24 nov 16, 00:02:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 315 316 [317] 318 319 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813574 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4740 Dátum: 12 márc 14, 06:55:38 »

Kösz a bókot. Nevet
Menj már, ezt úgy írtad, mintha ő találta volna ki a monogramot. Ha tetszik, akkor használd.
STM véleménye izgat a legkevésbé. Viszont azért, mert neki is ugyanígy keletkezett a neve, az enyém már nem eredeti. Ez a bajom.
Botor módon hajnal négy után világhódítás közben úgy döntök, visszaolvasom a  topic általam nem olvasott pár ezer oldalának nagyrészét (kisebb nagyobb szünetekkel), és ilyesmivel kell szembesülnöm. O_o
Kevésbé izgat, mint mondjuk egy körling-bajnokság? Vagy egy esszé a különböző téglafajták szagáról? Vagy mint gman, vagy mint gman véleménye?  Technikai KO
Most megbántódtam.  Szerencse
Amúgy heo, ez évszázadok távlatából biztos nem izgat, de miből gondolod, hogy nem én találtam ki?

Viszont a visszaolvasás (meg a mrá régesrég látott oldalak átfutása, hogy tudjam, mit nem olvastam) közben egy csomó értékes információhoz jutottam, amiről eddig nem tudtam. Megtudtam például, hogy Rikan egy krumpli. Meg egy csomó más olgot, amit most fáradt vagyok leírni, de örülök, hogy már a birtokomban van az információ. :kituno:

Ja, és valaki linkelt egy képet Ritliről, amin van egy petje. Már akkor is láttam, de akkor még nem volt gyanús. Na most, nyilván én avgyok, csak nem ismertem meg magam, mert ugye bárhogy kinézhetek. De akkopr még nem voltam a petje. Nánnyi?
Ehhez Szavanna-néninek lehet köze...  vagy simán valami random mellékpet.

Batai, este hatig még túl kellett volna élned, de azzal, hogy önállóan kijutottál, felülmúltad az elvárásaimat. Hozzákezdhetünk a tényleges edzéshez, de előbb, még egy próba Faceg
Éhezem, szükségem van sütire. Jobb lenen, ha süttethetnék Ritli-himével, de nem akarom emiatt felverni hajnalban, szóval szerezz nekem.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 07:12:02 írta STM » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #4741 Dátum: 12 márc 14, 08:34:34 »

Eeeeh? Pedig akartam sütni ilyet. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3297374_700b.jpg Olyan kis aranyos sütikék, már múltkor kinéztem. >.<#
Milyen kép? Na mindjárt megkeresem... na jó nem találom hirtelen de nincs is időm megtalálni mert megyek el itthonról. Szóval az bizonyára csak a fotó kedvéért jelent meg mellettem, igazi célja nem volt csak egy design elem.
De az is lehet, hogy ő Pötyi az előző petem, aki elhullott egy sajnálatos ömm... balesetben. Gondolkozik
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #4742 Dátum: 12 márc 14, 08:40:57 »

Látod, ez történik, ha hajnalban világhódítás helyett mással foglalkozol. Lesütöttszemek Az amúgy is költői túlzás volt. Szerintem érted hogy értettem. Vagy nem? Hmm?
Amúgy egy körling-bajnokságnál, egy a különböző téglafajták szagáról szóló esszénél, gmannél, vagy gman véleményénél bármi jobban izgat. (gonosz vagyok, tudom Lesütöttszemek)

Ilyen sütit ettem tegnap, csak az hab-, kalap- és bajuszmentes volt.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4743 Dátum: 12 márc 14, 09:04:04 »

Na közben összekészülődtem és maradt még időm. Megtaláltam azt a bizonyos fotót. >.<# Az a vicces, hogy nekem anno ott fel se tűnt, hogy van rajta egy petem is. Ohh My God Szóval ez nem pötyi csak egy design elem. De tök menő. STM nem akarsz ilyenné változni? Kúl

Tia akkor az nem ilyen volt. Nevet A kalap és a bajusz a legfontosabb. Utánuk meg a hab. Lesütöttszemek
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 14, 09:05:02 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #4744 Dátum: 12 márc 14, 09:17:48 »

Most már engem is érdekel az a kép. >.<# Majd ha nem gyakorlaton leszek, megkeresem. Hümm-hümm

Pedig az alsó fele teljesen így nézett ki. Lehet, ha nem ettem volna meg, előbb-utóbb továbbfejlődött volna bajszos-kalapossá. Lesütöttszemek
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4745 Dátum: 12 márc 14, 14:17:46 »

Amúgy heo, ez évszázadok távlatából biztos nem izgat, de miből gondolod, hogy nem én találtam ki?
Mert, ha igazat mondasz magadról, akkor egy névtelen lénynek minek kellett volna monogram vagy bármilyen szimbólum, főleg, ha eredeti alakját már nem is ismeri, mert annyi minden volt már?
Másrészt meg, mert, ha pénzt akarsz, akkor azt nem te találtad fel. Márpedig az első monogramok pénzérméken lelhetőek fel. Nyelvesít
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #4746 Dátum: 12 márc 14, 14:30:13 »

Zizi, ahogy te tudsz rajzolni *-* én hülye vagyok ahhoz, hogy painttel ilyen szupermacikat összedobjak Nevet
Ritli sama waahh azok a sütik >< ha sütsz egyet a kövi fórumospartyra akkor mindenképpen elmegyek *w*

Mini chan: igen lehet hogy olvassátok a DT-t, de alig írnak oda páran >< naponta 1× nyitom meg, és jó ha 6-7 hsz összegyűlik X"D
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #4747 Dátum: 12 márc 14, 14:31:31 »

Ehh miról maradtam le.. kinek hogy telt az eddigi nap? Ritli -chan ha szabad így kifijezni magam, sütünk sütit? Hulla fáradt vagyok az edzések miatt, de sebaj túl fogom élni..Mosolyog
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #4748 Dátum: 12 márc 14, 14:33:43 »

Ehh miról maradtam le.. kinek hogy telt az eddigi nap?

Én pölö leírtam a Duma Topicba, mert ez odavaló Nyelvesít

viszont ha valaki süt sütit, annak köteles adnia nekem. Ez legalább jár Ritli sama tanítványának ill. heo kiskedvencének ikszdé sütire fel *-* béreljetek fórumkonyhát ikszdé
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #4749 Dátum: 12 márc 14, 14:39:22 »

Persze Flexee te mindig kapsz sütit csak gyere el érte. ^^

batai süthetünk, de eléggé fáradt vagyok, leragadt a szemem... van egy ötletem. Én adom az instrukciókat te pedig sütöd a sütit. >.<#
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4750 Dátum: 12 márc 14, 14:41:27 »

Mini chan: igen lehet hogy olvassátok a DT-t, de alig írnak oda páran >< naponta 1× nyitom meg, és jó ha 6-7 hsz összegyűlik X"D
Az lehet, de amit pl Bogi írt az pont olyan téma volt ("Elmesélem milyen volt a mai napom") ami oda illik. Így valaki elolvassa, reagál rá, és ő is leírja. Nevet Tényleg alig írnak oda mostanában, mégis még él, és van ami oda való.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #4751 Dátum: 12 márc 14, 14:46:08 »

Már nem azért de egy szóval sem mondtam hogy ne oda írja O.o csak annyit, hogy ott nincs élet ikszdé a kettőnek nincs sok köze egymáshoz ikszdé én életnek azt tekintem amikor 3-4 ember elbeszélget egymással tök hülye témákról vagy a napjukról ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4752 Dátum: 12 márc 14, 15:30:06 »

Eeeeh? Pedig akartam sütni ilyet. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3297374_700b.jpg Olyan kis aranyos sütikék, már múltkor kinéztem. >.<#
Milyen kép? Na mindjárt megkeresem... na jó nem találom hirtelen de nincs is időm megtalálni mert megyek el itthonról. Szóval az bizonyára csak a fotó kedvéért jelent meg mellettem, igazi célja nem volt csak egy design elem.
De az is lehet, hogy ő Pötyi az előző petem, aki elhullott egy sajnálatos ömm... balesetben. Gondolkozik
Ha hazaérsz azért süthetsz nekem iylen sütit Nevet
Majd cilinderben és monokliban eszem meg.
Átváltoznék iylen lénnyé, de nézd, milyen láma arcot vág. CSak a sokkal királyabb változatára vagyok képes.

tia, szeritem kevered a sütit meg a pokemonokat.  Nyelvesít

És heo, jó, nem én találtam fel, csak nagyzolni akartam. Másfelől, a STM maga egy kódnév, és sok nevet ahsználtam már.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #4753 Dátum: 12 márc 14, 16:06:35 »

már bocs de szerintem ha már a család barátok topic,a hükyeségen kivül arról is szól hogy az ember szorosabb köteléket alakítson ki a fórumozó társakkal, ennek fejében belefér az a kérdés k hogy,van. amugy sütut most nem tudok sütni, mert éppen utazom a barátnömhöz és telorol bénázok....
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #4754 Dátum: 12 márc 14, 16:10:42 »

Nem kevertem, oké? >.<# Akár, egy még ismeretlen pokémonfaj utolsó példánya is lehetett.
A pokémonokra kened a megbántódottságodat (ilyen szó létezik? ikszdé)... Lesütöttszemek Neeem

Ritli -chan
Ezt a peted majdnem tanítványa mondta, te meg fel sem veszed. Nevet Hol a démoni büszkeséged?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 315 316 [317] 318 319 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins