24 nov 16, 04:55:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 317 318 [319] 320 321 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815351 alkalommal)
0 Felhasználó és 162 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4770 Dátum: 12 márc 14, 18:28:39 »

Bogi is csak 11 éves hiszen.
Én meg például vén vagyok, és gyönyörű.  Kúl

Fiatalító mágia meg csak azoknak kell, akik silány egyszerű emberi génekkel rendelkeznek. Mire egy démon megszottyad például, az gondolom van párezer év.

Miről beszélsz, Zizi, hisz ez legalább két-három sor.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 18:45:25 írta STM » Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #4771 Dátum: 12 márc 14, 18:38:33 »

SöTöMö san! Ha Hiei meglátja, hogy semmibe veszed a 1,5 soros szabályt ki leszel innen gyakva! Gyors írj még oda valamit! ikszdé

Egyébként unalmamba, meg, hogy gyakoroljam a medvék rajzolását, mert már rég csináltam, lerajzoltam heo-t fényőrző ként a medvéivel. xD Ő... a lábai kicsit rövidek lettek, meg az árnyékok is rosszak, csak gondoltam megosztom. xD

Amúgy én nem vagyok démon, hogy 500 éves legyek! Hmm?
És igen, megint lusta voltam visszaolvasni! ikszdé (magyarul azt sem tudom miről van szó xd)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 18:39:32 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4772 Dátum: 12 márc 14, 18:45:18 »

Tegnap ugyebár leírtam a macskámmal történteket, és ma sikeresen elvittük az osrvoshoz, és kitudódott minden.
Az orvosnő elkezdi nézegetni, és látja a nagy dudort, és kiderült, hogy valamilyen hályoga van. Nem szeretném részletezni, hogy milyen undorító volt a kezelés. >.<# Tehát ápolgatták, és aztán felküldtek a patikába venni egy ilyen gyógyszert.
Jó, nem kellett volna annyira aggódnom emiatt, de a lényeg hogy a macska jól van. Mosolyog
Ja, igen: remélem, hogy a moderátoroknak nem gond, ha most leírtam ezt. ^^
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #4773 Dátum: 12 márc 14, 18:47:17 »

Mi nem vagyunk olyan vének, mint ti. Durci Nekünk nem kellenek megtévesztő mágiák, hogy fiatalnak és gyönyörűnek látszunk. Faceg
Félre érted tia-chi. Ez nem megtévesztő mágia csupán démoni adottság. Hümm-hümm Nem vagyunk mi Tsunadék. Semmi erőnkbe nem kerül, hogy fiatalok és gyönyörűek legyünk, ez csak úgy van. ikszdé
Amúgy ne legyél már undok, nem ti vagytok az ellenségeink. Technikai KO Vagy azok akartok lenni? Ördögi Na jó nem bántanálak titeket anyátok miatt, ez a szerencsétek. Nyelvesít
Igen, pont úgy van, ahogy STM mondja a véletlenül se kevesebb mint másfél soros hsz-ében. ikszdé

Jó lett a rajz Zizi. A fekete maci továbbra is extra cukiság. :3 De heot ha már fényhozó vagy mi, fehér csuklyában képzelném el. Hümm-hümm Bár lehet, hogy új családja kedvéért öltött feketét. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 18:48:17 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #4774 Dátum: 12 márc 14, 18:59:50 »

Húú Zizi ez a rajz tök jó lett. *.* Nevet
Hmm mi legalább sokáig élünk, a hercegnők meg hamar feldobják a talpukat. Nyelvesít Pojén Esetleg megszúrják magukat egy mérgezett végű orsóval.. Hümm-hümm

Bogi, az szerintem nem hályog hanem tályog nem? Nevet De ezt már lehet megint a duma topicba kellett volna. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4775 Dátum: 12 márc 14, 19:02:03 »

hanii, drága tanítványom, aztán jön a herceg, és igaz csókja felébreszt a gonosz álomból.   Mindig jön egy herceg az életben, mikor igazán szükségünk van rá. Így sosem vagyunk egyedül.  kacsint
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #4776 Dátum: 12 márc 14, 19:09:13 »

Nekem hál istennek még nincs (mármint itt a családban) a hercegekkel folyton csak a gond van. Főleg hogy amikor meghallom a "herceg" szót, mindig ő jut az eszembe:
Herceg ikszdé
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #4777 Dátum: 12 márc 14, 19:12:09 »

Örülök, hogy tetszetős a rajz! Pirul Ha gondoljátok titeket is elképzellek, és papírra... khm. paintra vetlek. ikszdé

Én addig élek mint 1 ember, nem vagyok démon. Bár, állítólag, ha 1:3 arányban vörös és fehérborból készült forraltborba bele ereszted egy Hiei démon famíliájából származó démon vérét, adsz hozzá egy feles páleszt, meg egy gőte szemet, majd erjeszted pontosan 300 napig, és a születésed napján megiszod, akkor az örök életet ad.  Gondolkozik Ki vállalkozik, egy kis véradásra? Nyelvesít

Hanii: Nekem is Szőke Herceg jut eszembe a herceg szóról mindig. A "kell egy hős" vagy mi a számnak a címe, meg a tánc a herceggel. xD

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 19:16:12 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4778 Dátum: 12 márc 14, 19:15:48 »

Lille azok a hercegek csak a fele királyságot meg a hírnevet akarják. smirksweat Ráadásul egy tök ismeretlen fickóhoz hozzámenni? És ha nem is herceg? És ha utálni fogod? És ha ő utál? Csak eljátssza a megmentőt és az ostoba kis hercegnők egyből a lábai elé borulnak. És mi kell hozzá? Lesmárolni egy eszméletlen lányt. smirksweat Ez inkább szexuális zaklatás. Wátdöfákk Én nem hozzámennék, hanem felgyújtanám. Ráadásul ha gonosz a herceged? Mint Shrekből Szőke? Hmm? (lol most látom mit linkel hanii Nevet)

Zizi engeeem. *-* De ne olyan perverz predatorosan mint trollbarlangban. ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4779 Dátum: 12 márc 14, 19:26:42 »

Ugyan, ezek a hercegek nem csak címükben nemesek, nem közelednek hátsó szándékkal, vagy akik mégis, azokat ügyesen kiszúrjuk. Nem vagyunk ostobák, nem vetjük a lábaik elé magunk, méltósággal viseljük magunkat, tartásunk is illik rangunkhoz. A házasság pedig már a következő lépcsőfok, addig el is kell jutni.  Nevet

hanii, nem tudom, te hol futottál össze ezzel a flótással a pokolban, de itt, felénk, a fenti világban ilyenek hercegeink.

http://madameguillotine.files.wordpress.com/2011/10/tumblr_kyvdhh6fhq1qb850do1_500.jpg

http://www.hotflick.net/flicks/2006_Tristan_+_Isolde/006TNI_James_Franco_018.jpg

kacsint
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #4780 Dátum: 12 márc 14, 19:36:45 »

Jaj ezek egész jók Lille. Pirul *w*

Mondjuk jófiús kinézetük van, de én a rosszfiúkat szeretem. xd Ördögi $:
Khm.. esetleg William Levy nincs ott felétek? Pirul *.*
Naplózva

Szeretet
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4781 Dátum: 12 márc 14, 19:45:23 »

hanii te ne meresztgesd a szemed holmi hercegekre. Te egy toronyba zárt goblin lány vagy aki apáca sorba fog vonulni. ikszdé Vagy ha mégse akkor is démonherceghez mehet csak hozzá. Durci Mondjuk hozzá: http://3.bp.blogspot.com/_T5UlQql8sHM/S7tCqj27WNI/AAAAAAAACWA/5cak0TVuvcQ/s1600/Abadon.jpg *-* ikszdé
Na jó megkíméllek lehet valami ilyesmi is a választottad: http://media.otakuzone.com/store/user/180561/T13017902183212ce3ad117e3806c58cd0f6e317df561.jpg Hümm-hümm
De ne nyálas szépfiú. Nyelvesít Max démoni szépfiú. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 19:46:14 írta Ritli » Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #4782 Dátum: 12 márc 14, 19:54:13 »

Ha madara leszek énis lehetek démon ? Akkor olyan400 éves leszek mint a hegylakó xD STM-san hol marad az edzés???
Am találtam itachitól shurikeneket  most aazzal edzek xD
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4783 Dátum: 12 márc 14, 19:59:37 »

Az edzés... igen, kicsit sok dolgom akadt, bocsi. Na, akkor hamarosan benézek hozzád. Az edzés részletei titkosak, de sokat fogsz fejlődni. De ha tényleg Madara akarsz lenni, akkor fel kell kutatnunk egy jó plasztikai sebészt, meg szrezni valahonnan egy kis dns-t Hashisramától... hmm...  Gondolkozik
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #4784 Dátum: 12 márc 14, 20:01:54 »

Ritli-baa: a második férifiállat nem is rossz...  Gondolkozik
Zizi: tök jó a rajzod, főleg heo-toosan xD engem is *o* tök jó lett a botja,meg a csuklyája is. mondjuk a feketén kicsit meglepődtem, de már látom, ő is kezd eldémoniasodni.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 20:18:44 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 317 318 [319] 320 321 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins