt. Ez inkább szexuális zaklatás. Én nem hozzámennék, hanem felgyújtanám. Ráadásul ha gonosz a herceged? Mint Shrekből Szőke? (lol most látom mit linkel hanii ) Zizi engeeem. *-* De ne olyan perverz predatorosan mint trollbarlangban.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4779 Dátum: 12 márc 14, 19:26:42 » |
|
Ugyan, ezek a hercegek nem csak címükben nemesek, nem közelednek hátsó szándékkal, vagy akik mégis, azokat ügyesen kiszúrjuk. Nem vagyunk ostobák, nem vetjük a lábaik elé magunk, méltósággal viseljük magunkat, tartásunk is illik rangunkhoz. A házasság pedig már a következő lépcsőfok, addig el is kell jutni. hanii, nem tudom, te hol futottál össze ezzel a flótással a pokolban, de itt, felénk, a fenti világban ilyenek hercegeink. http://madameguillotine.files.wordpress.com/2011/10/tumblr_kyvdhh6fhq1qb850do1_500.jpghttp://www.hotflick.net/flicks/2006_Tristan_+_Isolde/006TNI_James_Franco_018.jpg
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4780 Dátum: 12 márc 14, 19:36:45 » |
|
Jaj ezek egész jók Lille. *w* Mondjuk jófiús kinézetük van, de én a rosszfiúkat szeretem. xd $: Khm.. esetleg William Levy nincs ott felétek? *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4781 Dátum: 12 márc 14, 19:45:23 » |
|
hanii te ne meresztgesd a szemed holmi hercegekre. Te egy toronyba zárt goblin lány vagy aki apáca sorba fog vonulni. Vagy ha mégse akkor is démonherceghez mehet csak hozzá. Mondjuk hozzá: http://3.bp.blogspot.com/_T5UlQql8sHM/S7tCqj27WNI/AAAAAAAACWA/5cak0TVuvcQ/s1600/Abadon.jpg *-* Na jó megkíméllek lehet valami ilyesmi is a választottad: http://media.otakuzone.com/store/user/180561/T13017902183212ce3ad117e3806c58cd0f6e317df561.jpg De ne nyálas szépfiú. Max démoni szépfiú.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 19:46:14 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #4782 Dátum: 12 márc 14, 19:54:13 » |
|
Ha madara leszek énis lehetek démon ? Akkor olyan400 éves leszek mint a hegylakó xD STM-san hol marad az edzés??? Am találtam itachitól shurikeneket most aazzal edzek xD
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4783 Dátum: 12 márc 14, 19:59:37 » |
|
Az edzés... igen, kicsit sok dolgom akadt, bocsi. Na, akkor hamarosan benézek hozzád. Az edzés részletei titkosak, de sokat fogsz fejlődni. De ha tényleg Madara akarsz lenni, akkor fel kell kutatnunk egy jó plasztikai sebészt, meg szrezni valahonnan egy kis dns-t Hashisramától... hmm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4784 Dátum: 12 márc 14, 20:01:54 » |
|
Ritli-baa: a második férifiállat nem is rossz... Zizi: tök jó a rajzod, főleg heo-toosan xD engem is *o* tök jó lett a botja,meg a csuklyája is. mondjuk a feketén kicsit meglepődtem, de már látom, ő is kezd eldémoniasodni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 20:18:44 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|